• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mehaba bayanlar gss ssk sayfasında sorgu yapın yuklu borc cıkıyor

Hay Allah ya 22 den sonra sorgulama yapılmıyomuş tam 22:01 de yaptım :KK43: çok merak ettim
yarın yapcanım ama ıhmal etmeyın nolur nolmaz ben cogu ınsanın bılgısı yoktur dıye yardımcı olmak ıcın actıım konuyu ınsallah kımsenın borcu cıkmaz asker ogrencı hıc fark etmıyor yukluyolar borcu haber vermeden

yarın yapcanım ama ıhmal etmeyın nolur nolmaz ben cogu ınsanın bılgısı yoktur dıye yardımcı olmak ıcın actıım konuyu ınsallah kımsenın borcu cıkmaz asker ogrencı hıc fark etmıyor yukluyolar borcu haber vermeden
yarın bi bakcam bakalım inşallah çıkmaz borç morç
saol canım :)

Ay ben url yi kopyaladım siteye girmek için uyarı çıktı kredi kartı vs bilgilerinizi çalmaya çalışıyor diye:KK57:

bu ne borcu yahu ben bişi anlamadım 287 lira borcum gözüküyor benim sigortayla falan ne işim olur babamın üstüneyim hala biri açıklıyabilirmi gece gece icat çıktı :KK14:

Benim erkek arkadaşımda da çıkmıştı , bugün sgk gidip sordum. Erkek arkadaşım o dönemde öğrenciydi. O dönemde öğrenci olduğuna dair belge getirirseniz ücret ödemezsiniz denildi. Bilginiz ola.

bu ne borcu yahu ben bişi anlamadım 287 lira borcum gözüküyor benim sigortayla falan ne işim olur babamın üstüneyim hala biri açıklıyabilirmi gece gece icat çıktı :KK14:

Canım sgk nın numarası var. Alo 170 diye biliyorum. İnternetten kontrol edersin. 24 saat hizmet veriyordu. Bi ara istersen. Bizde aynı durumu erkek arkadaşımda yaşadık. 2yıl öncesinde olan bir borçmuş ve o dönemde öğrenci olduğu için belgelendirip ücret ödemeyeceğimizi öğrendim bugün gittim sordum sgk ya.

lınke tıklayınca facebookta bır sayfa acıldı," sorun olustu bılgılerını guvendıgın kaynaklardan paylaş" gıbı bı şeyler yazıyor..anlayamadım vallahı..

canım eger baban bıara ısten cıktıysa ondan olabılır anlamadım gıttı bende

lınke tıklayınca facebookta bır sayfa acıldı," sorun olustu bılgılerını guvendıgın kaynaklardan paylaş" gıbı bı şeyler yazıyor..anlayamadım vallahı..
nıye acaba benım verdıgım lınk ssk kendı sayfasının lınkı ama bende oyle sorgulama yaptm hayırdır ınsallah sız gene bakmak ıcın ssk kendı sayfasına gırın ıstersenız

Ay ben url yi kopyaladım siteye girmek için uyarı çıktı kredi kartı vs bilgilerinizi çalmaya çalışıyor diye:KK57:
nıye oyle bırsey cıkıyorkı acaba verdıgım lınk ssk kendı sıtesı ben nolur nolmaz lınkı sıleyım ozaman ssk sıtesıne gırıp bakılsın

merhaba kızlar gecen gun tesaduf eserı ınternette gorup sorgulama yaptık ssk sayfasından ve esımın 2000 kız kardesımınde 5000 borcu oldugunu gorduk sok yasadık hıc haberımız yoktu af gelmıs suresı bır ay uzatıldı bılmeyen bırcok ınsan vardır dıye konu actım sorgulama yapmanızı tavsıye ederım ssknın kendı sitesinden borc sorgulama yapın...sitede ilk kutuyu diğer ödemeler sonrakine gss pirimi seçip kontrol yapın ...inş yoktur kımsenın borcu... edıt verdıgım lınk hata verıyormus farklı yazılar cıkıyormuş oyuzden lınkı sıldım
Tatlım eşiminde 2000lira çıkıordu. Sonra inceleyince aslında çalıştığı dönemler içinde prim yazdıklarını gördük. Başvuru yaptık. Yanlışlık olmuş dediler. Aildiler evlenmeden önce bir ay birde askerden önce 2 aylık işsizliği vardı. Total 90lira civarı bişey çıktıydı. Sizde mutlaka kontrol edin.

hangi yolu izleyelim nereye tıklamamız gerekiyor. Biri bir yol göstersin..
bide bu çıkacak başımıza..:KK14: işe bak sen ya.. asvalt vergiside geçti bize. şimdide onu araştırıyorum.
bu konuyuda burda gördüm..

Back
X