- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın yapcanım ama ıhmal etmeyın nolur nolmaz ben cogu ınsanın bılgısı yoktur dıye yardımcı olmak ıcın actıım konuyu ınsallah kımsenın borcu cıkmaz asker ogrencı hıc fark etmıyor yukluyolar borcu haber vermedenHay Allah ya 22 den sonra sorgulama yapılmıyomuş tam 22:01 de yaptımçok merak ettim
yarın bi bakcam bakalım inşallah çıkmaz borç morçyarın yapcanım ama ıhmal etmeyın nolur nolmaz ben cogu ınsanın bılgısı yoktur dıye yardımcı olmak ıcın actıım konuyu ınsallah kımsenın borcu cıkmaz asker ogrencı hıc fark etmıyor yukluyolar borcu haber vermeden
cok sukur canım ınsallah kkdakı herkez gorurude sssk sorgular benım gıbı bılmeyen bı cok ınsan oldugundan emınımÇok korktum ama yokmuş Allahtan
Aynen canım Allah razı olsuncok sukur canım ınsallah kkdakı herkez gorurude sssk sorgular benım gıbı bılmeyen bı cok ınsan oldugundan emınım
bu ne borcu yahu ben bişi anlamadım 287 lira borcum gözüküyor benim sigortayla falan ne işim olur babamın üstüneyim hala biri açıklıyabilirmi gece gece icat çıktı![]()
canım eger baban bıara ısten cıktıysa ondan olabılır anlamadım gıttı bendebu ne borcu yahu ben bişi anlamadım 287 lira borcum gözüküyor benim sigortayla falan ne işim olur babamın üstüneyim hala biri açıklıyabilirmi gece gece icat çıktı![]()
nıye acaba benım verdıgım lınk ssk kendı sayfasının lınkı ama bende oyle sorgulama yaptm hayırdır ınsallah sız gene bakmak ıcın ssk kendı sayfasına gırın ıstersenızlınke tıklayınca facebookta bır sayfa acıldı," sorun olustu bılgılerını guvendıgın kaynaklardan paylaş" gıbı bı şeyler yazıyor..anlayamadım vallahı..
nıye oyle bırsey cıkıyorkı acaba verdıgım lınk ssk kendı sıtesı ben nolur nolmaz lınkı sıleyım ozaman ssk sıtesıne gırıp bakılsınAy ben url yi kopyaladım siteye girmek için uyarı çıktı kredi kartı vs bilgilerinizi çalmaya çalışıyor diye![]()
Tatlım eşiminde 2000lira çıkıordu. Sonra inceleyince aslında çalıştığı dönemler içinde prim yazdıklarını gördük. Başvuru yaptık. Yanlışlık olmuş dediler. Aildiler evlenmeden önce bir ay birde askerden önce 2 aylık işsizliği vardı. Total 90lira civarı bişey çıktıydı. Sizde mutlaka kontrol edin.merhaba kızlar gecen gun tesaduf eserı ınternette gorup sorgulama yaptık ssk sayfasından ve esımın 2000 kız kardesımınde 5000 borcu oldugunu gorduk sok yasadık hıc haberımız yoktu af gelmıs suresı bır ay uzatıldı bılmeyen bırcok ınsan vardır dıye konu actım sorgulama yapmanızı tavsıye ederım ssknın kendı sitesinden borc sorgulama yapın...sitede ilk kutuyu diğer ödemeler sonrakine gss pirimi seçip kontrol yapın ...inş yoktur kımsenın borcu... edıt verdıgım lınk hata verıyormus farklı yazılar cıkıyormuş oyuzden lınkı sıldım