mehmet alı erbılle 50 sarısın

blackgirl3434_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.770
2
116
41
Yozgat
bu nasıl sacma bı programdır resmen sarısınları aptal yerıne koyuyo kötükedihüso sacma sacma sorular surup guluo sarısınlarakötükedihüso sarısınların aptal dıe adını cıkarıokötükedihüso

bence oraya cikan sarisinlar gercekten aptal, bunun sac rengiyle alakasi yok bazi insanlar gercekten öyle aptal oluyorlar sarisin olsun esmer olsun

bence oraya cikan sarisinlar gercekten aptal, bunun sac rengiyle alakasi yok bazi insanlar gercekten öyle aptal oluyorlar sarisin olsun esmer olsun

ewet tatlım haklısın ama sunu dıorum mehmet alı erbılın o yarısmayı yapmasındakı amac farklı sarısınlar aptaldır lafını dogrulamaya calısıo

Bide diyolarki gerçek sarışınlarmış pehh:dilcikar:

Türkiyede kaçtane gerçek sarışın vardırkibenneyaptımki

Bence özellikle aptalları seçiyolar:1ninca: sonrada onları sarıya boyayıp programa çıkartıyolar:smiley-cool:

valla saçını sarıya boyatan orada almış soluğu...

kesinlikle öyle saf rolü,aptal rolü yapın diyorlardır.bi kere izledim.bidaha da denk gelmedim.okadar merakla beklediğim bir yarışma değil

Oradaki zahide çok tuhaf mehmet a erbil nerede değişik bir tip var onun üstünden espiriyapıor

ewet tatlım haklısın ama sunu dıorum mehmet alı erbılın o yarısmayı yapmasındakı amac farklı sarısınlar aptaldır lafını dogrulamaya calısıo

zaten bu mehmet ali erbilde normal bir insan degilki bence, insanlari kücümsemeyi dalga gecmeyi seviyor cok salak aptal manyak bir adam uyuz oluyorum gördükce bogasim geliyokafamçokkarıştı

birde söyle durum var, hangi akli dengesi yerinde olan bir bayan TV ye cikip aptal rolü yaparki bile bile, onlar gerecekten geri zekalilar

programın yeni başladığı dönemlerde haber programında
muhabir soruyor:''amerikan başkanı kimdir??
sarışınlardan bomba cevap:''BLADEMİR BUSH'':1shok:
tabii eşimle birlikte koptuğumuz annnnn:roflol:

ya arkadaşlar bana biriniz sayarmı kac tane orjınal sarışın var yarışmada hepsi çakma sarışın ya :)))

ben çok eğleniyorum izlerken hele zahide nin sıkı takipçisiyim insanları gülümsetebilmek güzel bence o kızlar oaraya çıkacak cesarete sahipler herşey yolunda yani birçok şeyi de biliyorlar

valla bende bayılıyorum bu programa esimle ikimiz hiç kacırmıyoruz cok egleniyoruz seyderken kültürümüzde artıyo bu arada:)))zahideye bende bayılıyorum ya cok seker hele gülüşü öldürüyo beni...ama pisicikmi kedicikmi nedir onada uyuz oluyom..

bence kedicik numara yapıyor konuşması bebek gibi 2 yaşında oğlum bile o konuşunca gülüyor

o kediciklen zahideyi elime vercekler var yaaaaa oy oy ooooyyy
yanlız pazarcı süpeer bi hatun.tam bir osmanlı ve bilgili...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…