• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Mehmet isminin yanına isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Mehmet Eren.. Cok uyumlu.. Abisi de Kerem olunca cok guzel.. Onun disinda;
Mehmet Arda
Mehmet Kaan
Mehmet Emre
Mehmet Eymen
Mehmet Asaf
Mehmet Emir
Mehmet Yasir
Mehmet Tugra...

Kızlar şimdi aklımda mehmet kaan var birde mehmet egemen nasıl sizce ?eren keremle cok uyumlu ...buarada yazan herkese çok ama çok teşekkür ederim beni isim konusunda yanlız bırakmadıgınız için

Kızlar şimdi aklımda mehmet kaan var birde mehmet egemen nasıl sizce ?eren keremle cok uyumlu ...buarada yazan herkese çok ama çok teşekkür ederim beni isim konusunda yanlız bırakmadıgınız için
Arda Kaan Kerem.. En begendigim uc erkek ismi. Bence cok guzel. Iki isim ile hitap etneyecekseniz daha da guzel..

mehmet emir
mehmet eren
olabilir
Merhaba kızlar 2.oğlum olucak ilk oğlumda kayınpederimin adıyla birlikte Selahattin Kerem koyduk(dini yayan cömert insan anlamı taşıyor)
Şimdi bende kendi babamın adının yanına bir isim daha koymak istiyorum ama koymak istedipim isimler eski isimler değilde , çok yeni modern doğayla ilgili ve uyumlu olabilecek anlamlı isimler ...mehmet bertan dedim ama eşim kabul etmedi ...kuzey güney toprak poyraz bora düşünmedipimiz isimler...fikirlerinizi bekliyorum

Mehmet oldukça muhafazakar anlamlı hem dini hem milli anlamı olan bir isim
Yanına kuzey güney poyraz gibi modern ama anlamsız bi isim koyarak çocuğunuzu kimlik kargaşasına sokmayın..
Ya Mehmet Akif gibi bir isim koyun yada sadece kuzey poyraz vs. koyun

En güzeli en uyumlusu MEHMET KAAN bence...

bende oğluma kaan koycam yanına da bakıcaz artık mehmeti de düşündük aslında ama bakalım hayırlısı...

Merhaba kızlar 2.oğlum olucak ilk oğlumda kayınpederimin adıyla birlikte Selahattin Kerem koyduk(dini yayan cömert insan anlamı taşıyor)
Şimdi bende kendi babamın adının yanına bir isim daha koymak istiyorum ama koymak istedipim isimler eski isimler değilde , çok yeni modern doğayla ilgili ve uyumlu olabilecek anlamlı isimler ...mehmet bertan dedim ama eşim kabul etmedi ...kuzey güney toprak poyraz bora düşünmedipimiz isimler...fikirlerinizi bekliyorum
Arkadaşım oğluna Mehmet Emir ismini koymuştu sizede fikir olsun.

Back
X