- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi Anotherinlife
eren ismi çok güzel, mehmet eren de çok güzel, abisi kerem olunca daha da güzel :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arda Kaan Kerem.. En begendigim uc erkek ismi. Bence cok guzel. Iki isim ile hitap etneyecekseniz daha da guzel..Kızlar şimdi aklımda mehmet kaan var birde mehmet egemen nasıl sizce ?eren keremle cok uyumlu ...buarada yazan herkese çok ama çok teşekkür ederim beni isim konusunda yanlız bırakmadıgınız için
Hay maşallahhh o zaman standart olmasın ya mehmet kaan iyi:)Mehmet eren bu ara çok duyduğum bir isim çevremde 3 kişi mehmet eren koydu
onun haricinde mehmet kaan ya da mehmet mert onerecegim isimler :)
Merhaba kızlar 2.oğlum olucak ilk oğlumda kayınpederimin adıyla birlikte Selahattin Kerem koyduk(dini yayan cömert insan anlamı taşıyor)
Şimdi bende kendi babamın adının yanına bir isim daha koymak istiyorum ama koymak istedipim isimler eski isimler değilde , çok yeni modern doğayla ilgili ve uyumlu olabilecek anlamlı isimler ...mehmet bertan dedim ama eşim kabul etmedi ...kuzey güney toprak poyraz bora düşünmedipimiz isimler...fikirlerinizi bekliyorum
Arkadaşım oğluna Mehmet Emir ismini koymuştu sizede fikir olsun.Merhaba kızlar 2.oğlum olucak ilk oğlumda kayınpederimin adıyla birlikte Selahattin Kerem koyduk(dini yayan cömert insan anlamı taşıyor)
Şimdi bende kendi babamın adının yanına bir isim daha koymak istiyorum ama koymak istedipim isimler eski isimler değilde , çok yeni modern doğayla ilgili ve uyumlu olabilecek anlamlı isimler ...mehmet bertan dedim ama eşim kabul etmedi ...kuzey güney toprak poyraz bora düşünmedipimiz isimler...fikirlerinizi bekliyorum