Mehmet reşit asoğlu ile tüp bebeğe başlamak

narsuyuu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
13
7
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar tüp bebeğe başlayacağız adetimi bekliyorum malum adet de olamadım bir türlü stres etkiliyor olmalı. Sorum şu ki bahçeci mehmet reşit bey ile büyük bir heyecan ile görüşmeye gittik ama sanki içime sinmeyen bir şeyler var gibi bilmiyorum negatif olacak bir şeye başlayacakmışım gibi hissediyorum. Stresten mi öyle geliyor yoksa içime mi doğuyor bilmiyorum, mutsuzum düşünceliyim vaz mı geçmeliyim yoksa sürecin stresinden mi böyle düşünüyorum ne dersiniz

Merhaba arkadaşlar tüp bebeğe başlayacağız adetimi bekliyorum malum adet de olamadım bir türlü stres etkiliyor olmalı. Sorum şu ki bahçeci mehmet reşit bey ile büyük bir heyecan ile görüşmeye gittik ama sanki içime sinmeyen bir şeyler var gibi bilmiyorum negatif olacak bir şeye başlayacakmışım gibi hissediyorum. Stresten mi öyle geliyor yoksa içime mi doğuyor bilmiyorum, mutsuzum düşünceliyim vaz mı geçmeliyim yoksa sürecin stresinden mi böyle düşünüyorum ne dersiniz
Merhaba sizinle daha önce konuşmuştuk mehmet reşit hocaya gitmiştim ben çok memnundum ama enerji bence çok önemli. Bence o şekilde hissettiyseniz başka görüşmelerde mutlaka yapin. Çünkü o doktorla çok uzun bir surece çıkacaksınız ve güvenmeniz çok önemli. Bence başka seçeneklere de bakın 🤗

Başka drlarla görüşmenizi tavsiye ederim bu yol çok yıpratıcı güvenmediğiniz içinize sinmeyen bir yerde başlamayın sakın 🙏🏻

Back
X