Mekan Önerileri

Fethi Paşa Sosyal Tesisleri Üsküdar sınırlarında Fethi Paşa Korusu içinde, ailece gidebileceğiniz şık bir mekan..Belediyeye ait olduğu için de fiyatlar gayet makul. Dilerseniz restaurant bölümünde zeytinyağlı, et, balık gibi leziz yemekler yiyebilir, dilerseniz kafeterya bölümünde pizza, kumpir, kurabiye, börek, çörek atıştırabilirsiniz..Çocuk parkı olması da çocuklu ailelere büyük rahatlık sağlıyo..
Yemekten sonra koru içinde yürüyüş yapmak olmazsa olmaz .. huzur veriyo insana ..
Ulaşım da çok kolay. Üsküdar sahil yolundan ya da Bağlarbaşı’ndan Üsküdara inerken Fıstıkağacı yol ayrımından mekana rahatlıkla ulaşabilirsiniz..zaten oklar gösteriyo..
Umarım gidenler keyif alır..

Manzarası...

restaurant bölümü

kafeterya bölümü

Burasida güzel bir yere benziyor...http://www.hacibabarest.com

iş yemeği için birkaç defa gittim hacıbaba'ya. fiyatları tuzludur, sadece içecek fiyatlarını görebildim şimdi internette ama yiyecekler de pahalıydı.

alternatifi, biraz daha uygundur fiyatları: Hacı Abdullah. İstiklal'de Taksim Meydanı'ndan yürümeye başladığınızda sağda göreceğiniz caminin yanındaki sokaktan içeri giriyorsunuz hemen solda görürsünüz. Yakın zamanda gitmiş bir arkadaş, misafirlerini götürmüş, yemeklerden-özellikle dolmalardan- ve fiyattan memnun kaldığını söylemişti.

arkadaşlar, İstanbul Anadolu Yakası'nda , çok pahalı olmayan, lokanta/cafe/bar vb tavsiye edebileceğiniz yerler var mı, soğuk havalarda gidilebilecek?

Taksim/istiklal caddesi cafeka var..
centronun yan sokağında..bir de yine istiklal üzerinde yeşilçam cafe var..
fix mekanlarımdır..
tavsiye ederim..

peki güzel bir hafta sonu geçirmek için çocuklu ailelere tavsiyeleriniz varmı?sıkıldık hep aynı yerlerden değişiklik istiyoruz.

peki güzel bir hafta sonu geçirmek için çocuklu ailelere tavsiyeleriniz varmı?sıkıldık hep aynı yerlerden değişiklik istiyoruz.

Beşiktaş'ta, Yıldız Korusu'nun içinde, havuzun yanında bir köşk var. içeride ya da hava uygunsa dışarıda oturabilirsiniz.yağışsız bir günde giderseniz, en azından içeride oturup bir şeyler içseniz bile, sonra çocuklarınız bahçede, havuzun etrafında koşturabilir. ördekleri seyredip besleyebilir.

ördek diyince bir de emirgan geldi aklıma. orada da yine köşk gibi bir yer var korunun içinde. havuzda da şımarık ördeklerikaydirigubbakcemile3 ama bu iki yere de yağışsız hatta bugünlerde olduğu gibi çok soğuk olmayan havalarda gidebilirsiniz.

bunlar sanırım belediyeye ait işletmeler oluyor ve fiyatlar gayet uygundu son gittiğimizde.

maltepe sahilde kahvaltı için Maria'nın Bahçesi'ni tavsiye ederim.

kişi başı açık büfe nakit 30 TL, kredi kartına 35 TL.
muhteşem bir açık büfeleri var ve brunch sabah 10:00'dan 15:00'e kadar sürüyor. 12:00-13:00 civarı pasta ve kurabiyeler de çıkıyor ve bunlar da dahil.
açık büfesinde kahvaltılıktan başka çeşit çeşit salatalar, omletler, peynirli kişler de var.

özellikle bahçesi çok güzel. ilkbaharda çok güzel oluyor. yakın civarda oturanlar için şiddetle tasiye ederim.

merhabalar
Manzaranın tam ortasında kuşbakışı marmara denizini saatlerce izleyebildiğim ,
günlük ve taze deniz ürünleriyle lezzetin tadını çıkardığım kaliteli bir mekan önerebilirim kesinlikle tavsiye ediyorum ben eşimle yıllardır Selimpaşa Sofram Balık tayım.Çok sürpriz bir mekan giderseniz yorumlarınızı beklicem :))
Sofram Restaurant

ee kızlar, bahar geldi, yok mu yeni tavsiyeler

havalar güzelleştiği an mutlaka kendinizi sokaklara, özellikle de sahil kenarına atın :) RumeliHisarı'ndaki Kale'den sıkıldınız,yeni mekan arıyorsanız, Lokma'yı deneyebilirsiniz. Ama uyarayım, biraz tuzlu :)

Bebek'te kahvaltının keyfi bir başka olur. Bahar havaları başladığı an deniz kenarındaki Bebek Cafe'de kahvaltı etmek istiyorum. Artık deniz kenarında da masaları olduğu için, denize sıfır kahvaltı edebiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…