Mekan yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi delu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

delu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
239
93
123
Kocaeli
Ya kizlar belki size cok basit bir dert gibi gelicek ama sevgilimleyken bir turlu yakinlasamiyoruz.Onceden opusmuslugumuz var ama son iki haftadir yok anam yok.Hic bir zaman mekan uygun olmuyor.Ne gibi mekanlarda opusulunur size sorabilir miyim acaba?

vallahi bir mekana girdiğimde;hmmm burası tam öpüşmelikmiş,diye bakmıyorum

Allahım bu konuyu da gördüm ya, gam yemem.

Bize gelin canım, çok öpüşmelik bir yerimiz var, öyle böyle değil önünüzü alamayız yani.

Sevgilimle öpüşemiyoruz "öpüşülünecek mekanlar" diye googleda arat belki birseyler cıkar ... :39:

Bu nasıl bi sorudur ya :)

Yeri zamanı olmaz ki ha deyince de olmaz, romantik uygun bi ortam olur öper yani ...

Ama öpüşmeye uygun ortam aramak saçma yani, bana öyle geldi :)

Ya kizlar belki size cok basit bir dert gibi gelicek ama sevgilimleyken bir turlu yakinlasamiyoruz.Onceden opusmuslugumuz var ama son iki haftadir yok anam yok.Hic bir zaman mekan uygun olmuyor.Ne gibi mekanlarda opusulunur size sorabilir miyim acaba?

Kardes tuttugun yerde op bence. :1:

Allahım bu konuyu da gördüm ya, gam yemem.

Bize gelin canım, çok öpüşmelik bir yerimiz var, öyle böyle değil önünüzü alamayız yani.
Opusmelik mekandan kastim hani kafeler sinema sahil kenari bunun gibi ornekler verirsiniz belki diye dusunmustum ne bu tepki anlamadim

Okurken gülmekten alamadım kendimi,
Nasıl cevaplar belkiyorsun, biz sevgilimle şurda öpüşüyoruz siz de orda öpüşün gibi mi
:27:

Eviniz yok mu sizin gidin evinizde öpüşün

Son düzenleme:
Okurken gülmekten alamadım kendimi,
Nasıl cevaplar belkiyorsun, biz sevgilimle şurda öpüşüyoruz siz de orda öpüşün gibi mi
:27:

Eviniz yok mu sizin gidin evinizde öpüşün...

Haklisiniz aslinda ben de nasil bir kafayla actiysam konuyu anlayamadim su an bana da komik geldi ozurdilerim :D

Opusmelik mekandan kastim hani kafeler sinema sahil kenari bunun gibi ornekler verirsiniz belki diye dusunmustum ne bu tepki anlamadim

Al bak kendin sıraladın, biliyormuşsun yani.

Kimin ne halt yediği kimseyi ilgilendirmez ama nerede ne halt yiyeceğinin aklını da insanlar verecek değil.

Al bak kendin sıraladın, biliyormuşsun yani.

Kimin ne halt yediği kimseyi ilgilendirmez ama nerede ne halt yiyeceğinin aklını da insanlar verecek değil.

Sadece fikir almak istedim,ayrica bu konularda tecrubesiz oldugum icin belki yakinlasilmayacak mekanlarida soylersiniz sandim ne bu siddet bu celal

Özdemir Asaf der ki
Sevmek; Saatlerce öpüşmek değil, Öpmek için saatlerce düşünmektir.
Seninki de o hesap olmuş.

burda bu konuya da rastladım ya artık gam yemem.
bizim her zaman öpüştüğümüz bi mekan var isterseniz oranın adını özelden yazabilirim. :9::9::9::9:
çay kafası mı bu?

burda bu konuya da rastladım ya artık gam yemem.
bizim her zaman öpüştüğümüz bi mekan var isterseniz oranın adını özelden yazabilirim. :9::9::9::9:
çay kafası mı bu?

Her neyse,neden bu kadar yargilandim anlamadim.insanlarin dusunceleri saygi duymak lazim.İyi geceler iyi uykular size

Cevabı da biliyormuşsun :)

Mekanın öpüşmelik olanını da hiç görmemiştim :1:

En temizi ormanlık alan dermişim :D

Son düzenleme:
bizim üniversitedeyken sık sık merdivan köşelerinde nerede kaldı öpüşme önsevişme yaşayan bir çift vardı okulda dalga konusuydular hatta yalnız yaşayan şehirdışından gelen arkadaşalarımız birgün gidip evin anahtarını vericem yazık hep yarım kalıyor diye dalga geçirdik

kendinizi kötü konumları düşürmeyin sevgilinizin evine gidin öyle bir imkan yoksa haftasonu kaçamakları yapın otele gidin :)

Back
X