Mektup şubeye yollanir mi :(

Kuslardagitti

Benden sonra kuşlara iyi bakın..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2016
30
40
38
Merhaba kızlar. Ben uzaktaki bir arkadaşıma mektup yollamak istiyorum, doğum günü sürprizi olarak. Maddi şeyler olmasi hoşuma gitmiyor. Fakat tam adresini bilmiyorum. Kaldigi ilceyi, semti, mahalleyi biliyorum. Mahallesinen en yakın ptt şubesine gonderirsem, kargo gibi şubeden alıcıyı ararlar mi mektubu almasi icin ? Ya da mektup şubeye gitmez mi.. Kargoda şubeye yollayabiliyoruz. Mektup da oluyor mu acaba

Merhaba kızlar. Ben uzaktaki bir arkadaşıma mektup yollamak istiyorum, doğum günü sürprizi olarak. Maddi şeyler olmasi hoşuma gitmiyor. Fakat tam adresini bilmiyorum. Kaldigi ilceyi, semti, mahalleyi biliyorum. Mahallesinen en yakın ptt şubesine gonderirsem, kargo gibi şubeden alıcıyı ararlar mi mektubu almasi icin ? Ya da mektup şubeye gitmez mi.. Kargoda şubeye yollayabiliyoruz. Mektup da oluyor mu acaba
Yil 1970 mi oralarda?

Dalga geçmeyin isterseniz kız sadece sormak istemiş arkadaşı uzakmis napsin daha farklı bi yöntemin varsa yıl 1970 mi oralarda diye tersliceginize yönetimini zi söyleseydiniz

Ben şubeye gidince arıyorlar diye biliyorum, çünkü bir ara bana da bir evrak gelmişti ve aranmistim siz yine de bi postanede bu işi yapan biriyle konusun daha detaylı bilgi alırsınız

Mektupta olmaz şube. Ancak kiralanmış bir posta kutusu varsa olur.
Kargo şubesine yollasanız?

Ben şubeye gidince arıyorlar diye biliyorum, çünkü bir ara bana da bir evrak gelmişti ve aranmistim siz yine de bi postanede bu işi yapan biriyle konusun daha detaylı bilgi alırsınız
Umarım olur, çok istiyorum.. Soracağım da geç kaldım, merakımı gidermek istedim şimdi :)

Bence arkadaşınız krdeşi falan varsa ondan adresi isteyin. Benim için eve mektup gelse çok hoşuma giderdi. Bende severim öyle kalıcı şeyleri.

Bence arkadaşınız krdeşi falan varsa ondan adresi isteyin. Benim için eve mektup gelse çok hoşuma giderdi. Bende severim öyle kalıcı şeyleri.
Ailesiyle değil başka bir şehirde ev arkadaşıyla beraber kalıyor. Arkadaşından istesem hemen ona söyler gibime geliyor, güvenemiyorum :( evet bende çok heves ettim göndermeye ama..

Ailesiyle değil başka bir şehirde ev arkadaşıyla beraber kalıyor. Arkadaşından istesem hemen ona söyler gibime geliyor, güvenemiyorum :KK43: evet bende çok heves ettim göndermeye ama..
Söylemez belki. Yada okulu bitmiyo mu evine gelir. Oraya gönder.

Olmaz diyenler yaniliyorlar. Ben de cok sık mektuplasirim ama aile evime gelsin istemedigim icin mesela 'istanbul/uskudar/pokemon mahallesi' diye postalatirim. Kisi mektup gonderdigini soyledikten 4-5 gun sonra da gidip gelmisse mektubumu alirim. Cok normal birsey bu,sadece gelince aramiyorlar o kadar.
Not : kesin bilgi yayalim :p

Aa cok güzel ama kesin mi aramadiklari ? Nasil haberi olacak :) surpriz olsun istemistim

Back
X