Mektup yazmak!? Yardım lütfen x)

Lindel

Guru
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
43
38
298
Belçika
Merhaba, kaydirigubbakcemile2

Bu ilk mesajım; ama uzun zamandır burdaki her konuyu didik didik ettim diyebilirim. sositososito

Neyse fazla uzatmadan esas konuya geliyim. Benim sevgilim askerde şu an ve ben ona mektup yazmaya karar verdim (bi arkadaşım aklıma soktu sağolsun olumunekankayizsmile).

İşte tam bu konuda bir kaç fikre ihtiyacım var. Özel ve aynı zamanda da eğlenceli bi mektup olsun istiyorum. Hani eski zamandaki sevgililer birbiriyle mektuplaşınca özel şeyler yaparmış ya (parfüm sıkmak vb.) o konuda biraz bilgiye ihtiyacım var diye düşündüm.

Neyse tecrübelerinizi veya orjinal fikirlerinizi paylaşırsanız çoook ama çoook mutlu olurum. hihoyyyt

Şimdiden herkese teşekkürler. olumunekankayizsmile

mektup yazmayı çok severim, eşim askerdeyken sürekli yazdım ama hiç göndermedim
sık sık yanına gidiyordum ve o zaman götürüyordum
o da sonra okuyordu kaydirigubbakcemile3
duygularını anlat yeter bence
kağıdın ucunu yakmak, saç teli koymak demode oldu artık
yine de sen bilirsin tabii

Canım bende yazıcam erkek arkdaşıma usta birliğine geçince..
Ben mektup kağıdı alıp bol bol parfüm sıkıcam kuruyuncada yazıcam duygularımı..
Hem koklasın hem okusunopuyorumnanaktan

bence illa özel bişiyler yapmana gerek yok..sadece duygularından bahset samimiyetle...bembeyaz bir kağıda da yazmış olsan en güzeli senin duygu ve düşüncelerindir.bende okul vakti çok yazmışımdır,arkadaşlarıma,sevgilime..ben sayfalarca yaardım ( 9-10..belkide daha fazla) ..illa nostaljik bişiy istiyorsan bir mendil oyalayıp koy barii,bence çok güzellopuyorumnanaktan

Canım bende yazıcam erkek arkdaşıma usta birliğine geçince..
Ben mektup kağıdı alıp bol bol parfüm sıkıcam kuruyuncada yazıcam duygularımı..
Hem koklasın hem okusunopuyorumnanaktan

Onu ben de yapıcam kesin. Allah kavuştursun canım. :1hug:

sahte .!.:
bence illa özel bişiyler yapmana gerek yok..sadece duygularından bahset samimiyetle...bembeyaz bir kağıda da yazmış olsan en güzeli senin duygu ve düşüncelerindir.bende okul vakti çok yazmışımdır,arkadaşlarıma,sevgilime..ben sayfalarca yaardım ( 9-10..belkide daha fazla) ..illa nostaljik bişiy istiyorsan bir mendil oyalayıp koy barii,bence çok güzell

Euhe mendil oyalamayı bilmiyorum maalesef :1rolleyes: Tabiki en önemlisi benim duygu ve düşüncelerim; ama ben orjinal olsun istiyorum. Sonuçta hatıra olarak kalıcak. Nebiliyim işte... Sağol cevabın için. :1hug:

mektup yazarken, mektubu sevgilinden önce başkalarının da okuyacağını göz önünde bulundur istersen :lepi:

Canım içinden gelenleri yaz sadece yeter..
bi başla devamı gelirrr yanii.. neler nelerrr aklına gelio insanın bi bakıyosun romantige baglamıssın :D
parfümde sıkkk :) bende yaptm

sevgilinden once basklarinin okumasini goze aldigin seyleri yazmalisin bence
bi de karizmasini cizmeyecek seyler yaz yani ne bileyim ozel anlarinizi felan aktarma
okunuyor neticede bunlar
eger izni felan varsa mail yolla derim
o zaman ondan baskasi okuyamaz.

siteyi biraz karıştır bak millet neler yazıyo sevgilisi için
okuyunca öyle bi aşka gelirsin kii sende neler neler yazarsınn kaydirigubbakcemile2
ben bile şaşırıyorum kendime a.s

en az 40 tane yazmışımdır aşklım hepsinisw saklar olumunekankayizsmileyerim ben onu mektubun yeri ayrı herşey gecici mesaj mail ama mekup farklı yaz derim harika bir duygu

Aynı sorun bndede var işyerinde bi kız aklıma soktu yaz yaz die ama işte ne yazım mektubun başında die düşünüp duruorum ewet bide ondan önce okuyanlarda var ya üffff ne kadar kötü bişe ya

siteyi biraz karıştır bak millet neler yazıyo sevgilisi için
okuyunca öyle bi aşka gelirsin kii sende neler neler yazarsınn kaydirigubbakcemile2
ben bile şaşırıyorum kendime a.s

Link verebilirmisin baktım ama bulamadım. Bana da çok lazım ve böyle örnekler görmem iyi olucak

Aşk Mektupları
Sevgini Haykır
Aşkla ilgili güzel sözler

ben valla bakıyorum günlük yazanlar falan var nasıl döktürüyo millet
ben öyle yazamıyorum düşünürken neler neler düşünüyorum aklıma neler neler geliyor ama birde yazmaya kalkınca pırr uçuveriyo hepsi. sonra siteyi karıştırıyorum bakıyorum millet neler neler yazmış. sonra bi gaza geliyorum 2-3 sayfa falan oluyo zemuszemus

birde başkası okuyomuş falan filan
amaann yaa okusa nolcak sanki ben ne istiyosam yazarım. hiç derdim tasam bitmez benim oturup yazıyorum anlatıyorum valla. oda yazıcaksın paylaşcaksın benle tabii diyo...
bakalım şimdilik gidiyo böyle kaydirigubbakcemile5

yaa kıslar bişey sorucam ben mektubu pazartesi 4 gibi yolladım bugün cuma mektup ulaşmadı hala, yoksa sölerdi bana sevgilimm. Sizinkiler kaç günde gitti ???

acele gönderirsen 3 günde varıyo. ama şu da var mektup okuma günleri oluyomuş.
aşkım perşembe ve cuma günleri demişti. ben mektup gönderdiğimi söylüyorum diğer günlerde kendisi gidip istiyo zaten.
normal de 1 haftada gider..

Back
X