Benim kocam evet. size ona mektup yazın demiyorum. İçimden geçeni ifade edebilecek cümleler kurabilseydim buraya böyle bir post açmazdımBu senin aşkın senin kocan. Çok afilli şeyler yazmana gerek yok. İçinden geçeni yaz bence
Bundan sonra böyle.. Öyle milletin derdini dinlemeyeceğiz sadece, bdvye konu açan bir de bilgi paylaşımı yapacak en başta.. Yok öyle beleşe dert dinlemekİyi de bize niye yılbaşının ne demek olduğunu anlattın ki..
Eşim o saatlerde muhtemelen işte olacak vardiyalı çalışıyor. Seni seviyorum cümlesi artık sıradanlaştı gibi bilmiyorum daha özel bir şey istiyorum mektuptan başka bir şey gelmedi aklıma ama edebiyatım zayıf benim aslında çok şey yazmak istiyorum ama özet bulamıyorum.00:00 da gözlerinin içine bak ve seni seviyorum de :) mektup için bişey diyemicem ama söylemen daha samimi olmaz mı ?
25 Aralık hz. İsa nın doğumu 16 Ocak Mekke nin fethi bilmem sanırım o haftayı kapsıyor okula başladığımdan beri aklımda böyle kalmışEn baştaki iki gereksiz detaya ve ne yazık ki yanlış bilgi vererek niye değindiniz onu anlamadım ben.
Yazmak istiyorsanız yazın mektubunuzu ne alakası var fetih gecesiyle noelle?
Amacım yeni yılı kutlamak. Geçen üç yılda da bana aşkı nasıl yaşattığını anlatmakHristiyan inancına göre Hz İsa'nın doğumu yıl başı zamanı değil aralığın 24'ünü 25'ine bağlayan gecedir.
Hristiyan mezheplerine göre Hz. İsa'nın doğum günleri farklı günlerde de kutlanıyor tabi.. ama Hz. İsa'nın doğum günü bu ''yıl başı gecesi '' dediğimiz gece değil. Ayırt etmek gerek bunu..
Yılbaşının anlamı ise Dünya'nın Güneş etrafında 365 gün 6 saat dönüp tamamlaması sonucu oluşan bir yılın bitip yeni bir yıla girmesidir. Bu da yılın son günü olan 31 aralığın sona erip yeni yılın ilk ayı ve günü olan 1 ocak tarihine girilmesidir.
Yani demek istediğim bu 2 farklılığı ayırt edip ona göre hareket etmen daha mantıklı ;D
Bu ne oluyor şimdi ben anlamadımBundan sonra böyle.. Öyle milletin derdini dinlemeyeceğiz sadece, bdvye konu açan bir de bilgi paylaşımı yapacak en başta.. Yok öyle beleşe dert dinlemek
Bu kadar Gereksiz bir yorum okumadım sanırımAllahaaaaaaaaaaa ekber nidalarıyla giriyorum öncelikle
Yılbaşı, Noel, Mekke, sizin eş arasındaki ilgiyi tam kuramasam da...eşinize olan aşkımı şöyle anlatmak isterim:
Beynel'in eşi, aşkım, çatalkaram, çingenem
Nar tanem, nur tanem, bir tanem
Beynel kim ki boşver onu
Al beni boşa karını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?