Lekeler, Çiller meladerm mi duyan var mı?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Meladermi merak edenler benden haber beklesinler artık...Çok şükür siparişimi verebildim aylardır uğraşıyordum meğer farklı bir kredi kartı lazımmış.Hızlı kargo istedim toplamda 140 tl ye malolacak.Yine de ucuz yani bir sürü şey denedim bugüne kadar işe yaramadı para iade garantili bir de,nasıl iade etceklerse artık??İnşallah 1-2 hafta içinde elimde olacak etkisi içinde 2-3 hafta dersek 1 ayı falan bulacak haber vermem.İnşallah dedikleri kadar etkilidir de ben de size müjde veririrm

Eveeettt çok şükür elime ulaştı bugün ve ilk kez sürdüm.Merak edip özelden yazan arkadaşlar maalesef henüz özel msj yollayamıyorum 100 msjım dolmamış.Buradan yazıcam gelişmeleri...

Handanirem bulmuşsundur inşallah konuyu burdayım:)))
Canım mailimi de verememki özelden yazamıyorum buraya da yazamam o yüzden ama ben her gün buraya bakıyorum zaten burdan hallederiz merak etme.Maillerime buraya baktığım kadar bakmıyorum.
Şimdi siparişini verirken hep ingilizce karakterler kullanacaksın türkçe olmasın sana yine erken dönmüşler bana günler sonra gelmişti mail.Ben pay-palla ödemiştim o da neyse bilmiyorumya daha güvenli falan yazıyodu arada orası olunca belki işlemler uzun sürmüştü.
Krem 50ml lik şişede ben tek bölgeye kullancam baya gider ama memnun kalırsak da nasıl istiycez tekrar gümrük işi de canımı sıktı yani:( Sabah akşam günde 2 kez kullanılacakmış ve de güneş kremi şart ben sebamed kullanıyorum 50+ ama bitmek üzere bir de yazın solante pigmente almıştım pek faydasını görememiştim gerçi az kullanmıştım ama sivilcem yok benim o sivilce yapmıştı bilmiyorum belki onu kullanırım.Böyle işte seninki gelene kadar benimki az çok belli olur yarayıp yaramayacağı ama yarasa da geri gelmese lekeler onu istiyorum asıl...

Son düzenleme:
Handanirem bulmuşsundur inşallah konuyu burdayım:)))
Canım mailimi de verememki özelden yazamıyorum buraya da yazamam o yüzden ama ben her gün buraya bakıyorum zaten burdan hallederiz merak etme.Maillerime buraya baktığım kadar bakmıyorum.
Şimdi siparişini verirken hep ingilizce karakterler kullanacaksın türkçe olmasın sana yine erken dönmüşler bana günler sonra gelmişti mail.Ben pay-palla ödemiştim o da neyse bilmiyorumya daha güvenli falan yazıyodu arada orası olunca belki işlemler uzun sürmüştü.
Krem 50ml lik şişede ben tek bölgeye kullancam baya gider ama memnun kalırsak da nasıl istiycez tekrar gümrük işi de canımı sıktı yani:( Sabah akşam günde 2 kez kullanılacakmış ve de güneş kremi şart ben sebamed kullanıyorum 50+ ama bitmek üzere bir de yazın solante pigmente almıştım pek faydasını görememiştim gerçi az kullanmıştım ama sivilcem yok benim o sivilce yapmıştı bilmiyorum belki onu kullanırım.Böyle işte seninki gelene kadar benimki az çok belli olur yarayıp yaramayacağı ama yarasa da geri gelmese lekeler onu istiyorum asıl...

evet buldum canım :)
tamam buradan takip ederiz artık.dün kardeşim benim için sipariş verdi.maili de geldi.siparişiniz onaydadır diye bakalım heyecanla bekliyorum.evet ben de paybal ile ödemiştim ,umarım kardeşimin verdiği sipariş geçerli olmuştur.kardeşime hızlı kargo seçeneğini işaretlemesini istemiştim o da o şekilde sipariş verdi.inş.faydalı olur ,paramız boşa gitmez ,evet zaten günşe kremi olmaz sa olmazdan ,çantamdan eksik değil zaten.ben de solenta aldım kulllanıyorum bir etkisini de görmedim zararını da görmedim kullanmaya devam ediyorum ,ben tüm yüzüme uygıulayacağım ,dolaysıyla benim daha kısa zamanda bitecek :( güneş lekelerim ve çillerim yüzümün her tarafında var çünkü .neden öyle dedi ki memnun kalırsan bir daha sipariş verirsin ,gümrük de sıkıntı olan nedir?dün bahsettiğin şey mi ,kozmetik ptt yoluyla gelmez diye.
eee kremi kullandın dün akşam ,daha çok erken ama nasıldı ?

Canım evet kullanıyorum bir kaç gündür şu an çok erken bişey söylemek için ama kıvamı falan güzel küçücük bir parça yetiyor yedirene kadar masaj yapıyorum yavaşça sonra kuruyor hemen . Böyle nasıl desem ilaç gibi kokuyo sanki biraz içerisinde okadar çok madde varki zaten ben dedimya en son umudum bu bu da yaramazsa daha bişey yaramaz:( Çünkü çok araştırdım içinde lekeler için faydalı nerde ne okuduysam hepsi var.Diğer kremlerde de vardı ama biri var biri yoktu hep.Pozitif düşünelim pozitif olsun.İki haftaya kadar belli olur bence...

Canım evet kullanıyorum bir kaç gündür şu an çok erken bişey söylemek için ama kıvamı falan güzel küçücük bir parça yetiyor yedirene kadar masaj yapıyorum yavaşça sonra kuruyor hemen . Böyle nasıl desem ilaç gibi kokuyo sanki biraz içerisinde okadar çok madde varki zaten ben dedimya en son umudum bu bu da yaramazsa daha bişey yaramaz:( Çünkü çok araştırdım içinde lekeler için faydalı nerde ne okuduysam hepsi var.Diğer kremlerde de vardı ama biri var biri yoktu hep.Pozitif düşünelim pozitif olsun.İki haftaya kadar belli olur bence...

günaydın :)
evet daha çok yeni ama inşallah faydasını göreceğiz.bana da az önce mail geldi ,siparişiniz sevk edildi ,siparişinizi bir adres vermiş oradan takip edebilirisniz diye :) bir an önce gelse de ben de kullanmaya başlasam.evet 2 haftaya kadar sonuçu görmeye başlarız ,pozitif düşünelim evet umarım sıkıntılarımızı giderir...
sen gelişmeleri yazmaya devam et lütfen ...

Tamam canım merak etme habersiz bırakmam.Bu arada ben sırf sana da bilgi verebilmek için elmacık kemiklerimin üzerinde çil tarzı kahverengi güneş lekesi var 2-3 tane onlara da sürüyorum lekeden lekeye de fark eder çünkü bakalım hangi lekeye nasıl etki edecek...

Tamam canım merak etme habersiz bırakmam.Bu arada ben sırf sana da bilgi verebilmek için elmacık kemiklerimin üzerinde çil tarzı kahverengi güneş lekesi var 2-3 tane onlara da sürüyorum lekeden lekeye de fark eder çünkü bakalım hangi lekeye nasıl etki edecek...

harikasın ya :) inan çok merak ettim şimdi ,umarım beklediğimiz yanıtı bize verir .eğer öyle olursa kurtulacam artık lekelerimden,belki benim siparişimde haftaya gelir :) sabızrsızlıkla bekliyorum ve de senin yazdıklarını da merakla bekliyorum.

Canım buralardayım merak etme:))Bugün 11 gün bitti başlayalı.Elmacık kemiklerimdeki kahverengi lekeler varya onlar küçüldü ve de hafiften silikleşti ama kış geldi ondanmı bilmem gerçi henüz kış geldi de sayılmazya hala güneş var baya.Ama dudağımın üstündeki leke okadar inatçıki zaten kahverengi bile değil siyaha daha yakın kara bir leke yani orada henüz pek bir gelişme yok bence sadece rengi siyahtan kahveye dönüyo gibi geliyor inşallah henüz erken olduğu için bir etki göremiyorumdur ama bu sefer azimliyim düzenli bir şekilde kullanıcam.Bakalım seninki nezaman gelcek,gelse de başlasan sen de artık.

Canım buralardayım merak etme:))Bugün 11 gün bitti başlayalı.Elmacık kemiklerimdeki kahverengi lekeler varya onlar küçüldü ve de hafiften silikleşti ama kış geldi ondanmı bilmem gerçi henüz kış geldi de sayılmazya hala güneş var baya.Ama dudağımın üstündeki leke okadar inatçıki zaten kahverengi bile değil siyaha daha yakın kara bir leke yani orada henüz pek bir gelişme yok bence sadece rengi siyahtan kahveye dönüyo gibi geliyor inşallah henüz erken olduğu için bir etki göremiyorumdur ama bu sefer azimliyim düzenli bir şekilde kullanıcam.Bakalım seninki nezaman gelcek,gelse de başlasan sen de artık.

sonunda yazdın ,gelişmeleri çok merak ediyorum :) evet kış mevsiminin de etkisi var ama var olan güneş artık etkili bir güneş değil bunu ancak yaz ayında anlayabilliriz. ama yine de iyi bir haber bence .ah şu inatçı lekeler ,hiç gitmeyecek gibi duruyo ama umarım gidecek.bir de henüz erken daha ,11 gün leke tedavisi için sadece başlangıç ,evet bence de düzenli bir şekilde kullanmaya devam et ,ancak o zaman etksini görebilirsin .hergün usps sitesinden kuryenin durumuna bakıyorum ama kaç gündr halen aynı bilgiler yazıyor ,artık türkiye sınırları içerisine giriş yapılsın yaa ,sıkıldım beklemekten walla ,bayramdan önce elimde olur diye düşünmüştüm ama maalesef sanırım olamayacak ,heyecan içinde bekliyorum ....

Bence de bayramdan sonraya gelir artık,tatile giriyoya kargolar da.Bir de gümrükte takılmaz inşallah baksana benimkinin içine not yazmışlardı bir daha olmasın diye:)Evet bence de 11 gün az ama bir ayda etkili sonuç diye yazmışlardı sitede ve de para iade garantili gerçi zor getirttim zaten daha ne parası da ne iadesi:)Ama umutluyum okadar kullanan olumlu sonuç almış inşallah biz de alırız ama kahverengi lekelerimde kesinlikle fark var bi de onlara öyle detaylı sürmüyorum diğer taraftan artanı yediriyorum sadece:)

Bence de bayramdan sonraya gelir artık,tatile giriyoya kargolar da.Bir de gümrükte takılmaz inşallah baksana benimkinin içine not yazmışlardı bir daha olmasın diye:)Evet bence de 11 gün az ama bir ayda etkili sonuç diye yazmışlardı sitede ve de para iade garantili gerçi zor getirttim zaten daha ne parası da ne iadesi:)Ama umutluyum okadar kullanan olumlu sonuç almış inşallah biz de alırız ama kahverengi lekelerimde kesinlikle fark var bi de onlara öyle detaylı sürmüyorum diğer taraftan artanı yediriyorum sadece:)

günaydın :)
bu sabah usp sitesinden kargonun durumuna baktım ve türkiye'ye girişi olmuş sanırım :) umarım benim kargo paketi de sorunsuz bir şeklide bana ulaşır.aynen öle ben para iadesinden pek umutlu değilim ,inşallah faydalı olur da uğraşmayız.sen böyle yazınca daha da merak ettim şimdi .ben de olumlu bakıyorum ,yani faydası olacağına inanıyorum.krem elime ulaşsında bir an önce başlayayım artık :=) heyecan dorukta :)

birşey soracağım şimdi aklıma geldi ,sen ödemiş olduğun 140 tl dışında herhangi bir ödeme yaptın mı ? hani kargo bedeli falan ,bir kaç yorum okudum insanlar nakliye ücreti falan ödemişler ,sen böyle bir masraf ödedin mi ?

birşey soracağım şimdi aklıma geldi ,sen ödemiş olduğun 140 tl dışında herhangi bir ödeme yaptın mı ? hani kargo bedeli falan ,bir kaç yorum okudum insanlar nakliye ücreti falan ödemişler ,sen böyle bir masraf ödedin mi ?

Yok canım hiçbişey ödemedim ekstradan...

selam ,
nerelerdesin krem nasıl gidiyor ?
yaa benim gidip topkapı gümrükten kargomu teslim almam gerekiyormuş ,az önce ptt web sitesinden baktım sonra aradım teslimat ne zaman yapılacak diye ,onlar da bana buradan gelip teslim alacaksınız dedi ,nasıl gidip alıcam ya ? çok sinirlendim ,senin kargon sana nasıl ulaştı sende gidip kendin mi teslim aldın ? çalşıyorum nasıl izin alıcam ? başka biri gelip alabilir mi dedim vekalet var ise gelip alır dedi ,ne yapıcam yaa :(((

bu sabah itibari ile gidip ptt avr.yakasından kargomu teslim aldım :) bi de vermiyolardı ,yok kozmetik teslim edemeyiz de falan ,neyse ki teslimat gerçekleşti :) ama krem hep dağılmış kutusunu elime aldım ellerim vıcık vıcık oldu :) ama sonunda ulaştı şükürler olsun ,akşam bir an önce gidip denemek istiyorum ,inş.faydasını görürüz
ama sen de olan gelişmeleri çok merka ediyorum nasıl gidiyo ,değişklik var mı ,lütfen beni bilgilendir.

Canım işte ben de bundan korkuyordum demiştimya sana gümrük işi sorunlu diye ben ppt kargodan aldım eve getirdiler ama içinde not vardı demekki insaflıymış o günkü gümrük memuru:)Ama benim krem çok güzel paketlenmişti hiç akma falan yoktu.
Gelişmelere gelince hala aynı bana kalsa beyazlama yok sadece renk gittikçe koyudan açığa doğru dönüyor demiştimya siyah gibi çok koyu diye şu an biraz daha kahverengi görünüyor azimle de sürüyorum ama gündüz mecburen kapatıcı pudra falan sürüyorum yatana kadar onun altında ne kadar etki ediyor bilmiyorum.Yanağımdaki kahverengi çil gibi olanlarda daha etkili oldu kesinlikle küçüldüler ve renkleri açıldı.Yarın 3 hafta olacak çok yavaş etki ediyor sanırım ama olsun önceden kullandıklarım hemen beyazlatıyordu bir hafta sürmeden tekrar kararıyordu inşallah bu yavaş yavaş ve de kalıcı olarak etki eder:)Sen de başla bakalım inşalla sen daha kısa sürede etki görmeye başlarsın...

Canım işte ben de bundan korkuyordum demiştimya sana gümrük işi sorunlu diye ben ppt kargodan aldım eve getirdiler ama içinde not vardı demekki insaflıymış o günkü gümrük memuru:)Ama benim krem çok güzel paketlenmişti hiç akma falan yoktu.
Gelişmelere gelince hala aynı bana kalsa beyazlama yok sadece renk gittikçe koyudan açığa doğru dönüyor demiştimya siyah gibi çok koyu diye şu an biraz daha kahverengi görünüyor azimle de sürüyorum ama gündüz mecburen kapatıcı pudra falan sürüyorum yatana kadar onun altında ne kadar etki ediyor bilmiyorum.Yanağımdaki kahverengi çil gibi olanlarda daha etkili oldu kesinlikle küçüldüler ve renkleri açıldı.Yarın 3 hafta olacak çok yavaş etki ediyor sanırım ama olsun önceden kullandıklarım hemen beyazlatıyordu bir hafta sürmeden tekrar kararıyordu inşallah bu yavaş yavaş ve de kalıcı olarak etki eder:)Sen de başla bakalım inşalla sen daha kısa sürede etki görmeye başlarsın...

sonunda :)
evet ya hiç sorma eğer kremden memnun kalırsam ve kullanmak istersem devamlı nasıl getirteceğimi bilmiyorum.ya ben gerçekten eziyet çektm kargoyu teslim alabilmek için ,bi de hep açılmıştı ve baya bi akmış :( sen benden daha şanslıymışsın hem eve ulaştı bi de paketin sağlam geldi ...walla insaflıymış, heralde memurun eşref saatine denk gelmiş senin paket ,
benim paketim için gümrük memuru buradan gelip teslim alsın demiş beyfendi :(
gelişmeleri okuyunca biraz sevindirik oldum ama tabii kullanmayana kadar bişey diyemem ,umarım etkisini gösterir ,eve bir an önce gidip kullanmak istiyorum .olsun yavaş etki olsun da iyi olsun .bu kremden beklentim biraz fazla ,bir de etki etmeyince yine hayal kırıklığı yaşayacağım :( umarım faydası olur...

Back
X