Meleğim bıraktı beni :(

Sezeryan mi normal mi dogum kurtaj gibi
kendiliğinden düşük oldu canim 6 haftalikti.

Canim bence fazla didiklemeyin.biliyorum yardimci olmaya calisiyorsunuz fakat emin olun cani daha cok aciyor insanin

Sağol canım desteğin için zaten arkadaşım yeni gördüğü için sordu.
bir sıkıntı yok yani.

Biliyorum bana diyorsunuz fakat kendiniz sezeryan mı falan diye sormuşsunuz. :KK69:

Canım yanlış anlaşılma olmuş.
Yok bir durum, iyiyim ben.

Canım benim ya bugün gördüm konunu , ne desem bilemedim . Çok üzüldüm ,
Allah sabır versin sana bitanem

Allah sabır versin.. Ancak...
"kaldıramıyorum, dayanamıyorum..."
ne demek oluyor? Kaldıracaksın da.. Dayanacaksın da... Dünyanın sonu değil yeniden denersiniz...

Sonuçta senin çok sevdiğin eşin var.. Hem onun sana, hem senin ona ihtiyacı var.. Beraber atlatacak ve güçlü olacaksınız..

Dünyada ki en büyük hazinelerden biri eştir.. Birbirinize destek olun yeter...

ne demek oluyor? Kaldıracaksın da.. Dayanacaksın da... Dünyanın sonu değil yeniden denersiniz...

Sonuçta senin çok sevdiğin eşin var.. Hem onun sana, hem senin ona ihtiyacı var.. Beraber atlatacak ve güçlü olacaksınız..

ilk bebeğiniz mi o_O

Canım benim ya bugün gördüm konunu , ne desem bilemedim . Çok üzüldüm ,
Allah sabır versin sana bitanem

nurlummm canımm çok teşekkür ederim, bende çok üzgünüm ama sabır ediyorum.

ne güzel mesaj sağol gerçekten, evet çok seviyorum ikimizin bebeği olacaktı görmeliydin heyecanımızı :(
içim acıdı ama sabır edip dua ettim Rabbime, eşim çok destek oldu kendi acısını unutup beni güldürmeye çalıştı.

şimdi daha iyiyim, Allah nasip ederse meleğim yine gelecek inanıyorum.

ilk bebeğiniz mi o_O

evet canım :(

Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin sana canım. Gebelik testini ultrasona girmeden kaç gün önce yapmıştın ve pozitifi görmüştün?

Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin sana canım. Gebelik testini ultrasona girmeden kaç gün önce yapmıştın ve pozitifi görmüştün?

sağol canım desteğin için dualarına yürekten aminnn diyorum.

adetimden 3 gün sonra yaptım pozitifti, ultrasonda 10 gün sonra göründü ama tutunamadı :(

Canım benim , ne zaman sıkılırsan yaz bana , çok üzülme ne olur , Allah içinizi ferahlatsın inşallah
öpüyorum seni çok .

biliyorum nurlum hep yanımdaydın ve yanımdasın canım arkadaşım. bende seni ve bebeklerini öpüyorum...

[QUOTElgia, post: 36743816, member: 147591"]halbuki ne çok beklemiştim seni...

nasıl sevinmiştim hamile olduğumu duyunca, o hastane koridorların da deli gibi telaşımı mutluluğumu anlatamam...

ya babanın gözlerinde ki sevinç her şeye bedeldi...

dün kontrol de doktor tatsız konuşup tekrar testler isteyince babanla yıkıldık sonuç saatine kadar tek kelime etmedik...

doktor tutunamadı deyince hastane üzerime yıkıldı meleğim...

beni terk etmiştin...

ciğerim yandı kalbim paramparça oldu...

ama sen miniciktin, sen benim dualarımdın...

kaldıramıyorum, dayanamıyorum...

:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
[/QUOTE]
Nasip degilmis canim. Sen saglukli ol bebisin olacaktir allahin izniyle. Allahim melek aldi yanina. Eminin baska melekleride emanet edecektir sana. Boyle dusun.

[QUOTElgia, post: 36743816, member: 147591"]halbuki ne çok beklemiştim seni...

nasıl sevinmiştim hamile olduğumu duyunca, o hastane koridorların da deli gibi telaşımı mutluluğumu anlatamam...

dün kontrol de doktor tatsız konuşup tekrar testler isteyince babanla yıkıldık sonuç saatine kadar tek kelime etmedik...

beni terk etmiştin...

Nasip degilmis canim. Sen saglukli ol bebisin olacaktir allahin izniyle. Allahim melek aldi yanina. Eminin baska melekleride emanet edecektir sana. Boyle dusun.[/QUOTE]

çok teşekkür ederim evet Rabbim meleğini yanına aldı.

o daha minicik bir şeydi ama çok seviyordum onu,dilerim dediğin gibi olur yine gönderir meleğini. :KK61:

nurlummm canımm çok teşekkür ederim, bende çok üzgünüm ama sabır ediyorum.

ne güzel mesaj sağol gerçekten, evet çok seviyorum ikimizin bebeği olacaktı görmeliydin heyecanımızı :KK43:
içim acıdı ama sabır edip dua ettim Rabbime, eşim çok destek oldu kendi acısını unutup beni güldürmeye çalıştı.

şimdi daha iyiyim, Allah nasip ederse meleğim yine gelecek inanıyorum.

evet canım :KK43:
kıyamam ben sana çok ıyı anlıom senı bende ilkini onaltı ıkıncıyı 24. haftada kaybettım çok agır bişey yasıosun canım ama allah kuvvet verıyo eger O'na sıgınırsan rabbım sana kuvvet versın umarım ıkıncıyı kucagına alırsın

Bitanemm meleğini ne büyük bir heyecanla beklediğini biliyorum inan haberimm yoktu o_O şu an kelimelerin bittiği an rabbim güç ve sabır versin yeni meleklerini en kısa zamanda nasip etsin inş rabbim dualarını yine geri çevirmeyecek kucağını dolduracak inş :KK19:

halbuki ne çok beklemiştim seni...

beni terk etmiştin...

Allah sabır versin..

kıyamam ben sana çok ıyı anlıom senı bende ilkini onaltı ıkıncıyı 24. haftada kaybettım çok agır bişey yasıosun canım ama allah kuvvet verıyo eger O'na sıgınırsan rabbım sana kuvvet versın umarım ıkıncıyı kucagına alırsın

sana da çok geçmiş olsun canım evet çok zor hala boğazım düğüm düğüm... güzel dualarına aynı şekilde karşılık verip amin diyorum.

Allah razı olsun.

Bitanemm meleğini ne büyük bir heyecanla beklediğini biliyorum inan haberimm yoktu o_O şu an kelimelerin bittiği an rabbim güç ve sabır versin yeni meleklerini en kısa zamanda nasip etsin inş rabbim dualarını yine geri çevirmeyecek kucağını dolduracak inş :KK19:

canım benim çok teşekkür ederim hiç keyfim neşem yok, kendimi hiç iyi hissetmiyorum.

Allah razı olsun bin kere güzel dileklerin için ve desteğin için.

Allah bir daha yaşatmasın canım :KK43:

Amin çok ama çok teşekkür ederim.
Allah sabır versin..

Amin desteğiniz için çok teşekkür ederim :(
Allah yardımcınız olsun.Rabbim sağlıklı,hayırlı hamilelikler ve evlatlar nasip etsin inşaallah.

çok teşekkür ederim.

bu güzel dualar sayesin de bilemezsiniz nasıl güçlenip umutlanıyorum. Rabbim razı olsun sizden. Amin

sana da çok geçmiş olsun canım evet çok zor hala boğazım düğüm düğüm... güzel dualarına aynı şekilde karşılık verip amin diyorum.

Allah razı olsun.

canım benim çok teşekkür ederim hiç keyfim neşem yok, kendimi hiç iyi hissetmiyorum.

Allah razı olsun bin kere güzel dileklerin için ve desteğin için.

Amin çok ama çok teşekkür ederim.

Amin desteğiniz için çok teşekkür ederim :KK43:

çok teşekkür ederim.

bu güzel dualar sayesin de bilemezsiniz nasıl güçlenip umutlanıyorum. Rabbim razı olsun sizden. Amin

Bu günler zor da olsa geçecek cnm benim eşinle birlikte birbirinize destek olup atlatacaksınız inş her zaman yanındayız bitanemmm

Back
X