meleğim kardeşin geliyor...

sultan__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
1.480
500
173
5 ay önceydi meleğim beni terkettin. 2li testin için heyecanla gittiğim doktordan yüreği buruk çıkmıştım. güçlü olmaya çalışıp babana üzülme yine olur demiştim. ama yine olur lafına kendim bile inanmıyordum. şimdi karnımda nokta kadar olan kardeşin var. Allahım senden aldığı ömrü kardeşine versin yavrum. üzülme ben seni hiç unutmayacağım. sana vereceğim ismi kardeşine vereceğim senide yaşatmak için nasip olursa. şimdi sen karnımdayken olan aynı belirtileri hissediyorum. meleğimin kardeşi diye sevmeye başladım kardeşini o hep meleğimin kardeşi olacak çünkü. Allaha şükürler olsun bugünleri yaşattı bana. seni aldığı için Allaha isyan etmedim hiç bebeğim. sen beni görüp üzülme diye hep şükrettim Allahıma. Allah kimseye evladının acısını yaşatmasın bebeğim. Allah herkesin bebeğini korusun. meleğim bizim için dua et, Rabbimin bizi koruması için dua et çünkü sen tertemiz bir meleksin yavrum. buralarda meleğini kaybeden teyzelerin içinde dua et onlarda bebeklerine kavuşsunlar

Bebeğiniz inşallah sağlıkla sıhhatle gelir..kendinizi üzmeyin demek elbette eskiyi unutmak için yeterince kifayetsiz kalıyor çoğu zaman ama bebişiniz için artık bunu yapmalısınız..stres ve üzüntü çok etkiliyor gerçekten insanı..bebişleri de..umarım sağlıklı ve güzel bir hamilelik geçirirsiniz..

Back