meleğim

sufak55

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
12
0
6
35
Samsun
merhabalar aranıza yeni katıldım 02.12.2013 de ilk aşılamam oldu ayın 20 sinde dr test istedi zamanda çok var bir sıkıntımda tek tüpüm kapalı hiç ümidim yok sizinle paylaşıp rahatlamak istedim rabbim herkesin gönlüne göre versin :16::emir_bebek:

merhabalar aranıza yeni katıldım 02.12.2013 de ilk aşılamam oldu ayın 20 sinde dr test istedi zamanda çok var bir sıkıntımda tek tüpüm kapalı hiç ümidim yok sizinle paylaşıp rahatlamak istedim rabbim herkesin gönlüne göre versin :16::emir_bebek:

tek tüpünüz kapalı olsa bile hala hamile kalabilirsiniz. sadece süreç biraz uzar. yalnız bu dönemde en büyük düşmanınız strese girmek olacaktır. çoğu bebek sahibi olamayan çiftlerin en büyük sebebi strestir. doğacak çocuğun önce sağlıklı bir ebeveyne ihtiyacı var.

tek tüpünüz kapalı olsa bile hala hamile kalabilirsiniz. sadece süreç biraz uzar. yalnız bu dönemde en büyük düşmanınız strese girmek olacaktır. çoğu bebek sahibi olamayan çiftlerin en büyük sebebi strestir. doğacak çocuğun önce sağlıklı bir ebeveyne ihtiyacı var.

çok doğru söylüyorsunuz unutup normal hayata devam etmek en doğrusu kafaya tokadan başka birşey takmamak:49:

çok teşekkür ederim bir nebzede olsun rahatlattınız beni bebeğimi kucağıma alıp onun kokusunu içime çekmek benim elimde anne olmak bu kadar kolay değil işte:71::71:

ben tek tüple 2 kere gebe kaldım sende tek tüple gebe kalırsın sadece stres:emir_bebek::emir_bebek: yapma kafan rahat olsun meleğin sana gelir

Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inş. bebeğin seninledir..hiç tek tüplüyüm diye düşünme apartmanımdaki komşumunda tek tüpü yoktu.. ilk kızını 12 yıl sonra tüp bebekle kavuşmuş..şimdi kadın 41 yaşında ve doğal yodan hamile kaldı.. :34:

Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin ve gönlüne göre versin inş. :16:

Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inş. bebeğin seninledir..hiç tek tüplüyüm diye düşünme apartmanımdaki komşumunda tek tüpü yoktu.. ilk kızını 12 yıl sonra tüp bebekle kavuşmuş..şimdi kadın 41 yaşında ve doğal yodan hamile kaldı.. :34:

Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin ve gönlüne göre versin inş. :16:

amin bu güzel temennilerin için teşekkür ederim.aşılamamı yaptırdım ve beklemedeyim inş rabbim emeğimizi boşa çıkarmaz sizin normalmi yoksa aşılama ilemi oldu:21:

lütfen dualarınızı eksik etmeyin" müminin mümin kardeşine yaptığı dua asla red olunmaz buyuruyor peygamber efendimiz" zorlu süreci inş atlatırım adetime 2 gün kaldı inş olmam .aşılama olalı 12 gün oldu:43:

ilk aşılamam tutmadı bugün doktora gittim ikinci aşılama için hazırlıklara başladı rabbimin hazinesi geniş o ki yuvasız kuşlara yuva veren rabbim bizleri de inş mahcub etmez :50:

rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla olur bebegın ve kucagına alırsın saglıkla inşallah..

Back
X