Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar aranıza yeni katıldım 02.12.2013 de ilk aşılamam oldu ayın 20 sinde dr test istedi zamanda çok var bir sıkıntımda tek tüpüm kapalı hiç ümidim yok sizinle paylaşıp rahatlamak istedim rabbim herkesin gönlüne göre versin![]()
tek tüpünüz kapalı olsa bile hala hamile kalabilirsiniz. sadece süreç biraz uzar. yalnız bu dönemde en büyük düşmanınız strese girmek olacaktır. çoğu bebek sahibi olamayan çiftlerin en büyük sebebi strestir. doğacak çocuğun önce sağlıklı bir ebeveyne ihtiyacı var.
çok doğru söylüyorsunuz unutup normal hayata devam etmek en doğrusu kafaya tokadan başka birşey takmamak![]()
merhabalar aranıza yeni katıldım 02.12.2013 de ilk aşılamam oldu ayın 20 sinde dr test istedi zamanda çok var bir sıkıntımda tek tüpüm kapalı hiç ümidim yok sizinle paylaşıp rahatlamak istedim rabbim herkesin gönlüne göre versin![]()
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inş. bebeğin seninledir..hiç tek tüplüyüm diye düşünme apartmanımdaki komşumunda tek tüpü yoktu.. ilk kızını 12 yıl sonra tüp bebekle kavuşmuş..şimdi kadın 41 yaşında ve doğal yodan hamile kaldı..
Rabbim kimseyi evlatla imtihan etmesin ve gönlüne göre versin inş.![]()
Tek tüpün kapalı olsa bile hamile kalabilirsin canım İnş olursun
ben tek tüple 2 kere gebe kaldım sende tek tüple gebe kalırsın sadece stresyapma kafan rahat olsun meleğin sana gelir
inş ayın 20 sine az kaldı 11 günüm var sabırsızlıkla bekliyorum inş meleğim beni bırakmaz![]()
İnş olur canım iyi haberlerini bekliyoruz
sizin normalmi yoksa aşılama ilemi oldu
rabbim onlara uzun ömürler versin mevlam olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin inşikiside normal oldu doktor gerek yok kafan rahat olsun yeter öyel oldu