Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhabalar ..
Allahın izniyle bir kızım olacak inşallah 32 haftalık hamileyim ..
Sena istiyoruz ismini benim ismime yakın olsun diye özellikle de babası öyle istiyor
Senanın yanına uygun bir isim arıyoruz babamız Eylül Sena dedi başka önerisi olan var mı acaba![]()
Benim çok içime sinmedi sanki ama![]()
Bu isim uydurma işini de hiç anlamıyorum. Niye senin ismine yakın olsun ki farklı olsun. Nasılsa Sena'ya benzer bir isim var ( senin adın), hiç değilse kızınızda değişikliği tadın :))
Tabi yine karar sizin. Pelin, Burçin olabilir ama Eylül güzel :)
.
sude sena
buse sena
berra sena
serra sena
elif sena
zeynep sena..
eylül adı çok çok fazla veriliyor çocuklara . O yüzden bana sıradan gelen isimlerden oldu artık .Sena' nın anlamını bilmiyorum ama tınısı çok güzel .Tek de güzel. 2li olursa Başak Sena geldi ilk aklıma![]()
eylül sena güzelmiş zeynep senada olabilir
Eylül ismini pek sevmiyorum, anlami derin degil.. Sadece Sena olsun bence. :)
Fakat 2 isim istiyorsaniz:
Esra Sena
Berrin Sena
Gül Sena
Nur Sena
Nihal Sena
Rüya Sena
Ahu Sena
Ablam da hamile..1.5 ay sonra kızı olcak Allahın izniyle..şimdiye kadar hep Eslem Sena diyorlardı..ama sanırım vazgeçtiler..Eslemin dini bir manası yok diye..Daha sağlam, en selâmetli, en sâlim. manalarına geliyor..
yaren sena,elif sena,duru sena,tuğçe sena,ceylin sena,eslem sena,idil sena,melek sena,buket sena,beril sena,pervin sena,
Bir arkadaşımın kızının ismi Gül Afra. Değişik bir isim. Afra beyaz kum demekmiş.
eylül çok güzel bi isim.. bana da eylül koymak istemiş annem ama babam istememiş şimdi pişman babam keşke eylül koysaydık diyor :)