- 6 Ağustos 2016
- 5
- 1
- 1
- 37
Merhabalar tekrar biz 8 buçuk aylık olduk egzersize devam ediyoruz fakat zaman zaman eğilmeleri geri geliyor buda kızım egzersizlere büyüdüğü için pek izin vermediğinden kaynaklanıyor.daha bir hafta önce kontrole gittik boynundaki kasın çok gergin olmadığını söylüyorlar 1 yaşına kadar geçeceğini ümit ediyorum.yalnız biz ailemizden başka bir şehirde yaşadığımız için ilk başlarda egzersizleri hep oyuncak göstererek yaptık aslında pekte uygulayamadık eşim işe gittiğinde ben tek başıma yapamıyordum ve huzurauz bir bebek olduğu için çok zorlanıyordum aktik olagak 6 aydan sonra yapmaya başladık çocuk doktorumuz geçecek diyordu hep. Size tavsiyem kası çok fazla zorlamadan yani büyük bir kuvvet uygulamanıza gerek yok doktorunuzun gösterdiği germeleri sık olarak tekrarlayın o zmn daha çok fayda görürsünüz eğerki geçmez ise bize söylenen çok basit bir operasyonla o kasın kesileceği araştırmışsınızdır mutlaka bu ameliyatın çok basit olduğunu söhlüyorlar ve 1 ila 2 yaş arasında bu ameliyat yapılırsa sonuçları gayet iyi oluyormuş fakat 3 yaşından sonraki bebeklerde yüZde asimetri oluşmaya başlıyormuş. Büyük bir umutla 1 yaşını ve geçmesini bekliyorum egzersizlere tam gaz devam. Birşeyi daha farkettim kızım şayet egzersizlerde çok zorlar ve bizde onu Zorlaarsak bu meret geri geliyor bilmiyorum neden olduğunu mümkün olduğunca narin davranmak ve doktorların aöylediklerini harfiyen uygulamak gerekli geçmiş olsun bebeğiniz şuan kaç aylık