meleğime yazdığım günlük yayınlanmaya başlamış

canım benim çok iyi düşünmüşsün bence. o kadar samimi ve sıcak ki insan okurken yaşıyor. ben çook beğendim tebrikler:1hug:

evt kader arkdaşım bebişlere mektuplardada görmüştüm güzeldi ayrıca benim ve bizler gibi oln herkesin tercümanı olmuşsun umarım kavuşuruz

canımmm ne guzel yazmıssın hepımızın yasadıgı huznu özlemı ne guzel dıle getırmıssın dılerım melegıne en kısa zamanda kavusursun

SAĞOLUN KIZLAR DUYGULARINIZA TERCUMAN OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA BEN ÇOK ÖZENEREK YAZMAMIŞTIM AÇIKÇASI SADECE İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ VE BİR GÜN BİR YERDE YAYINLANMASI FİKRİ ASLA AKLIMDA YOKTU YAZARKEN TEK DÜŞÜNCEM İLERDE MELEĞİM YAŞADIKLARIMI OKUYP NE KIYMETLİ NE DEĞERLİ OLDUĞUNU BİLSİN DİYE YAZIYORDUM
YASEMİN HANIMIN RİCASI ÜZERİNE BAYAĞI DÜŞÜNDÜM SONRA PAYLAŞMAKTA SAKINCA OLMAYACAĞINA KARAR VERDİM BENCE SİZLERDE YAZMALISINIZ İLERİDE ÇOK GÜZEL BİR ANI OLACAĞINA İNANIYORUMa.s.

SAĞOLUN KIZLAR DUYGULARINIZA TERCUMAN OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA BEN ÇOK ÖZENEREK YAZMAMIŞTIM AÇIKÇASI SADECE İÇİMDEN GELDİĞİ GİBİ VE BİR GÜN BİR YERDE YAYINLANMASI FİKRİ ASLA AKLIMDA YOKTU YAZARKEN TEK DÜŞÜNCEM İLERDE MELEĞİM YAŞADIKLARIMI OKUYP NE KIYMETLİ NE DEĞERLİ OLDUĞUNU BİLSİN DİYE YAZIYORDUM
YASEMİN HANIMIN RİCASI ÜZERİNE BAYAĞI DÜŞÜNDÜM SONRA PAYLAŞMAKTA SAKINCA OLMAYACAĞINA KARAR VERDİM BENCE SİZLERDE YAZMALISINIZ İLERİDE ÇOK GÜZEL BİR ANI OLACAĞINA İNANIYORUMa.s.

slmm rüyamelegim..çok güzel olmuş..yaa aglamaktan yazamıyorumm..rabbim inşallah o mukaddes anneliği herkeze nasip eder..özenerek yazmamışım demissin ama şahane olmuş:lepi: çok duygulandım yazarken bile aglıyorumsenağlama

slmm rüyamelegim..çok güzel olmuş..yaa aglamaktan yazamıyorumm..rabbim inşallah o mukaddes anneliği herkeze nasip eder..özenerek yazmamışım demissin ama şahane olmuş:lepi: çok duygulandım yazarken bile aglıyorumsenağlama

CANIM ÇOK SAĞOLa.s.
EŞİMDE İLK KEZ DÜN OKUDU ODA AĞLADI
SİZLERİ AĞLATTIĞIMA ÜZÜLDÜM :çok üzgünüm:
FAKAT DUYDUYGULARINIZA TERCÜMAN OLDUĞUMA SEVİNDİM :1hug:
İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN :Saruboceq:

Ne kadar guzel bı mektup yazmıssın ya agladım zaten bu aralar felaket duygusalız atlatıcaz kızlar ya ben ınanıyorum belkı hemen gelmıcekler ama bıgun gelıcekler elbet gelıcekler rabbım nasıp edıcek ben rabbıme ınanıyorum ve bılıyorumkı bızler bu ımtahanı rabbımın ıznıyle kazanıcaz ve sonunda bız cok mutlu olucaz yeterkı umutlarımızı yıtırmeyelım

Ne kadar guzel bı mektup yazmıssın ya agladım zaten bu aralar felaket duygusalız atlatıcaz kızlar ya ben ınanıyorum belkı hemen gelmıcekler ama bıgun gelıcekler elbet gelıcekler rabbım nasıp edıcek ben rabbıme ınanıyorum ve bılıyorumkı bızler bu ımtahanı rabbımın ıznıyle kazanıcaz ve sonunda bız cok mutlu olucaz yeterkı umutlarımızı yıtırmeyelım
evet arkadaşım en önemlisi umut ve azim meleklerimiz naz yapıyorlar geleekler tabikia.s.

ağzına sağlık yüreğine sağlık
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
teşekkür ederima.s.
amin canım:Saruboceq:

Canım galiba bizler daha anne olmadan böyle zorluklarla yogruluyor ve annelige tam hazırlanıyoruz.'''''bigün yavruların bunu okudugunda annecim diye boynuna sarılsınlar inşaallah ve seni tamam yeter diyene kadar sıksınlar''''''''''yazdıkların müthiş bende başlamıştım devam edicem....

Canım galiba bizler daha anne olmadan böyle zorluklarla yogruluyor ve annelige tam hazırlanıyoruz.'''''bigün yavruların bunu okudugunda annecim diye boynuna sarılsınlar inşaallah ve seni tamam yeter diyene kadar sıksınlar''''''''''yazdıkların müthiş bende başlamıştım devam edicem....

CANIM YA NE GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞSIN İNŞALLAH HEPİMİZ İLERDE BU GÜNLERİ TATLI BİR ANI OLARAK HATIRLARIZ.
GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN SAĞOLa.s.

canım 20 kasım test tarihim valla gayet iyiyim sorun yok sadece dün akşam çok başım ağrıdı ve ara ara kasıklarımda saniyelik batmlar kramplar oluyor sen nasılsın neler yapıyorsun

canım 20 kasım test tarihim valla gayet iyiyim sorun yok sadece dün akşam çok başım ağrıdı ve ara ara kasıklarımda saniyelik batmlar kramplar oluyor sen nasılsın neler yapıyorsun

canim ne yapayim ise git gel iste..birde sizlerin guzel haberlerini bekliyorum banada umut olsun cesaret versin diye :))a.s.

Rüyacım genelde kasıklarda basınç, dolgunluk, gerilme gibi şeyler başlıyo öncelikle, inşallah seninde bu kasık ağrıların iyi haberdir canımhihoyyyt

Merhaba :)) insallah melegine kavusursun bunu bütün kalbimle dilerim:)) günlügünü okudum beni kötü yapıtı biraz ...sebebine gelince ... Benim rahatsızlıgım yok .. Bir tane kizim var...insallahhhhhh rabbim kucagını doldurur bu önümüzdeki yıl:))) umudunu hiç ama hiç bitirme olurmu benim yengemin tam 15 yıl olmadı ve simdi 8 yasında cadı bir kızı var ... O hiç yitirmedi umudunu ve oldu :)))

01/04/2007 iŞTE BU YAZIYI BİLİYORUM.
SEN BUNLARI YAZDIĞINDA PAYLAŞMIŞTIN BİZİMLE ve BEN O ZAMANDA AĞLAMIŞTIM.
ŞİMDİ YİNE AĞLADIM.
HEP SÖYLEDİĞİM GİBİ GÖNLÜNE KONAN KELEBEĞiN BEDENİNE DE KONSUN MELEK ARKADAŞIM.
RÜYALARINDAKİ MELEK, KOLLARINDA OLSUN ARTIK.
DUALARIM ve TÜM ÜMİTLERİM SENİNLE.

SEVGiLER...

Rüyacım genelde kasıklarda basınç, dolgunluk, gerilme gibi şeyler başlıyo öncelikle, inşallah seninde bu kasık ağrıların iyi haberdir canımhihoyyyt

CANIM ARKADAŞIM SAĞOL İNŞALLAH ÖYLEDİR HAKKIMIZDA HAYIRLISINI DİLİYORUM:1hug:a.s.

Merhaba :)) insallah melegine kavusursun bunu bütün kalbimle dilerim:)) günlügünü okudum beni kötü yapıtı biraz ...sebebine gelince ... Benim rahatsızlıgım yok .. Bir tane kizim var...insallahhhhhh rabbim kucagını doldurur bu önümüzdeki yıl:))) umudunu hiç ama hiç bitirme olurmu benim yengemin tam 15 yıl olmadı ve simdi 8 yasında cadı bir kızı var ... O hiç yitirmedi umudunu ve oldu :)))

GÜZEL TEMENNİLERİN İÇİN ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM RABBİM EVLADI OLANLARIN EVLADINI BAĞIŞLASIN İSTYENLERİNDE KUCAĞINI DOLDURSUNa.s.:1hug:

01/04/2007 iŞTE BU YAZIYI BİLİYORUM.
SEN BUNLARI YAZDIĞINDA PAYLAŞMIŞTIN BİZİMLE ve BEN O ZAMANDA AĞLAMIŞTIM.
ŞİMDİ YİNE AĞLADIM.
HEP SÖYLEDİĞİM GİBİ GÖNLÜNE KONAN KELEBEĞiN BEDENİNE DE KONSUN MELEK ARKADAŞIM.
RÜYALARINDAKİ MELEK, KOLLARINDA OLSUN ARTIK.
DUALARIM ve TÜM ÜMİTLERİM SENİNLE.

SEVGiLER...

CANIMSIN SEN NASILDA ÖZLEMİŞİM O GÜZEL SÖZLERİNİ TEMENNİLERİNİ OKUMAYI
EVET İLK MEKTUBU SİZLERLE PAYLAŞMIŞTIM SONRASINDAKİLER BAYAGI UZUN OLDU HALA YAZIYORUM MELEĞİM KELEBEĞİM GELSEDE DEVAM EDECEĞİM YAZMAYA İNŞALLAH
RABBİM SENİ MELEĞİNİ TÜM AİLENİ HYATIN KÖTÜLÜKLERİNDEN KORUSUN TÜM GÜZELLİKLER SİZİNLE OLSUN HERZAMAN:1hug:a.s.:nazar:

Back
X