meleğimi çook özlüyorum...

belelim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
183
0
96
Bursa
Doktorumun çantanla hazırlıklı gel dediği son kontrolümde bebeğimin kalp atışlarının olmadığnı öğrendim.Oysaki herşeyini elerimde yıkadım ütüledim.bütün hazırlıklar bitmişti.artık sadece onun gelmesini bekliyoduk.en son gece yatağa yattığımda gece 1 di.öyle haraketliydiki eşimi uyandırdım bak kızın son tekmelerini atıyor dedim.sabah 8,30 da doktora gitiğimizde meleğim yaşamıyordu.ne oldu nasıl oldu şoka girdim ben kızımı alıp evimize gelicektim tüm istediğim buydu olmadı....şu an içim yanıyor bugün tam 15 gün oldu.acım geçmiyor.onun eşyalarını öpüyorum hiç birini giydiremedim meleğime.9 ay karnımda taşıdım gittiler 1 saatte gömdüler...inanın yaşamayan anlayamaz herkes gene olur diyor.zaten bi oğlum var çok şükür.ama gidenin yeri dolmuyor...sadece içimi rahatlatmak dertleşmek istiyorum sürekli ağlıyorum çok kötüyüm...

Canim basin saolsun. cok zor bi durumdur eminim. allah sabrini verir bol bol dua et. zaman herseyin ilaci emin ol. insanlarin yine olur demeleri de cok sinir bozucu, dusunmeden konusuyorlar. sorun bir daha olmamasi degilki. ben gecen sene eylul ayinda kardesimi kaybettim yedi gun sonrada bebegimi. beterin beteri var. Zamanla hafifliyo ama asla unutamiyosun.

canım hastaneden eli boş çıkmak neymiş çok iyi biliyorum ben 2 tane kaybettim yine senin bir dalın varmış benim oda yoktu.çok zor zamanlar geçirdim 1 bebeğimde eşim askerdeydi kutu içinde cenazesini verdiler ya anlatmakla bitmez ama şimdi 1 oğlm var oda çok zor oldu ama hayata tutundu allah şimdiki evladına uzun ömür versin.acının büyüğü küçüğü olmaz ama sen asla kendini üzüntüyle boğma ben üzüntüden panik atak oldum atamıyorum hala o bir melek günahsız seni beklliyecek öle düşün kendini bu kadar bunaltma.

Son düzenleme:

çok saol hergün dua ediyorum alahıma daha beter acı yaşatmasın diye.seninde başın sağolsun 2 tane birden acı yaşamışsın.sen neden kaybettin canlarını..tabi paylaşmak istersen....

zaten sırf o yüzden buraya giriyorum.çünkü inan yaşamayan anlayamıyor.çok büyüttüğümü bile düşünen oluyodur.ne yaşadığımı bi tek ben biliyorum bide böle yaşayan arkdaşlar.seninde 2 tane meleğin varmış cennette allah hepmize sabır versin.oğullarımızada uzun ömür inş...

sen niye kaybettin meleklerini.benim son ana kadar hiç bişeyi yoktu...o yüzden bu kadar kötüyüm ya..

benim erken doğuyor bebeklerim 34 haftayı hiç görmedim çocuklar düzeliyor topalanıyor taburcu olmaya yakın haber geliyo kızımda memnjit geçirdi halbuki herşey yolunda giderken ve yarın taburcu edicez dediler aldım eşyalarını pusetini hastane kapısında ölece kaldım.menenjit dediler birazdaha bizimle kalıcak dediler.ölüceğini bildikleri için eve yolladılar,bende biliyordum yaşamıyacağını o süreç çok zordu inan 2 gün zor dayandı evde.toplamda 2,5 ay yaşadı hastane dahil.oğlumda erken doğdu oda ciğerleri gelişmemişti kızımdaki gibi hatta çıkacağı gün makineyi kapadık kendi nefes alıp veriyor dediler sabah bir hevesle hastaneye koştum oda gece tükürüğüyle boğulmuştu o günde eşim askerden 10 günlük izne gelmişti dönecekti söleyemedim.neler neler bu oğlumda erken doğdu ama bu sefer hastane küvez vs tedbirliydim önce Allah sonra doktorum durumumu da anlatmıştım tedbirliydi yaşama tutundu çok şükür o yüzden unutulmaz ama bukadar da kendini harap etme ben biraz kısa kısa anlattım

Son düzenleme:

sen çok şeyler yaşamışsın allah yardım etsin.ben çok ağladım bi kerecik emzirseydim bi kerecik sesini duysaydım diye halada ağlıyorum ama sanırım öylesi daha kötü sesini duyup kucağına alınca daha zordur.ben sadece yüzünü gördüm yanaklarına dokundum gözümün önünden gitmiyor...oğlum çok emmemişti o emmeyincede sütler gitti. kızıma hamile kaldıktan sonra çok dua ettim allahım ne olur çok sütüm olsun bebeğim emsin diye.şimdi de sütlerim geldikçe yıkılıyorum sütler gitsin diye dua ediyorum.hayat çok tuhaf hiç benimde başıma gelmez diye düşündüklerin lap diye oluyor....

sende çok şeyler yaşamışsın allah yardım etsin...ben çok ağladım bi kerecik emzirseydim bi kerecik sesini duysaydım diye ama sanırım öylesi daha kötü.oğlum çok emmedi o emmemyincede sütler gitti.kızıma hamile kalınca çok dua ettim çok sütüm olsun bebeğim çok emsin diye.şimdide sütler geri gitsin diye bekliyorum her sütüm geldiğinde canım yanıyor.ama şunu çok iyi anladım hayatta hiç bişeye buda benim başıma gelmez diye düşünmiceksin.herşey bizim içinmiş. şu an olduğu gibi.oğlum yanımda annem diyor beni güldürüyor.ama bi tarafım kızımı istiyor onun yüzünü hatırlamaya çalışıyor.zor be arkadaşım çok zor...

ben gitmiyor diye bunları bi kaç kez yazıyorum ya kusura bakmayın....

çok saol hergün dua ediyorum alahıma daha beter acı yaşatmasın diye.seninde başın sağolsun 2 tane birden acı yaşamışsın.sen neden kaybettin canlarını..tabi paylaşmak istersen....

Saol canim. canimin cani kardesimi trafik kazasinda kaybettim 20 yasindaydi henuz. melegimide uzuntuden dusuk yaptim. bi zaman sonra hissislestim yeni yeni toparlarken allahim bi melek daha verdi. Hersey bizim icin sikintiyi veren allah sabrinida veriyo yoksa bende yasayamazdim sanirim. Metanetli ol guclu ol atlaticaksin insallah.

canım basın sağolsun biri büyük olmak üzere ben de üç tane bebegımı kaybettım şimdi tekrar hamıleyım

az kaldı ama hala içim kıpır kıpır ınanamıyorum hala ne olucak bılmıyorum korkuyorum....evlat acısı bu kolay mı

ben 1,5 sene ara verdım tekrar gebelık dusunmek ıcın insan kolay unutamıyo sana büyüttüğünü sölyleyenler evlat acısı yasmaamıs

demekki allah kımseye yasatmasın ama zor çok zor birşey ağlamak ıstıyosan ağla dinlen bekle naısl ıstıyosan öle

yap ama suna ınan canım herseyın hayırlısı Rabbim daha hayırlı zamanda daha hayırlı bi evlat göndericek sana ınsallah

Allah a guven dua et inşirah suresını oku unutmaya calısma ama alışmaya çalış unutulmuyo cunku tekrar basın sağolsun

Rabbim diğer evladını bagıslasın en kısa zamanda tekrar nasıb etsın

Arkadaşlar önce inanamadım yazdıklarınızı okuyunca anladım allah sizlere ömür versin elbetteki çok zordur acının iyisi,hafifi küçüğü büyüğü olmaz kaç yaşında olursa olsun ki sen 9 ay taşı sonra birden kaybetallah sizlere metanet versin öbür dünyada onlar size şefaatçi olacaklar ne mutlu.tekrar tekrar başınız sağolsun allah bir daha acı yaşatmasın.

Tüm iyi dileklerin için teşekkür ederim.Rabbim seni bebeğine kavuştursun inş. güle oynaya evinize dönün bebişinle.Artık hamile görsem hep dua ediyorum ve içim buruluyor...allah kimseye yaşatmasın bu acıyı...

Rabbim hepinize sabır versin, zor bi imtihan gerçekten, bu dünyaya bakan yüzü ile çok acı ama öbür dünya cihetiyle düşününce cenneti garantilemiş bi evladınız var artık, hiç kimse ne kadar iyi olursa olsun benim evladım cennetlik diyemez ama sizinkiler şimdiden orda, şefaat için anne babasını bekliyorlar. Allah'ım sabrınıza sabır katsın, yar ve yardımcımız olsun inş. insanlara çok kolay geliyor tekrar olur, üzülme demek ama gidenle gelenin yerleri ayrı ayrı tabiki. herşey bizim için, hiçbirimizin garantisi yok, ama hayat devam ediyor. dua edicem inş.

benim de doğumuma az kaldı, son hazırlıkları yapıyoruz okurken şok geçirdim nasıl bir acıdır bu
neden ölmüş bebeğin canım?
durup dururken değildir heralde?
Rabbim acını dindirsin en kısa sürede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…