- 10 Aralık 2009
- 73
- 4
- 286
benim de doğumuma az kaldı, son hazırlıkları yapıyoruz okurken şok geçirdim nasıl bir acıdır bu
neden ölmüş bebeğin canım?
durup dururken değildir heralde?
Rabbim acını dindirsin en kısa sürede
Basin sagolsun cok uzuldum. Allah sabir versin cennette kavusursunuz insallah..
canım gece doğum başlamış.(ben hissetmedim)yani bebek kanala girmeye başlamış kanala girerkende kordon dolamış ensesine.normalde kordonlu bebek değildi.doğum anında yapmış.bide bebeğim iri ve uzundu kocamandı yavrum alanda daraldığı için nefessiz kalmış.rabbim nasip etmedi işte gerisi boş...daha lohusayım inş dualarım kabul oluyodur dua ediyoum hamile duyunca görünce.allahım bebeğinle evine gelmek nasip etsin sağlıkla inş...
Doktorumun çantanla hazırlıklı gel dediği son kontrolümde bebeğimin kalp atışlarının olmadığnı öğrendim.Oysaki herşeyini elerimde yıkadım ütüledim.bütün hazırlıklar bitmişti.artık sadece onun gelmesini bekliyoduk.en son gece yatağa yattığımda gece 1 di.öyle haraketliydiki eşimi uyandırdım bak kızın son tekmelerini atıyor dedim.sabah 8,30 da doktora gitiğimizde meleğim yaşamıyordu.ne oldu nasıl oldu şoka girdim ben kızımı alıp evimize gelicektim tüm istediğim buydu olmadı....şu an içim yanıyor bugün tam 15 gün oldu.acım geçmiyor.onun eşyalarını öpüyorum hiç birini giydiremedim meleğime.9 ay karnımda taşıdım gittiler 1 saatte gömdüler...inanın yaşamayan anlayamaz herkes gene olur diyor.zaten bi oğlum var çok şükür.ama gidenin yeri dolmuyor...sadece içimi rahatlatmak dertleşmek istiyorum sürekli ağlıyorum çok kötüyüm...
bebeği küvezde olan ve içi acıyan bir anne olarak acını anlamaya çalışsamda senin kadar yanamaz canım.allahım sabır versin içim acıdı okurken.ama inan allah çok sevdiği kullarına dert verir cennetin kapısında seni bekleyen bi meleğin var. bu çok güzel bi şey. inan bana allahım sabrını vereck her şey çok güzel olacak yeniden bebeğin olacak geçicek göreceksin.
Diyecek bir şey bulamıyorum inanın. Rabbim size sabır versin.Allah size ve kimseye böyle acı yaşatmasın.
Başınız sağolsun.
of ne büyük bi acı yarabbim sana çok büyük sabırlar versinn(( çok üzüldüm bende ekim annesiyimm düşünemiyorum bile allah başa vermesin sana sabır versin
Doktorumun çantanla hazırlıklı gel dediği son kontrolümde bebeğimin kalp atışlarının olmadığnı öğrendim.Oysaki herşeyini elerimde yıkadım ütüledim.bütün hazırlıklar bitmişti.artık sadece onun gelmesini bekliyoduk.en son gece yatağa yattığımda gece 1 di.öyle haraketliydiki eşimi uyandırdım bak kızın son tekmelerini atıyor dedim.sabah 8,30 da doktora gitiğimizde meleğim yaşamıyordu.ne oldu nasıl oldu şoka girdim ben kızımı alıp evimize gelicektim tüm istediğim buydu olmadı....şu an içim yanıyor bugün tam 15 gün oldu.acım geçmiyor.onun eşyalarını öpüyorum hiç birini giydiremedim meleğime.9 ay karnımda taşıdım gittiler 1 saatte gömdüler...inanın yaşamayan anlayamaz herkes gene olur diyor.zaten bi oğlum var çok şükür.ama gidenin yeri dolmuyor...sadece içimi rahatlatmak dertleşmek istiyorum sürekli ağlıyorum çok kötüyüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?