meleğimi çook özlüyorum...

canım gece doğum başlamış.(ben hissetmedim)yani bebek kanala girmeye başlamış kanala girerkende kordon dolamış ensesine.normalde kordonlu bebek değildi.doğum anında yapmış.bide bebeğim iri ve uzundu kocamandı yavrum alanda daraldığı için nefessiz kalmış.rabbim nasip etmedi işte gerisi boş...daha lohusayım inş dualarım kabul oluyodur dua ediyoum hamile duyunca görünce.allahım bebeğinle evine gelmek nasip etsin sağlıkla inş...

çok üzüldüm gerçekten ya subahanallah
Allah size güç versin diyecek bişey yok gerçekten takdir yani

Allah sabır versin! Kucagını saglıklı ömürlü hayırlı bir evlatla doldursun!

bebeği küvezde olan ve içi acıyan bir anne olarak acını anlamaya çalışsamda senin kadar yanamaz canım.allahım sabır versin içim acıdı okurken.ama inan allah çok sevdiği kullarına dert verir cennetin kapısında seni bekleyen bi meleğin var. bu çok güzel bi şey. inan bana allahım sabrını vereck her şey çok güzel olacak yeniden bebeğin olacak geçicek göreceksin.

saol canım.hala bebeğin küvezdeyse allah yardım etsin.allah elini doldursun inş...doğum sonrasımı küvezde bebeğin.ben herşeyi düşünmüştüm biliyomusun.ay doğumda havasız kalırsa küveze alırlarsa ay bebek sarılık olursa hastaneye yatırırlarsa ay özürlü olursa tüm kötü şeyleri ama en kötüsü hiç aklıma gelmedi hemde hiç.....

Diyecek bir şey bulamıyorum inanın. Rabbim size sabır versin.Allah size ve kimseye böyle acı yaşatmasın.

Başınız sağolsun.

Son düzenleme:
of ne büyük bi acı yarabbim sana çok büyük sabırlar versinn (( çok üzüldüm bende ekim annesiyimm düşünemiyorum bile allah başa vermesin sana sabır versin

of ne büyük bi acı yarabbim sana çok büyük sabırlar versinn (( çok üzüldüm bende ekim annesiyimm düşünemiyorum bile allah başa vermesin sana sabır versin

bende 2010 ekim annesiyim.2 yaşında tosunmu tosun oğlum var.2012 ekim annesi olmak nasip olmadı.inşşş allahım cennette kavuşturur bizi.bebeğine sağlıkla uzun ömür versin allah saol canım

Böyle bir acıya başın sağolsun dan başka ne denir ki.Oğlum 15 gün küvözde kaldı ömrümden 15 yıl gitti.Allahım sana sabır versin diğer bebeğine de uzun sağlıklı ömürler versin.2011 ekim annesiyim bende.

canım başınsagolsun cok uzuldum

rabbim meleğini yanına almış sana şefaatçi olcak seni çok iyi anlıyorum. basın sağ olsun ben de yakınını yaşadım hareket hissetmedim erkenden gittik kime gitsem derdimi anlatamadım zordu çok şükür gecti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…