melegimin mucize gelişi

sevdaveysel

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
1.131
955
448
2013 eylülde evlendik eşimle, 7 senelik birliktelikten sonra.. Eşim ilk günden çocuk fikrine çok sıcak bakıyordu bense çok çekiniyorum hazır değilim yeni evlenmiş üstelik, annem babamdan ayrılmayı hazmedememisim henüz ne bebeği,ben daha çocuğum :)bahaneler bahaneler birbirini kovaliyordu. Evlenebilir tam 7 ay olmuştu eşime tamam dedim,tamam ben de istiyorum bi yavrumuz olsun. Ama içimde bir korku.. eşimin ailesinde herkesin bebeği seneler sonra olmuş.. acaba biz de mi?diyoruz eşimle her gün. . İlk ay adet günüm gelene kadar 3 4 güne bir test yapıyoruz, çıkmaz ama işte bir umut.. adet olacağım gün,aaa dedim ben bugun hastalanacaktim.. hemen gidip bir test aldık yaptım ve bingo :)ikinci çizgi karşımda bana bakıyor :)saskinim mutluyum bütün duygular bir arada.. ama ne olduğunu anlayamamistim. Ve o güzel serüven 9 ay.. hastanelerden çıkmadık diyebilirim minik bir sancı da soluğu hastanede alıyorduk doktorum artık dalga geçiyordu 'sevda burda uyu istersen sen,gidip gelmek zor olmuyor mu? 'Bir gün sınava gittim geldim 11 ocak pazar günüydü. . Eşime dedim ki bi tuhaflık var hastaneye gidelim.. gittik ebe baktı,benim minik meleğim doğum kanalına girmiş minik minik sancılar var ama açılma yok. Kordon dolanmis iyice,dr ertesi gün sabah erkenden gel dedi.. gittik,nst ye girecem diye şekerli birseyler yedim.. nst de de sıkıntı var kasiliyorum.. dr alacak doğuma ve o meşhur soru 'aç misin ?'değildim. . Ertesi güne kaldık. . Gece uyku girmedi gözümüze. . Annem kaynanam esim ve ben döndük durduk evin içinde. . Çantaları tekrar tekrar baktım beşiği herseyi kurulu kızımı bekliyordu odası da.. sabaha karşı kalktık hazırladım.. 7 de hastanedey iz. . Pembe şirin bir önlük giydim soluğu kesiliyor heyecandan.. Spinal sezeryan olacağım. . Ameliyathane ye girdik dr umuz ve ekibiyle sohbet ede ede doğumum oldu.. henüz başlamadım dedi dr başlayınca söyleyeceğim. . Ben başlamasını beklerken bi ses geldi kızımı bana uzattı dr um ve evet şimdi başladık :)dedi.. kızım elifim yanımdaydi artık. . Saat 10.54 Kilo 3300 boy 48.5cm hersey rüyaydi acabalarla girdiğim bu yolda iyikilerimden başka bir şey yok suan da.. allah herkese nasip etsin hayirlisi ile.. Suan 9 aylık prensesim var ondan öncesi hayat değilmiş nefes alışim dahi değişti onunla.. Rabbime bin şükür allah herkese nasip etsin. Uzun oldu kusura bakmayin heyecanlı anneyi mazur görün :)

acabalarla girdiğim bu yolda iyikilerimden başka bir şey yok suan da.... işte bu herşeyi özetliyor galiba:)

allah prensesini analı babalı büyütsün. beraber nice 9, 139,239 aylara inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…