- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- 248
- Konu Sahibi The Calender
-
- #2.601
güle güle git canım benim kendine iyi bak... iyi tatillerKızlar ben gidiyorum hakkınızı helal edin emi :) gidipte dönnemek var canlaŕım Arada girmeye çalışırım inş. Kendinize çok iyi bakın. Hep pozitif kalın
amaaannn çıkart kız nolceeekkzaten adet oldumvalla senden çıkarırım hırsımı adam akşam paparayı yedi bir de sen yimeeee
hadii güzel haberlerle gel iyi çalışş kuzuKızlar ben gidiyorum hakkınızı helal edin emi :) gidipte dönnemek var canlaŕım Arada girmeye çalışırım inş. Kendinize çok iyi bakın. Hep pozitif kalın
kıyamıyom mercimeğe doğsun ben biriktireyim cnm toplu çıkarırımamaaannn çıkart kız nolceeekk
walla karnıyarık, pilav ve şehriye çorbam varne yemek yapıyorsunuz?
cnm güle güle git güle güle gel inşallah helal hoş olsun naptıkki kendine iyi bak..............
Sağol canım benimgüle güle git canım benim kendine iyi bak... iyi tatiller
snunda yaptınmı karnıyarık :)walla karnıyarık, pilav ve şehriye çorbam var
hoşgeldin Dilaraa... inşallah hamilesindir canım... Rabbim gönlüne göre versinSelam arkadaşlar ben de aranıza katılabilir miyim? Benim Bat bugün ama hala olmadım inşallah hamileyimdir ve Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatır umarım :)
sormaa yaa kaç gündür istiyordum yaptım valla sonunda çokta güzel olmuşsnunda yaptınmı karnıyarık :)
Çok çalışacağım canım.o bebek bu ay gelecekhadii güzel haberlerle gel iyi çalışş kuzu
hoşgeldin cnm listeye ekliyorum bu arada yaş kaç ne zamandır istiyorsunuz bebiş:)Selam arkadaşlar ben de aranıza katılabilir miyim? Benim Bat bugün ama hala olmadım inşallah hamileyimdir ve Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatır umarım :)
hoşbulduk canım.. İnşallah yaa hepimizin gönlüne göre versin Allahım.. :)hoşgeldin Dilaraa... inşallah hamilesindir canım... Rabbim gönlüne göre versin
hoşbulduk tabiki ekle canım 3 aydır istiyoruz yaş 24 :)hoşgeldin cnm listeye ekliyorum bu arada yaş kaç ne zamandır istiyorsunuz bebiş:)
inşallah inşallahh çok çalışşş bu ay ugurlu gelecek ınsallahÇok çalışacağım canım.o bebek bu ay gelecek
afiyet olsunn o zamannn :)sormaa yaa kaç gündür istiyordum yaptım valla sonunda çokta güzel olmuş
kimin konseri gülüm=)afiyet olsunn o zamannn :)
canım ne demek iyi yolculuklar hayırla git hayırla gel inşallah..Kızlar ben gidiyorum hakkınızı helal edin emi :) gidipte dönnemek var canlaŕım Arada girmeye çalışırım inş. Kendinize çok iyi bakın. Hep pozitif kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?