- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 198
- 37
- Konu Sahibi The Calender
-
- #5.821
tamam kuzum haberleşiriz mutlakaCnm İNŞALLAH gerek kalmadan müjde alırsın bu ay....ama olmazsa hemen vakit kaybetmeden tüpe başlıcam bende hayırlısıyla.......sende bana fikir ver olurmu.....
fiyat araştırdınmı cnm?tamam kuzum haberleşiriz mutlaka
eskişehir acıbadem ilaçlar ile 7000 -8000 arası imiş raporsuz...izmirde 2 yerde daha sordum onlarda 7 -9 arası bulur demişlerdi raporsuz ama bu fiyatlarfiyat araştırdınmı cnm?
cnm bu raporu medipol veriyormuş diye duydum acaba raporlu ne kadara mal olur en azından yarısıdır galiba.....sadece korkum ilk denemede olmazsa 2. deneme ve sonrakiler için raporu en azından araştırayım dedim de?eskişehir acıbadem ilaçlar ile 7000 -8000 arası imiş raporsuz...izmirde 2 yerde daha sordum onlarda 7 -9 arası bulur demişlerdi raporsuz ama bu fiyatlar
bende seniiiiiiiiiiiiseviyorum sizi
rapor aslında alabilirsek iyi olur dediğin gibi 2 ya da 3.ye maliyeti düşer biraz bende doktora sorayım bakayım rapor nasıl alınıyor falan diyecnm bu raporu medipol veriyormuş diye duydum acaba raporlu ne kadara mal olur en azından yarısıdır galiba.....sadece korkum ilk denemede olmazsa 2. deneme ve sonrakiler için raporu en azından araştırayım dedim de?
cnm aşılamaya burdaki medipol 3000 demiş yuh napıyor bunlar bu arada sgk olunca bu fiyat düşüyormu bir sürü soru?neyse evi taşıdıktan sonra gideceğiz bir merkeze eşimle anlaştık yani tahminen adet günlerimde......rapor aslında alabilirsek iyi olur dediğin gibi 2 ya da 3.ye maliyeti düşer biraz bende doktora sorayım bakayım rapor nasıl alınıyor falan diye
hayırlı cumalar canım benim nasılsınHayırlı cumalar arkadaşlar...............
İyiyim cnm sen nasılsın ?hayırlı cumalar canım benim nasılsın
iyiyim kuzum cuma ya bugün keyifliyim sanki :)İyiyim cnm sen nasılsın ?
tahmin ederim haftasonu geldi tabi:)iyiyim kuzum cuma ya bugün keyifliyim sanki :)
aynen öyle de hafta sonu da yorucu oluyo... ev temizle, çamaşır yıka as, ütü yap.. oğlanı kursa götür eve gel sonra tekrar kursa git of of yorucu yorucu :) ama yine de evde olmak güzeltahmin ederim haftasonu geldi tabi:)
Cnm ya eşinde evde oluyormu ? yardımcıdır şimdi?aynen öyle de hafta sonu da yorucu oluyo... ev temizle, çamaşır yıka as, ütü yap.. oğlanı kursa götür eve gel sonra tekrar kursa git of of yorucu yorucu :) ama yine de evde olmak güzel
saolsun yardım eder,, geçen hafta sonu ben mutfağı temizledim dolapların içi dışı o da camları sildi perdeleri yıkadı... bi salon ve yatak odası camını silmedi oraları silemem Hazal onlar ön cam herkes bana bakar dedi iyi tamam dedim ne diyim... banyomu temizledi yıkadı :) çok yardımcıCnm ya eşinde evde oluyormu ? yardımcıdır şimdi?
Sağolsun her eve lazım...benimki de titizdir mutlaka yardımcı olur böyle bir dönemde .....kız şanslımıyız ne?saolsun yardım eder,, geçen hafta sonu ben mutfağı temizledim dolapların içi dışı o da camları sildi perdeleri yıkadı... bi salon ve yatak odası camını silmedi oraları silemem Hazal onlar ön cam herkes bana bakar dedi iyi tamam dedim ne diyim... banyomu temizledi yıkadı :) çok yardımcı
kesinlikle canım :) aman maşallah diyelim de nazar değmesinSağolsun her eve lazım...benimki de titizdir mutlaka yardımcı olur böyle bir dönemde .....kız şanslımıyız ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?