Meleğinin Misssss kokusunu içine çekmek isteyen Anne adayları ve aday adayları.................

cnm tamda aklımdan sen geçiyordun biz iyiyiz kuzum sen nasılsın bu arada senin ismimn neydi cnm?

ismim ayşegül,bu sabah pek iyi değilim.işe otobüsle gidip geliyorum.otobüsde başım döndü midem bulandı.hala da midem kötü,düzelemedim

DILEGI: istediğim günahlarımın affı, sağlığımda hiç bir sorun çıkmaması ve hayırlı sağlıklı eşimle huzurla mutlulukla büyüteceğim evlatlarımın olması. Allahim @@ezeleren (gülbeyaz)Arkadasimizin gonlundeki dilegini gerceklestir..dualarimizi sana gonderiyoruz hayirlarla kabul et rabbim..

1---ezeleren(gülbeyaz)--------9999 fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)
2---polyanna23(leyla)-------- fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--2500---OKUNDU
3---sweet42(elif)---------------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--2500
4----moonserose(ayşegül)-----fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--2499
5---yasuyasu(aişe elif)---------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)---2500
katılıma göre arkadaşlara dağıtacağım liste başından başlayalım........

.......OKUYANLAR BANA İLETİRSE SEVİNİRİM.............

canım elif aişeyle yarı yarıya yaz bizi yarısını ben okuyum olur mu

DILEGI: istediğim günahlarımın affı, sağlığımda hiç bir sorun çıkmaması ve hayırlı sağlıklı eşimle huzurla mutlulukla büyüteceğim evlatlarımın olması. Allahim @@ezeleren (gülbeyaz)Arkadasimizin gonlundeki dilegini gerceklestir..dualarimizi sana gonderiyoruz hayirlarla kabul et rabbim..

1---ezeleren(gülbeyaz)--------9999 fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--1125
2---polyanna23(leyla)-------- fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--2500---OKUNDU
3---sweet42(elif)---------------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--2500
4----moonserose(ayşegül)-----fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)--2499
5---yasuyasu(aişe elif)---------fetih suresi ilk ayeti (İnnâ fetahnâ leke fethan mubînâ(mubînen)---1225
katılıma göre arkadaşlara dağıtacağım liste başından başlayalım........

.......OKUYANLAR BANA İLETİRSE SEVİNİRİM.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…