- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi The Calender
-
- #8.661
benim adıma annem kayıvalidem filan okusada olurmu sayıyı bildirsem sonra sizetmm cnm ekleyeceğim özgemide:)))ilk adetin mi kuzum bu yoksa?
ezelinkinde değil ama benimkinde öyle yaparız cnm....ezelin arkadaşlar bildirim yapacak bitmiştir muhtemelen.....çok iyi olur valla....benim adıma annem kayıvalidem filan okusada olurmu sayıyı bildirsem sonra size
hayırlı sabahlar herkese leyla ablacm ezelcm aklıma bir şey takıldı yumurta çatladıktan sonra ilşki olması gerkiyormu gerekmiyormu dr bana bir şey demedi bak çatlamış sıvı olmuş baloncuk baloncuk karnına doğru yükseliyor dedi ilişki olsun demediezelinkinde değil ama benimkinde öyle yaparız cnm....ezelin arkadaşlar bildirim yapacak bitmiştir muhtemelen.....çok iyi olur valla....
tabi olsun kuzum 12-24 saatte olacak:)iğne olsaydı 36 saate uzardı kuzumhayırlı sabahlar herkese leyla ablacm ezelcm aklıma bir şey takıldı yumurta çatladıktan sonra ilşki olması gerkiyormu gerekmiyormu dr bana bir şey demedi bak çatlamış sıvı olmuş baloncuk baloncuk karnına doğru yükseliyor dedi ilişki olsun demedi
tabi olsun kuzum 12-24 saatte olacak:)iğne olsaydı 36 saate uzardı kuzum
benim yumurtalara baktıgında çatlamış dedi bugun ilişki olsun yarın olmasın diğer gün tekrar olsun geriside size kalmış dedi
gecikmiş sayılmazsın cnm bu gece olsun mutlaka:)))offf ama boş geçti bu gecem sinir oldum şimdi off niye söylemediki şimdi adetini bekliycez dedi
inşaAllahgecikmiş sayılmazsın cnm bu gece olsun mutlaka:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?