Canım öncelikle başın sağolsun Rabbim sabrını artırsın.İnan evladının yanına gidince her ne kadar zor olsada huzur buluyorsun inşallah kısa sürede ziyaretine gidersin.Merhaba hanımlar bende geçen ay 28 haftalıkken kaybettim bebeğimi normal doğum ile doğurduğumdan yüzünü gördüm ama birdaha göstermediler 47 cm 1760 grdı. Ertesi gün eşim kendi elleriyle gömdü bende gitmek istedim ama izin vermediler . Doktorum kanamaların kesilene kadar gitme Dedi şimdi adet oldum büyük ihtimal pazartesi 40 ı olucak doktor eşliğinde eşim ve ailem götürecekmiş . Bizim şehirde mezarlıklar dolmuştu ilçeye gönderilcekti ya da eşimin memleketine izin vermedim herzaman gidip mezarına Çiçek gömüp sulayacağım burda olucak dedim şükür yanında 3 Melek arkadaşı olan bi yer bulmuşlar yerini tarif etmediler etseler gizli de giderdim dışarı çıktığımda hep yanımda birini tuttular . Daha yaşım küçük Rabbim inşallah tekrar nasip eder ama o benim mucize diye adlandırdığımdı bir çok hastalık sonrası nasip etmişti Rabbim yeri her zaman çok ayrı olacak hep benimle kalacak eminim . Kardeşleri olur inşallah sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza alırız
pnrhlt Zor günler geçirmişsin canım aynı bizler gibi Rabbim inşallah Fırtına oğlunu kucağına sağlıcakla almayı nasip eder.Dualarım seninle canım inşallah hiçbir sıkıntı çıkmaz ve sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu Allahım diledikten sonra herşey olur şifa gelir oğluşuna birde bakmışsın sağlıklı sıhhatli vede ömürlü olmuş. Bazen dr yanılaniliyor gönlünü ferah tut.Burdan hayırlı haberlerini alacağız inşallah
Canım sen onu ziyarete gittiğin zaman ruhu da seni görmeye gelirmiş yavrunun yaşlılardan birisi demişti ne kadar doğru bilemem ama ben inandım yavrumun beni görmesi onunla konuşmam her gittiğimde ona hediyeler götürmem gene gelecğim oğlummm anneciğim seni seviyorum diyerek vedalaşırım herseferinde .İlk toprağa verdiğimde avuçlarımda kalan topragını sakladım bağrıma bastım öptüm kokladım yavrum dedim.(Hoca alabilir sakıncası yok dedi belki de halime acıdı)Daha sonra annem zorla bıraktırdı.Eki Görüntüle 1830565 Bebeğimi kaybettikten tam 4 ay sonra gidebildim mezarına...
23.04.2016 ' da... Tarihini hiç unutamam güneşli bir gündü..
Toprağı kupkuruydu, bol bol su döktüm, yanındaki arkadaşlarına
da su döktüm... Onlara da dua ettim...
Kalbim bedenim, onu orada bırakıp gitmek istemedi...
Çok zorlandım... Ama mecburdum, bebeğim fanii dünyadan
ötekisine gitmişti çoktan... Ruhu duymuştur inşallah gittiğimi..
Toprağını kokladığımı öptüğümü...
Allahımm sabrını artısın canım çok büyük acılar yaşadık Rabbim daha beter acılardan sakınsın.Bol bol dua et ve yaradana sıgın canım vardır Yüceler yücesi yaradanımızın bir bildiği yavrularımız Cennet Meleği oldu kavuşacağız inşşallahen son geçen pazar günü hıdırellez şenliği gününde gittim..
bol bol dua ettim...
ağladim.. bak oğlum anneler günü bugun sende gelmişsin hissettim oğlumun ruhu beni görmüştür dedim...
işte en aci anneler günü o günü yaşadım.. içim hiç iyi degildi.. başka mezara gitsek de oğlumu düşünüyordum...
tabi arkadaşlarida vardi hele 1 yaşinda ölenlerde vardi. dua ediyolar kalabalıktı o gün...
mezarini bile özlüyorum oğlumun hep gidesim geliyor.. eşime yine götür diyecem.. hep gitmek istiyorum..
bi baktim ki filizlenmeye başladi çiçek açacak gördüm mezarinin üstünde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?