Melek Anneleri Birbirimize Yardımcı Olalım mı?

Canim bende melegimi 1 haftalikken kaybettim bugun tam 5 ay oldu. Acini o kadar iyi anliyorum ki. Benimde suyum geldi 37+³ haftalikken dogdu sezeryanla. Bi kere kucagma alamadan kuveze aldilar. Ama beklemek zoryndayiz yoksa geri donusu olmayan hatalar yapabiliriz.allah korusun rahime zarar verebiliyormus.ondan beklioz bakalim eylulde alti ay olcak
Korkular beklemeye yoneltiyor bizi hakkimizda hayirlisi ne zaman saglikla olacaksa o zaman gelsinler insalkah.

Merhabalar ben de İzmirdeyim. 8 Ağustos'ta kaybettim meleğimi. 17 haftalıktı. Karın ağrılarım vardı bu haftalarda rahim genişlediği için normaldir diye düşünüyordum akıntılarım da vardı. O günlerde Aydın'da ailemin yanındaydım. Orda özel bir hastaneye gittim doktora şikayetlerimi söyledim muayene etti alttan baktı hiç bir problem yoktu idrar yollarından enfeksiyon olabilir dedi idrar verdim öğleden sonra sonuç almaya gittim lokosit 7-8 çıkmış ilaç verdi. Eve gittim lavaboda ilk şoku yaşadım kan pıhtısı ve kan gelmişti. Hemen başka bir Prof a gittik o da ayrıntılı inceledi her yerini ölçtü hiç bir problem yoktu bebeğimde iğne yaptı eve git bol bol dinlen kanaman çok olursa yarın bu iğneden tekrar yaptır dedi. Eve gittim çok sancım vardı sonra geçti çok şükür kurtuldu kızım dedim o zamanlar kız olduğunu sanıyorduk.. Sabah kocaman bir pıhtı ve sancıyla karşılaştım. Acile gittik dayanılmaz ağrılarım vardı. Meleğim kıpırdadı o son hissedişimmiş sedyeden kalkmaya çalışırken bebeğim geldi bitti dedim herşey bitti o anda. Havluya sadılar uzaktan bakakaldım bebeğime. Geçen gün pataloji sonucunu aldık her yerini ölçmüşler minik ellerini ayaklarını hepsi yazıyordu ve bebeğim erkekmiş.. Doktora gösterdik neden olmuş olabilir aradığımız kafamıza yatmayan şeyler bize verdiği yanıt şansızlık.. Bu ikinci bebeğimdi ilk düşüğüm 12 haftalık 1ocaktaydı. 1 düşüğüm var demek çok zorken bu sayı 2 oldu. Ilkinde de tüm testler yapıldı hiçbir sonuç alamadık. Tutturmuşlar bir şansızlık diyip konuyu kapatın unutun diyorlar. Ben aynı şeyleri 3. Kez yaşamaktan çok korkuyorum
Canim öncelikle basin sagolsun sana bu durumda fuat akercani tavsiye ederim gercekten cok ilgili bir doktor ve size yon gosterebilir ne yapacagimizi bence 2 dusuk var bir genetik test ve pihtuladma testi yaptirmalisin ama dedigim doktora gorun derim ozeldende soracagin bisey varsa yanitlarim ayrica facede grubumuz var gelmek istersen bana adini mesaj at.

Canim öncelikle basin sagolsun sana bu durumda fuat akercani tavsiye ederim gercekten cok ilgili bir doktor ve size yon gosterebilir ne yapacagimizi bence 2 dusuk var bir genetik test ve pihtuladma testi yaptirmalisin ama dedigim doktora gorun derim ozeldende soracagin bisey varsa yanitlarim ayrica facede grubumuz var gelmek istersen bana adini mesaj at.
Allah hepimize sabırlar versin buna dayanmak gerçekten çok zor etrafımdakiler kimse beni anlamıyor ne hissettğimi anlamıyorlar.. Genetik testler pıhtılaşma testi hepsini ilk düşüğümde yaptırdım hepsi temiz çıktı. Ilk düşümde fuat beye yönlendirmişlerdi gitmiştim ama bebeğin kalbi durduğu için yapılacak birşey yoktu. Ikinciyi neden kaybettiğimi bir türlü anlayamıyorum ilkinde de şanssızlık dediler ikincide de. Allah a isyan etmek istemiyorum ama çok umutsuzluk içindeyim.. Bu nasıl şans diye içim içimi yiyorum. Allah a sığınmaktan başka çarem yok hep dua ediyorum bu zor durumdan çıkabilmek için. Facebook um var ama oraya girmek artık işkence gibi geliyor çünkü herkes bebeğinin çocuğunun resmini koyuyor ben onları gördükçe bebeğimi daha çok özlüyorum onu daha çok arıyorum yokluğunu hiçbir şeyle kapatmıyorum..

Allah hepimize sabırlar versin buna dayanmak gerçekten çok zor etrafımdakiler kimse beni anlamıyor ne hissettğimi anlamıyorlar.. Genetik testler pıhtılaşma testi hepsini ilk düşüğümde yaptırdım hepsi temiz çıktı. Ilk düşümde fuat beye yönlendirmişlerdi gitmiştim ama bebeğin kalbi durduğu için yapılacak birşey yoktu. Ikinciyi neden kaybettiğimi bir türlü anlayamıyorum ilkinde de şanssızlık dediler ikincide de. Allah a isyan etmek istemiyorum ama çok umutsuzluk içindeyim.. Bu nasıl şans diye içim içimi yiyorum. Allah a sığınmaktan başka çarem yok hep dua ediyorum bu zor durumdan çıkabilmek için. Facebook um var ama oraya girmek artık işkence gibi geliyor çünkü herkes bebeğinin çocuğunun resmini koyuyor ben onları gördükçe bebeğimi daha çok özlüyorum onu daha çok arıyorum yokluğunu hiçbir şeyle kapatmıyorum..
Ilk düşüğünu anlamadim ama ikincisi servikal yetmezlik gibi geldi bana enfeksiyon vucutta olabilir yada bilemefim peki bebek incelendimi 2.si buyukmus bir tekrae git fuat beye rabbim tekrarini yasatmasin rahimle ilgili bir sorun olabilirmi acaba allah yardumcin olsun bu aci cok zor rabbim tekrarini yasatmasin canim cakma hesapla yada istersen kendi hesabinla grubumuza katilmani tavsiye ederim bizi anlayan insanlarla konusmak sanada iyi gelicek çünkü ne es ne anne kimse bizi anlayamiyor.

canımm içini ferah tut ALLAH ım bize de nasip edicek inşallah tekrar anne olmayı. Meleklerimizin yerini hiç birşey dolduramıycak sonsuza kadar ama içini rahatlat ki meleğin sana kardeşini yollasın. Burdan güzel haberler verelim inşallah birbirimize. Hepimiz aynı acıları yaşıyor ve paylaşıyoruz. Umutlu olduğunu görmek bize de umut verir...:KK54:

canımm içini ferah tut ALLAH ım bize de nasip edicek inşallah tekrar anne olmayı. Meleklerimizin yerini hiç birşey dolduramıycak sonsuza kadar ama içini rahatlat ki meleğin sana kardeşini yollasın. Burdan güzel haberler verelim inşallah birbirimize. Hepimiz aynı acıları yaşıyor ve paylaşıyoruz. Umutlu olduğunu görmek bize de umut verir...:KK54:
İnsallah canim

:( Yazdıklarınızın bir kısmını okuyabildim ve dedim ki benim derdim çok küçükmüş Allah hepinize sabır versin.. Hepimize tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin...

Bende 1 sene bir neden olmaksızın bebişi bekledim 30 yaşındayım tam mayıs ayında 1 yıl olunca hamiş olduğumu öğrendim sevinçten ağladım ama maalesef bu sevinç 10 gün sürdü... dış gebelik.. sonra sanki 10 yıl gibi geçen bekleme süreci... değerim çok yüksekti kese sağ tüpte oluşmuştu hemen iğne yaptılar bebeğim ölücekti 4 gün sonra kese içinde 2 mm bebek oluşmuş 1 haftada sağ tüpte iç kanama acil ameliyat bebek gitti... Hala ultrasona bakar ağlarım şimdi olsaydı 16 haftamız olacaktı cinsiyeti belli olacaktı

:KK43: Yazdıklarınızın birgelinı okuyabildim ve dedim ki benim derdim çok küçükmüş Allah hepinize sabır versin.. Hepimize tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin...

Bende 1 sene bir neden olmaksızın bebişi bekledim 30 yaşındayım tam mayıs ayında 1 yıl olunca hamiş olduğumu öğrendim sevinçten ağladım ama maalesef bu sevinç 10 gün sürdü... dış gebelik.. sonra sanki 10 yıl gibi geçen bekleme süreci... değerim çok yüksekti kese sağ tüpte oluşmuştu hemen iğne yaptılar bebeğim ölücekti 4 gün sonra kese içinde 2 mm bebek oluşmuş 1 haftada sağ tüpte iç kanama acil ameliyat bebek gitti... Hala ultrasona bakar ağlarım şimdi olsaydı 16 haftamız olacaktı cinsiyeti belli olacaktı
Canim gecmis olsun ama mismis larla yasanmaz. Bazen benim de aklima geliuo
:KK43: Yazdıklarınızın bir kısmını okuyabildim ve dedim ki benim derdim çok küçükmüş Allah hepinize sabır versin.. Hepimize tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin...

Canim onune bak mismis lar anca uzer. Benimsimdi olsaydi6 aylik olucakti.emekliyecekti vss.. Ama napalim onun yeri bizde iyi herkesten rahat

Iyi geceler arkadaslar. Benimle ayni şeyleri yasayanlari okurken araniza katilmaya karar verdim. Yavrusunu kaybeden herkese Allah tan sabir diliyorum. Rabbim hepimize sağlıkli hayırlı ömürlü evlatlar versin insallah. Bende polihidramnios nedeniyle 29 haftalik dogum yaptım. melek oglum yalnızca 14 saat yasadi. Aglamasi yüzü aklimdan gitmiyor. Bazi anlar deliricem saniyorum. Hemen cocugum olsun istiyorum. Sizi kendime destek buldum. O sebepten yazmak istedim. Iyi geceler

Iyi geceler arkadaslar. Benimle ayni şeyleri yasayanlari okurken araniza katilmaya karar verdim. Yavrusunu kaybeden herkese Allah tan sabir diliyorum. Rabbim hepimize sağlıkli hayırlı ömürlü evlatlar versin insallah. Bende polihidramnios nedeniyle 29 haftalik dogum yaptım. melek oglum yalnızca 14 saat yasadi. Aglamasi yüzü aklimdan gitmiyor. Bazi anlar deliricem saniyorum. Hemen cocugum olsun istiyorum. Sizi kendime destek buldum. O sebepten yazmak istedim. Iyi geceler
Maalesef aramiza hosgeldin rabbim tekrarini yasatmasin insallah burdan umut olmak için yazmak istedim bebegimi sezeryan dogumla kaybettikten 6 ay sonra hamile kaldim suan 2 aylik hamileyim rabbim tamamina erdirmeyi nasip etsin insallah bol.bol dua ve sabir ile gecti gunlerim umudunuzu kaybetmeyin herseyin bir zanani var hakkinizda hayirlisini isteyin herzaman.

Maalesef aramiza hosgeldin rabbim tekrarini yasatmasin insallah burdan umut olmak için yazmak istedim bebegimi sezeryan dogumla kaybettikten 6 ay sonra hamile kaldim suan 2 aylik hamileyim rabbim tamamina erdirmeyi nasip etsin insallah bol.bol dua ve sabir ile gecti gunlerim umudunuzu kaybetmeyin herseyin bir zanani var hakkinizda hayirlisini isteyin herzaman.
Rabbim saglikla evladina kavusmayi nasip etsin insallah canim.dedigin gibi hep dua.Hersey Allahtan. Rabbim sanada banada isteyen herkese de sağlıklı hayirli ömürlü evlatlar versin insallah

Back
X