melek anneleri facebookta

• Konu Sahibi Konu Sahibi hally
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saolasın canım yaaaa inşallah biran önce kardesını gonderır rabbım anne olmak ısteyen herkese nasıp etsın kımsenın kucagı bos kalmaz ınsallah cok acı bır gercek malesef yasadıklarımız ama hersey rabbımden acılarımız bıran once soluk alır ve annelıgı bız lerde yasarız......BİZLER MELEK ANNELERİYİZ :1hug::1hug:

meraba melek anneleri bende üçtane bebegimi kaybettim...en sonuncu melegimi beşgün önce kaybettimm rabbim sabır versin bizlere aglamaktan ve dua etmekten baska bişey gelimiyo elimdennn

meraba melek anneleri bende üçtane bebegimi kaybettim...en sonuncu melegimi beşgün önce kaybettimm rabbim sabır versin bizlere aglamaktan ve dua etmekten baska bişey gelimiyo elimdennn

merabalar bende 1,5 yıl önce 1 günlük bebeğimi kaybettim
hamile olmama rağmen hala onu çok özlüyor ve hasret duyuyorum
map arkadaşımızın yazdıklarına harfiyen katılıyorum
melek annesi artık çok daha buruk bi kalbe sahiptir

merhaba melek anneleri, tam 10 gün oldu... 17 haftalık bebeğimi kaybettim... şimdi hep hamile bayanlara baka baka iç çekiyorum, bebeği olan arkadaşlarımla görüşemiyorum. dayanamayacakmışım gibi geliyor...acım çok taze...

Map öyle güzel anlatmışsın ki melek annelerinin hislerini yazında kendimi gördüm sanki.. bende 22 gün önce 19 haftalık melek oğlumu kaybettim o gündür bu gündür ağlamadan uyuduğum tek gecem yok.. Benden daha zor durumda olanlarda var burada yaşadığını görüp kaybedenler... Allah hepinize, hepimize sabır versin melek anneleri..Cennette kucaklayacağız inşaallah yavrularımızı...

Map öyle güzel anlatmışsın ki melek annelerinin hislerini, yazında kendimi gördüm sanki.. Bende 22 gün önce 19 haftalık melek oğlumu kaybettim o gündür bu gündür ağlamadan uyuduğum tek gecem yok.. Benden daha zor durumda olanlarda var burada yaşadığını görüp kaybedenler... Allah hepinize, hepimize sabır versin melek anneleri..Cennette kucaklayacağız inşaallah yavrularımızı...

Son düzenleme:
canfezam başın sağolsun arkadaşım henüz acın çok tazeymiş dilerim kısa sürede ruhrn biraz da olsa toparlanır ve hayata devam edebilecek ve kısa süre içinde de tekrar gebe kalabilecek gücü kendinde bulursun.
Cennettte kucaklayabilme umudu bizi yaşama bağlayan en önemli şey.

kıslarrrr bende melek annesiyim facebook,tada takip ediyorum zaten..3 kez bebeklerimi kaybettim 13 haftalık,20 haftalık,ve 8 haftalık bebişlerimi kaybettim..o kadar acıki her aklıma geldiğinde içim içim eriyorum..bu bebeklerimi kaybedeli 2 sene olucak 1 yıl korunduk testler tahliller yapıldı.galiba kan pıhtılaşması sorunum var...ve şimdi 10 aydır korunmuyorum ama hamilede kalamıyorum..her ay acaba bu ay kaldımı diye binbir umut besliyoru ama kırmızılar gelince hayallerim bitiyor ve bebeklerim aklıma geliyor....allahım inşallah bizleri birdaha bu sınavla sınamaz...

Amin canım.. Rabbim sanada sağlıklı hayırlı bebekler nasib etsin en kısa zamanda inşallah. Nedenini araştırdınız mı bunların neden böyle oluyormuş tedavisi filan var mıymış?

Son düzenleme:
Amin canım.. Rabbim sanada sağlıklı hayırlı bebekler nasib etsin en kısa zamanda inşallah. Nedenini araştırdınız mı bunların neden böyle oluyormuş tedavisi filan var mıymış?

canım genetik testlerimiz rahim filmim aklına gelebilecek her tets yapıldı eşim ve bana ama cok şükür birşey cıkmadı..dr,um kan pıhtılaşması olabilir diyor..eğer tekara hamile kalırsam kan sulandırı iğne olucam..tedavi filan yok işte şimdide hamile kalamadığım için klomen kullanıyorum bu 3 ayım inşallah bu ay tuttururum..allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin canım..

ne güzel anlatmışsın cnm yaa ...bende 2008 de erken doğumla dünyaya getirdiğim ancak 4 ay öpüp koklayabildiğim kızımı,cennet kokulumu kaybettim.hala ağlarım ..hala yanarım..şuan 20 haftalık hamile olmama rağmen hiç bişey değişmedi..ilk kızım diye seviyorum karnımdaki kızımıda..çok özlüyorum..allahım sabır versin melek annelerine ..şimdi kızım yaşasaydı 2 yaşında olacaktı ..bu benim için o kadar acı veren bir durum ki..anlatmam mümkün değil.

merhaba melek anneleri babalar gününde 4 bebişimide kaybettim ve korktugum başıma geldi allah ım inş bu acıyı yaşatmaz kan pırtılaşması varmış allah ım bizlere sabır ver allah a emanet olun arkadaslar hoşçakalın a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

merhaba melek anneleri bende 22 eylülde 24 haftalık oğlumu kaybettim. Çok acı gerçekden son ana kadar hiçbir sıkıntımız yokdu doğduğunda bile sapa sağlamdı bebeğim cennet kokulum ağlama sesini duymak beni kahretti 4 ay geçdi ama yüreğim alev alev yanıyor. Öpüp koklayamadım doya doya içime çekemedim. Sütümü veremedim bebeğime bu vatana asker olarak uğurlayamadım ama gerçek dünyasına babasına ve bana şefaatçi olsun diye uğurladım küçük askerimi Seni Seviyorum ve çok özledim TAHAM

başın sağolsun arkadaşım. Çok zor. 3 melek annesiyim. Bunu yaşayan bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…