meleğim ve aşkım tabii canım facebookta paylaşabilirsin ben içimden geldiği gibi yaşadıklarımı ve hissetttiklerimi yazdım tüm melek annelerinin de böyle hissettiğini biliyorum,
senin acını da biliyorum arkadaşım rabbim tez zamanda meleğinin kardeşini gönderir inşallaha anne olmayı çok istediğini okumuştum yazılarından cennetteki meleklerimize yazdığımız mektuplar topiğinden de biliyorum hikayenizi.
Mübarek cuma günü dualarımdasın arkadaşım. Öpüyorum seni.
Ya sabır... Bizim hayatımızın anafikri bu oldu artık.
16 haftalık bebeğimi daha sonra da 21 haftalık ikizlerimi kaybettim, bu dünyada kadınlar ikiye ayrılır benim gözümde melek anneleri ve diğerleri
Neden mi? Bir kadın melek annesi olduktan sonra hiçbirşey onun için eskisi gibi olmaz.
Melek annesi ağlar . Yalnızken kimse görmezken doya doya ağlar eğer ortam müsait değilse göz yaşlarını içine akıtır ama yine ağlar.
Gülüşü anlıktır ama ağlayışı kalıcıdır , sürekli olarak kalbini demirden bir el sıkmaktadır. Nasılsın dendiğin neler söylemek ister de yalnıza iyilik der geçer.
Çevresindeki kadınların ne kadar saçma şeylere üzüldüklerini sinirlendiklerini görüp onlara içten içe kızar melek annesi hele de bu kadınların sağlıklı çocukları varsa ne anlamsız şeyler takıyorlar kafayı der ve sonuna kadar haklıdır.
Melek annesi olmadan önceki hayatını özler hep. Bir daha asla öyle olamayacağını bilir çünkü. Hayat ona gülmemiştir hele bazen umudu öyle tükenir ki işte o an meleklerinin yanında olmayı herşeyden çok ister.
Melek annesini bir tek kendisi gibi melek annesi olanlar anlar ve onlarla dertleşmek rahatlatır.
Kızlar rabbim hepimizi alnımız açık bir şekilde vuslat gününe eriştirsin benim kendi adıma tek dileğim bu.
16 haftalık bebeğimi daha sonra da 21 haftalık ikizlerimi kaybettim, bu dünyada kadınlar ikiye ayrılır benim gözümde melek anneleri ve diğerleri
Neden mi? Bir kadın melek annesi olduktan sonra hiçbirşey onun için eskisi gibi olmaz.
Melek annesi ağlar . Yalnızken kimse görmezken doya doya ağlar eğer ortam müsait değilse göz yaşlarını içine akıtır ama yine ağlar.
Gülüşü anlıktır ama ağlayışı kalıcıdır , sürekli olarak kalbini demirden bir el sıkmaktadır. Nasılsın dendiğin neler söylemek ister de yalnıza iyilik der geçer.
Çevresindeki kadınların ne kadar saçma şeylere üzüldüklerini sinirlendiklerini görüp onlara içten içe kızar melek annesi hele de bu kadınların sağlıklı çocukları varsa ne anlamsız şeyler takıyorlar kafayı der ve sonuna kadar haklıdır.
Melek annesi olmadan önceki hayatını özler hep. Bir daha asla öyle olamayacağını bilir çünkü. Hayat ona gülmemiştir hele bazen umudu öyle tükenir ki işte o an meleklerinin yanında olmayı herşeyden çok ister.
Melek annesini bir tek kendisi gibi melek annesi olanlar anlar ve onlarla dertleşmek rahatlatır.
Kızlar rabbim hepimizi alnımız açık bir şekilde vuslat gününe eriştirsin benim kendi adıma tek dileğim bu.
kıslarrrr bende melek annesiyim facebook,tada takip ediyorum zaten..3 kez bebeklerimi kaybettim 13 haftalık,20 haftalık,ve 8 haftalık bebişlerimi kaybettim..o kadar acıki her aklıma geldiğinde içim içim eriyorum..bu bebeklerimi kaybedeli 2 sene olucak 1 yıl korunduk testler tahliller yapıldı.galiba kan pıhtılaşması sorunum var...ve şimdi 10 aydır korunmuyorum ama hamilede kalamıyorum..her ay acaba bu ay kaldımı diye binbir umut besliyoru ama kırmızılar gelince hayallerim bitiyor ve bebeklerim aklıma geliyor....allahım inşallah bizleri birdaha bu sınavla sınamaz...
Amin canım.. Rabbim sanada sağlıklı hayırlı bebekler nasib etsin en kısa zamanda inşallah. Nedenini araştırdınız mı bunların neden böyle oluyormuş tedavisi filan var mıymış?
Hayırlı olsun.. Bende 1 ay önce 35 haftalık bebeğimi kaybettim..
adresini yazarmısınız facedeki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?