Konu yanlş yerde galiba. Bu bilgileri kitabınızdamı toplıcaksınız?
Taşınır zaten yanlışsa bile ben pek bilmiyo olabilirm..
Benim kızım vefat etti ama doğumda değildi. Bide kitapta kayıtlı görmek benim için acı verici olabilir. Bilmiyorum öyle düşünen olırmu..
Ben öyle bişey yapmadım. Bebeğimiz orada anne babasının suretinde meleklerle hayatına devam ederken neden sürekli rahatsız edeyimki onu...Bizler bebeğimizin mezarının resmini çekip çıkarıp ara sıra bakarken kitapta adı geçse ne ki? acının alasını yaşadık zaten
Diğer annelerin acılarını dinleyip teselli bulacaktır..Neden bebeklerini kaybetmiş anneler hakkında kitap yazma gereği duydunuz. Mesela kendinizden yola çıkarak yazabilirdiniz. Her annenin acısı aynı degilmidir ? Ayrı konular halinde mi yazacaksiniz ? Mesela x annenin melek. Olan yavrusunun. Başına şu geldi. Ölüm sebebi şu doğum şekli şu vs vs. Biraz abes karsiladim kbakmayin. Başınız sağolsun
Ve su yazdığınız şıklar bi anket vari havasında sıcaklık 0
Cok guzel düşünmüşsun canım. Ben de Bebeğimi kaybettim. Hep aklıma geliyor ona ne demek isterdim diye de.... Babanın ihaneti ni öğrendiğim gün stresten üzüntü den sana sahip çıkamadigim için affet kuzum. Şimdi ikinci kez evlendim bir kız kardeşin var. Ona elbiseler alırken 2 tane alıyorum hep sen varsın gibi. Onları da Çocuk Esirgeme Kurumu na götuyorum sen giymissin gibi giyiyorlar. Seni en az kardeşin kadar çok seviyorum nolur hisset ruhunda. Meleğim... Bunları söylemek isterdim. Aracı oldugunuz için tsk ler. Meleklerimiz huzurla uyusun.
Ben öyle bişey yapmadım. Bebeğimiz orada anne babasının suretinde meleklerle hayatına devam ederken neden sürekli rahatsız edeyimki onu...
Acımız
Ve su yazdığınız şıklar bi anket vari havasında sıcaklık 0
Cok guzel düşünmüşsun canım. Ben de Bebeğimi kaybettim. Hep aklıma geliyor ona ne demek isterdim diye de.... Babanın ihaneti ni öğrendiğim gün stresten üzüntü den sana sahip çıkamadigim için affet kuzum. Şimdi ikinci kez evlendim bir kız kardeşin var. Ona elbiseler alırken 2 tane alıyorum hep sen varsın gibi. Onları da Çocuk Esirgeme Kurumu na götuyorum sen giymissin gibi giyiyorlar. Seni en az kardeşin kadar çok seviyorum nolur hisset ruhunda. Meleğim... Bunları söylemek isterdim. Aracı oldugunuz için tsk ler. Meleklerimiz huzurla uyusun.
Bende mimarım ama her girdiğim eve teknik gözle bakmıyorum onunla bi ilgisi olduğunu sanmıyorum.Doktorum bilimsel yaklastim. Sicaklik son soruda can alici kisim dedim zaten. Istemeyen yazmaz saygi duyarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?