• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek annemm anneler günün kutlu olsun❤

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.212
498
Güzel Anneler, anne olmayı çok isteyenler, hiç anne olamamislar, yüreğinde merhamet taşıyanlar ve melek anneler hepinizin anneler günü kutlu olsun...
20 yıl oldu anneler günü kutlanır ve ben hep yalnız. Her anneler gününde kalbim acıyor. Virüs sebebiyle annelerine gidemeyen çok uzulenler var ya 20 yıl oldu annemin kokusu sesi yok. Benim gibi annesini kaybetmiş çok kişi var biliyorum.
Ben de bu konuyu melek annelerimiz için açtım. Başta canim annem olmak üzere tüm melek annelerin anneler günü kutlu olsun. Nur içinde uyusunlar.
Not: İyi ki benim annem oldun canim annem. Sonsuza dek kalbimdesin❤

Bu konu özellikle annelerinin kaybetmiş kişiler için açıldı. Yalnız değiliz ve buradan annelerimizi i analim diye.

Güzel Anneler, anne olmayı çok isteyenler, hiç anne olamamislar, yüreğinde merhamet taşıyanlar ve melek anneler hepinizin anneler günü kutlu olsun...
20 yıl oldu anneler günü kutlanır ve ben hep yalnız. Her anneler gününde kalbim acıyor. Virüs sebebiyle annelerine gidemeyen çok uzulenler var ya 20 yıl oldu annemin kokusu sesi yok. Benim gibi annesini kaybetmiş çok kişi var biliyorum.
Ben de bu konuyu melek annelerimiz için açtım. Başta canim annem olmak üzere tüm melek annelerin anneler günü kutlu olsun. Nur içinde uyusunlar.

❤❤❤

Ne zor hayat. Günün birinde en sevdiklerimizin belki de onlardan önce kendimizin olebilecegini bilip yaşamak. Aralarda mutlu da olabilmek.

Bende melek annemin anneler gününü kutluyorum. Beş yıl oldu annemi kaybedeli. Çok özlüyorum onu çoook. Mekanı cennet olsun annemin ve tüm ebediyete uğurladığımız annelerimizin...

Bende melek annemin anneler gününü kutluyorum. Beş yıl oldu annemi kaybedeli. Çok özlüyorum onu çoook. Mekanı cennet olsun annemin ve tüm ebediyete uğurladığımız annelerimizin...
Canım benim❤Ben bugun tüm annelerini kaybetmiş canlara sevgiyle sariliyorum❤ Annenizin de mekani cennet olsun ❤

Annesiz olmak hakikaten çok zor insanların ezecegi bir karakter gibi algılanıyor dışarıdan.
Oysa ki kanatlarimiz kırılmıştır, sürünmeden yürümeyi kosmayi ogrenmisizdir.
Zordur be annesiz olmak..
Ben en çok onunla kahkaha atmayı ozledim. Ağlayinca beni göğsüne basardi, böyle farklı değişik bi ten kokusu vardı hoşuma giderdi onu da çok özledim..
En çokta canımı acıtan şey..
Bi daha kimse beni onun gibi sevmeyecek :)
Hepsinin mekanı cennet olsun inşallah.

Canım benim❤Ben bugun tüm annelerini kaybetmiş canlara sevgiyle sariliyorum❤ Annenizin de mekani cennet olsun ❤
Çok düşüncelisiniz. Bende size sevgiyle sarılıyorum 💕 Annesini kaybedene, evladını kaybedene(en zoru😔), anne olmak isteyip olamayana bu günün ağırlığı yüreğine taş gibi oturur.

Cok duygulandim benimde annem melek olanlardan anneannem yanimizda oldu cok şükür tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun

Canım benim❤Ben bugun tüm annelerinin kaybetmiş canlara sevgiyle sariliyorum❤ Annenizin de mekani cennet olsun ❤
Annesiz olmak hakikaten çok zor insanların ezecegi bir karakter gibi algılanıyor dışarıdan.
Oysa ki kanatlarimiz kırılmıştır, sürünmeden yürümeyi kosmayi ogrenmisizdir.
Zordur be annesiz olmak..
Ben en çok onunla kahkaha atmayı ozledim. Ağlayinca beni göğsüne basardi beni böyle farklı değişik bi ten kokusu vardı hoşuma giderdi onu da çok özledim..
En çokta canımı acıtan şey..
Bi daha kimse beni onun gibi sevmeyecek :)
Hepsinin mekanı cennet olsun inşallah.
Böyle annelere sahip olduğumuz için çok sansliyiz ki😊 inan kalbi ruhu seninle. Ayrıca bizler çok gucluyuz ❤❤❤

Canım benim❤Ben bugun tüm annelerinin kaybetmiş canlara sevgiyle sariliyorum❤ Annenizin de mekani cennet olsun ❤

Böyle annelere sahip olduğumuz için çok sansliyiz ki😊 inan kalbi ruhu seninle. Ayrıca bizler çok gucluyuz ❤❤❤
Yok be konu sahibi, ben o narin ama haylaz kız olmayi cok seviyordum.
Dolabimi toplamıyorum diye her gün soylenirdi. Eve dışarıda bulduğum hayvanları getirir zor bela kabul ettirirdim. Bana kiyamamasini, karşı koyamamasini özledim.
Başarısız olsam bile "aman boşver be" demesini özledim.
Bilmiyorum konu sahibi anneler gününde fazla güçlü olamıyorum gerek wp gerek facebook gerek twitter heryerde analı kızlı paylaşımlar var her birine like atıp kalp gülücük vs yolluyorum.
Ama biliyor musun içten içe kıskanıyorum ya.
Halen 5 yaşında ki kız çocuğu gibi hissediyorum bu konu da kendimi..
"Neden yok"
"Niye tekim"
Gibisinden..
Icimi doksem sayfaları kaplar, gerek yok bas agritmaya.
Öyle boş boş bakıyorum ve like atmaya devam ediyorum.

Yok be konu sahibi, ben o narin ama haylaz kız olmayi cok seviyordum.
Dolabimi toplamıyorum diye her gün soylenirdi. Eve dışarıda bulduğum hayvanları getirir zor bela kabul ettirirdim. Bana kiyamamasini, karşı koyamamasini özledim.
Başarısız olsam bile "aman boşver be" demesini özledim.
Bilmiyorum konu sahibi anneler gününde fazla güçlü olamıyorum gerek wp gerek facebook gerek twitter heryerde analı kızlı paylaşımlar var her birine like atıp kalp gülücük vs yolluyorum.
Ama biliyor musun içten içe kıskanıyorum ya.
Halen 5 yaşında ki kız çocuğu gibi hissediyorum bu konu da kendimi..
"Neden yok"
"Niye tekim"
Gibisinden..
Icimi doksem sayfaları kaplar, gerek yok bas agritmaya.
Öyle boş boş bakıyorum ve like atmaya devam ediyorum.
20 yıl oldu annem yok. Çooook zor günler geçirdim her defasında annemin kokusunu hissettim yanımda yemin ederim. Annemle aynı gün babamı erkek kardeşimi de kaybettim bir de Ennn sevdiklerimden anneannemi de. Bir de 6 ay önce kardeşimi de. Ve annem hep benimle biliyorum. Cok uzulur çok canın yanar artık uzulemez duruma gelirsin onu yaşadım.
Ben mutlu anları gulumseyerek anıyorum artık. Canım annem hayatımdan geldi geçti cennet olsun mekani diyorum. Cok uzulecek kadar uzun değil hayat. Var olanlarla mutlu olalım sevgiler.

20 yıl oldu annem yok. Çooook zor günler geçirdim her defasında annemin kokusunu hissettim yanımda yemin ederim. Annemle aynı gün babamı erkek kardeşimi de kaybettim bir de Ennn sevdiklerimden anneannemi de. Bir de 6 ay önce kardeşimi de. Ve annem hep benimle biliyorum. Cok uzulur çok canın yanar artık uzulemez duruma gelirsin onu yaşadım.
Ben mutlu anları gulumseyerek anıyorum artık. Canım annem hayatımdan geldi geçti cennet olsun mekani diyorum. Cok uzulecek kadar uzun değil hayat. Var olanlarla mutlu olalım sevgiler.
Allah sana mutlu saglikli bir hayat nasip etsin insallah hayat hicbirimiz icin uzun degil gercekten cok kısa

23yol oldu annemi kaybedeli ben 6 ablam 13 küçük kardeşim 4 yaşındaydı.onunla ilgili sadece birkaç anı hatırlayabiliyorum artık.yuzunu neredeyse silindi hafızamdan.bazen düşünüyorum hafızamı zorluyorum öyle hatırlıyorum.ama deli gibi özledin annemi başıma kötü birşey geldiğinde onun kanatları altına sığınmayı.en mutlu olduğum anda benimle birlikte savinmesini.......koskoca kadın oldum hala bazen aklıma geldiğinde hıçkıra hıçkıra ağlarım.sonra düşünürüm heralde bir secim hakkı olsaydı küçücük çocuklarını bırakıp gitmezdi diye kader böyleymiş ne deyim.
Arkadaşlar lütfen ne kadar kötü bir insan dahi olsa annelerinizin kıymetini bilin.anne kokusu bile bambaşkadır.canim annem anneler günün kutlu olsun nurlar içinde yat .

.

Back
X