• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek annemm anneler günün kutlu olsun❤

23yol oldu annemi kaybedeli ben 6 ablam 13 küçük kardeşim 4 yaşındaydı.onunla ilgili sadece birkaç anı hatırlayabiliyorum artık.yuzunu neredeyse silindi hafızamdan.bazen düşünüyorum hafızamı zorluyorum öyle hatırlıyorum.ama deli gibi özledin annemi başıma kötü birşey geldiğinde onun kanatları altına sığınmayı.en mutlu olduğum anda benimle birlikte savinmesini.......koskoca kadın oldum hala bazen aklıma geldiğinde hıçkıra hıçkıra ağlarım.sonra düşünürüm heralde bir secim hakkı olsaydı küçücük çocuklarını bırakıp gitmezdi diye kader böyleymiş ne deyim.
Arkadaşlar lütfen ne kadar kötü bir insan dahi olsa annelerinizin kıymetini bilin.anne kokusu bile bambaşkadır.canim annem anneler günün kutlu olsun nurlar içinde yat .

.
Cennet olsun mekani❤Eminim sizinle gurur duyuyordur😊

20 yıl oldu annem yok. Çooook zor günler geçirdim her defasında annemin kokusunu hissettim yanımda yemin ederim. Annemle aynı gün babamı erkek kardeşimi de kaybettim bir de Ennn sevdiklerimden anneannemi de. Bir de 6 ay önce kardeşimi de. Ve annem hep benimle biliyorum. Cok uzulur çok canın yanar artık uzulemez duruma gelirsin onu yaşadım.
Ben mutlu anları gulumseyerek anıyorum artık. Canım annem hayatımdan geldi geçti cennet olsun mekani diyorum. Cok uzulecek kadar uzun değil hayat. Var olanlarla mutlu olalım sevgiler.

Hayat en guzel seyleri sunsun size. 🙏🙏🙏

Bu benim ilk annesiz anneler günüm. Pamuk gibi yüzü, kokusu hiç aklımdan çıkmıyor. Herkeste tatlı bir telaş hediyeler vs. Bense sadece köşede onları izlemekle yetiniyorum. Çok acı. Rabbim kimseyi annesiz bırakmasın. Melek annem anneler günün kutlu olsun. Sadece bir güne sığmaz ki anneliğin. İyiki vardın iyiki annem oldun ❤️

Bugün annemsiz ilk anneler günüm. Buruğum. Başımız sağ olsun tüm annelerin anneler günü kutlu olsun ❤️

Bu benim ilk annesiz anneler günüm. Pamuk gibi yüzü, kokusu hiç aklımdan çıkmıyor. Herkeste tatlı bir telaş hediyeler vs. Bense sadece köşede onları izlemekle yetiniyorum. Çok acı. Rabbim kimseyi annesiz bırakmasın. Melek annem anneler günün kutlu olsun. Sadece bir güne sığmaz ki anneliğin. İyiki vardın iyiki annem oldun ❤
Canım benim ilk annesi z anneler günü çok zordur. Cennet olsun mekani. Beb sana sımsıkı sariliyorum❤

Benim kizlarim da resim yapmislar bana kiyamam. Ben hala annem diye yanarken annesini hic taniyamamis yavrunun annesi olmak varmis💕💕💕

Back
X