Kizlarrr akvaryumumda dun yuzen melek baligim bugun yok tum akvaryumu karistirdim ama yoook.
Uzun zamandir japon copcu kopek ve vatozla yasiyordu.
Birimi yedi acaba
Yardim edin internetten bulamadim bisey balik resmen kayboldu
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
Kizlarrr akvaryumumda dun yuzen melek baligim bugun yok tum akvaryumu karistirdim ama yoook.
Uzun zamandir japon copcu kopek ve vatozla yasiyordu.
Birimi yedi acaba
Yardim edin internetten bulamadim bisey balik resmen kayboldu
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
Benim bildiğim farklı cinsler aynı akvaryuma koyulmaz. Japonla melek aynı yerde yaşamaz diye biliyorum. Alırken sormadın mı ya da satan adam sana bilgi vermedi mi?
ya da öldü taşların arasında falan kaldı. renk uyumundan göremiyor olabilirsin..
tamam balıklar birbirini yiyebilir ama bu kadar çabukdün varsa bugün nasıl bitmiş olabilir? yani ölmüş ve yenilmiş olma ihtimaline kesin gözle bakarsak
suyun içinde erimediğine göre yemiştir biri.. yani köpek balığı yemeden nasıl yaşamış o kadar onu anlamadım :26:
suyun içinde erimediğine göre yemiştir biri.. yani köpek balığı yemeden nasıl yaşamış o kadar onu anlamadım :26:
tatlım melek balığını çok iyi tanırımmm
melek balıkları hızlı hareket eden atlayan hayvanlar bide incecikler
ya atladı
2. ihtimal japonla yaşama uygun değil japon yedi :s
Ben de yerlere bakmani tavsiye ediyorum. Akvaryumdan disariya atlayip bir de yerde atlaya ziplaya ilerleyebiliyorlar. Odanin her yerine bakmalisin.
Sabah falan atladiysa yasiyor olabilir.
Canım bazen akvaryumdan atlayabiliyorlar.yerlere bir bak
Katili bulmak için diğerlerine otopsi yapmak lazım kanımca.
izimde vardı melek balığımız canım aynen senin dediğin gibi ertesi gün kayboldu ve ölüsü dirisi hiçbişeyini bulamadık.
demekki akvaryumdakiler yiyor büyük ihtimal seninkide öyle olmuştur...
Ben de yerlere bakmani tavsiye ediyorum. Akvaryumdan disariya atlayip bir de yerde atlaya ziplaya ilerleyebiliyorlar. Odanin her yerine bakmalisin.
Sabah falan atladiysa yasiyor olabilir.
Büyük ihtimalle yemişlerdir, melek balığı köpek balığıyla aynı ortamda nasıl yaşadı anlamadım pek vatoz ve çöpçü tamam da:44: çok üzülüyorum şu balık ölümlerine ya uzun süredir hayvan beslemeyi bıraktım ağlamaktan helak oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?