- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
Yasom belki melek baliginin hal ve hareketlerinden hoşlanmiyirdur sabretti sabretti canina tak edincede yedi
Yada melek baligi bu kadar vahşi baligin yaninda benim işim ne diyerek intihar etti kim bilir:)))
Sagol cnm benim yok kiz ne bilgidi merak ettim nasil tür bi balik diye internete baktim böyle bi yazi dikkatimi çekti sende Sağol ne demek
tamam balıklar birbirini yiyebilir ama bu kadar çabukdün varsa bugün nasıl bitmiş olabilir? yani ölmüş ve yenilmiş olma ihtimaline kesin gözle bakarsak
Öldüm gülmekten azmanlar he ilahi yadom alemsin bende ayni fikirdeyim intihar etmiş olusunu bulsakda otopdi yapsak:)))bencede intihar etti, çünkü bizede abim vermişti melek balığını ben seviyorum diye, balık o gün gündüz gezdi dolaştı gayet iyiydi, ama etrafındaki balıklar 15 ila 20 cm civarında büyük balıklardı, dedi heralde "ne işim var benim bu azmanların yanında, ben nazik kibar bir balığım, beni burayamı layık gördüler, çok kırıldım" filan diyip, gece intihar etti, sabaha kadarda benim azmanlar onu lüplettiler.
Bence ustteki japon yemis pek bi şiş duruyo karni yada bir kesti biri pişirdi bu balikta hüplettiBunlar japonlarr mideleri cok sis resimde fazla belli olmuyorr
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
Bunlar japonlarr mideleri cok sis resimde fazla belli olmuyorr
ayyy evet ya japonlar yemiş resmen göbüşlere bak davul gibi, arkadaşın söylediği gibi sen onlara 1-2 gün yem verme hakkaten bide onlar patlayıp ölmesinler.
balığa üzüldüm ama ben çok güldüm hem sizin hem de arkadaşların yorumlarına
benimde lepistes balığım lavabo deliğinden kaçmıştı temizlerken,babam karadenizde görenler olmuş senin cavidanı (adı buydu) baya büyümüş diye dalga geçer hala
copcu balık yemiştir muhtemelen eğer öldüyse...
alttaki değil de üstteki tek başına yemiş gibi
Herkes ayri bisey soyledi bence orgutlendiler cunku kalinti bile yook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?