- 3 Eylül 2013
- 806
- 460
- 158
Eheheh :) bizim aile pek bi hayvansever kus kaplumbaga balik var.
Buna benzer yine bisey geldi pek atraksiyonlu aileyiz masallah. :)
Bu kaplumbaga kucucuktu 2 sene icinde buyudu bayagi sonra buna babam palmiye agacli bi kap aldi neyse biz disari ciktik eve geldik baktik yok herkes birbirine soruyor nerede bu diye balkondaydi yok karga gelip almistir vs diye basladik biseyler uretmeye sonra bi baktik paytak paytak koltugun altindan cikiyor :))
Kabinin kenarini mandalla dosedik banamisin demedi bi gun teee benim odadan ciktii.Bi gunde antrede o bana ben ona bakakaldik sucustu yakaladim :)
Konu hayvanlar alemine donuyorrr :) cok zevkli olduu
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
bunları duymuşken ben anlatmazsam çatlarım..benimde 1 tane su kaplumbağam vardı sabah ellerimle besledim akşamüstü bir baktım yok..evin altını üstüne getirdik 2 gün aradık ama bulamadık.bende ümidi kestim artık nasılsa biryerlerde susuzluktan kurumuştur diye 1 hafta sonra yuvasının bulunduğu yere pek yakın olmayan balkonun eşiğinin dış kısmında öylece duruyordu.yaşadığına inanamadık,neyse biz bu kaçağı koyduk yuvasına,suyunu daha az koyduk bu sefer neyse aradan 2 gün geçmedi bizimki yine firar.2.seferde bulamadık amabu olaydan yaklaşık 1-2 ay sonra evden taşınırken çalışma masasının altında kurumuş olarak bulmuştuk
ara ara aklıma geliyor tekrar su kaplumbağası mı alsam balık mı alsam acaba diye,ama bu duyduklarımdan sonra hiç cesaret edemem herhalde..evimde bu vahşet sahnelerine tanık olmak istemiyorum :18::18:
bunları duymuşken ben anlatmazsam çatlarım..benimde 1 tane su kaplumbağam vardı sabah ellerimle besledim akşamüstü bir baktım yok..evin altını üstüne getirdik 2 gün aradık ama bulamadık.bende ümidi kestim artık nasılsa biryerlerde susuzluktan kurumuştur diye 1 hafta sonra yuvasının bulunduğu yere pek yakın olmayan balkonun eşiğinin dış kısmında öylece duruyordu.yaşadığına inanamadık,neyse biz bu kaçağı koyduk yuvasına,suyunu daha az koyduk bu sefer neyse aradan 2 gün geçmedi bizimki yine firar.2.seferde bulamadık amabu olaydan yaklaşık 1-2 ay sonra evden taşınırken çalışma masasının altında kurumuş olarak bulmuştuk
ara ara aklıma geliyor tekrar su kaplumbağası mı alsam balık mı alsam acaba diye,ama bu duyduklarımdan sonra hiç cesaret edemem herhalde..evimde bu vahşet sahnelerine tanık olmak istemiyorum :18::18:
Evet hakikaten pek bi zevkli oldu böyle :)
Topiğine sağlık, her ne kadar vesile olan kötü bi olay olsa da...
Yalnız karga da demişken, geçen yıl benim akıllı kardeşim sen minikler birazcıkta güneşlensinler diye nette sörf yaptığı zmnlar balkona çıkar koy, gözümün önünde olsunlar güneşlenirken mantığıyla. Sonra kapı çalıyo alt komşu geliyo bizimkini biraz lafa tutuyo. Ahh yaa o ara da, avına kitlenmiş doğru zamanı bekleyen kumrunun biri gelmiş, kapmış bizim yavrucaklardan birini götürmüş. Götürürken de ağzından düşürmüş caddeyeAraba da farkedemeyince ezmişti. Ayy ne yas tutmuştuk anlatamam.
Ama ben bu afacanların kaçma huyunu inan hiç bilmiyodum. Bi de korktum geceleri falan wcye kalkarsakta karanlıkta hayvancazı göremeyip üstüne basarsak diye... Korkunç :26:
Neyse ki hepsini atlattık, önlemimizi aldıkkk bundan snrası Allaha emanet
Ahh ahh :) ne desem ki bence sen kopek al :))
ay yok hiç almiim tüylü hayvanlarla evde yapamam..çok küçükken tavşanla kuşumuz vardı ama rezaletti.ben dökülen saçlarımla başedemiyorum bide onlarınkiyle hiç uğraşamam
benim için en uygun balıkla,kaplumbağa ama an itibariyle ondan vazgeçmiş bulunuyorum.belki çoook ilerde çocuğum olur da o heves ederse olur
Ooooo :) cook uzakk bu balik al madem belki senin baliklar kardes kardes yasarlar
ayy ne bileyim cinsiyet değiştiren mi dersin,sonradan bıyığı çıkıp sararan mı dersin,kendini yerden yere atan mı dersin çok karışık bir alemmiş gerçekten:18::18: hiç böyle olduklarını bilmiyordum.
bu arada başınız sağolsun demeyi unuttum kusura bakmayın
:)) bizimkini yemislerrr vefat ettii
Yaa suna gulecegim aklima gelmezdi hey allahimm
Allah geride kalanlara saglik versin :))
Kimse bana kızmaz umarım ama yorumlara çok güldüm üzücü bir konu belki ama beni çok güldürdü
Geride kalanlara sağlık verin Allah
Japon akvaryumuna asla baska balik konmaz. Digerlerini bilemem ama japonlar konusunda bayagi bilgiliyim. Japon kndi cinsini bile yer :)
Cook masum saniyordum onlarii bildigin et oburmuuss
Ehehe bakma o goruntulerine canavar gibiler ben japondan baska hicbi sey beslemedim cok seviyorum. Ama bigun benim de kucuk bi japonum yok olmustu. Bi baktim bi tanesinin de karni sis :)))
Simdi bulduk kimse yememis ölmüs
Kizlarrr uzucu bir haberi sizlerle paylasmak isterim.
Melek baligimi buldum kimse yememis bosuna hepsine suc atmisizölmüs yavrum simdi cansiz bedenine ulastil akvaryumda kumlarin dibine gitmis hep cook uzuldum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?