Melek baligim kayboldu :(

Evet hakikaten pek bi zevkli oldu böyle :)
Topiğine sağlık, her ne kadar vesile olan kötü bi olay olsa da...
Yalnız karga da demişken, geçen yıl benim akıllı kardeşim sen minikler birazcıkta güneşlensinler diye nette sörf yaptığı zmnlar balkona çıkar koy, gözümün önünde olsunlar güneşlenirken mantığıyla. Sonra kapı çalıyo alt komşu geliyo bizimkini biraz lafa tutuyo. Ahh yaa o ara da, avına kitlenmiş doğru zamanı bekleyen kumrunun biri gelmiş, kapmış bizim yavrucaklardan birini götürmüş. Götürürken de ağzından düşürmüş caddeye Araba da farkedemeyince ezmişti. Ayy ne yas tutmuştuk anlatamam.

Ama ben bu afacanların kaçma huyunu inan hiç bilmiyodum. Bi de korktum geceleri falan wcye kalkarsakta karanlıkta hayvancazı göremeyip üstüne basarsak diye... Korkunç :26:
Neyse ki hepsini atlattık, önlemimizi aldıkkk bundan snrası Allaha emanet

Canım valla ben şimdi evlenicem, aşırı seviyorum hayvanları. Ünide yurtta kalırken bile dayanamayıp kendime civciv almıştım gizli gizli besliyodum. Ama yeni evimde beslemeyi kesinlikle düşünmüyorum. İlgi bekliyolar, bakım istiyolar haklı olarak... Bi de cesaret edemiyorum bu şahit olduklarımdan sonra

Ya bi de kuruyolarmış yazık o su kaplumbağaları, ne büyük acı (
Ben ilk günden sonra umudu kesmiştim ama netten araştırdığımda 14 gün boyunca aç susuz dayanabildiklerini okumuştum. Zaten kaçtıklarında en karanlık, en serin yerlere gizlenirlermiş. Sineklerle beslenerekte açlıklarını bastırabilirlermiş.

Gel biz snnle bir olalım, bundan sonra uzaktan sevmeye alıştıralım kendimizi hayvanlar konusunda :)
Doğaları gereği aslında onlara da yazık.

Ahh ahh :) ne desem ki bence sen kopek al :))

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Ayyyyy yazikkk kus beyinli ya onun neresini yicek acaba semsert
Bi yan uzuluyor bi yandan guluyorum ilginc seyler cikiyor.
Bide benim civciv hikayem var o cok aci ama

Ahh ahh :) ne desem ki bence sen kopek al :))

ay yok hiç almiim tüylü hayvanlarla evde yapamam..çok küçükken tavşanla kuşumuz vardı ama rezaletti.ben dökülen saçlarımla başedemiyorum bide onlarınkiyle hiç uğraşamam
benim için en uygun balıkla,kaplumbağa ama an itibariyle ondan vazgeçmiş bulunuyorum.belki çoook ilerde çocuğum olur da o heves ederse olur

Ooooo :) cook uzakk bu balik al madem belki senin baliklar kardes kardes yasarlar

Ooooo :) cook uzakk bu balik al madem belki senin baliklar kardes kardes yasarlar

ayy ne bileyim cinsiyet değiştiren mi dersin,sonradan bıyığı çıkıp sararan mı dersin,kendini yerden yere atan mı dersin çok karışık bir alemmiş gerçekten:18::18: hiç böyle olduklarını bilmiyordum.

bu arada başınız sağolsun demeyi unuttum kusura bakmayın

Cook saoll dostlar saolsun :)

Bizimde bi balik habire renk degistiriyor zaten yiyende o

Kimse bana kızmaz umarım ama yorumlara çok güldüm üzücü bir konu belki ama beni çok güldürdü
Geride kalanlara sağlık verin Allah

Kimse bana kızmaz umarım ama yorumlara çok güldüm üzücü bir konu belki ama beni çok güldürdü
Geride kalanlara sağlık verin Allah

Benimde baligimin olumune bu kadar gulecegim aklima gelmezdi :)

Japon akvaryumuna asla baska balik konmaz. Digerlerini bilemem ama japonlar konusunda bayagi bilgiliyim. Japon kndi cinsini bile yer :)

Japon akvaryumuna asla baska balik konmaz. Digerlerini bilemem ama japonlar konusunda bayagi bilgiliyim. Japon kndi cinsini bile yer :)

Cook masum saniyordum onlarii bildigin et oburmuuss

Cook masum saniyordum onlarii bildigin et oburmuuss

Ehehe bakma o goruntulerine canavar gibiler ben japondan baska hicbi sey beslemedim cok seviyorum. Ama bigun benim de kucuk bi japonum yok olmustu. Bi baktim bi tanesinin de karni sis :)))

Kizlarrr uzucu bir haberi sizlerle paylasmak isterim.
Melek baligimi buldum kimse yememis bosuna hepsine suc atmisiz ölmüs yavrum simdi cansiz bedenine ulastil akvaryumda kumlarin dibine gitmis hep cook uzuldum simdi

Ehehe bakma o goruntulerine canavar gibiler ben japondan baska hicbi sey beslemedim cok seviyorum. Ama bigun benim de kucuk bi japonum yok olmustu. Bi baktim bi tanesinin de karni sis :)))

Simdi bulduk kimse yememis ölmüs

Aaaa takdir-i ilahi metiiin ol arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…