Melek Destesi olan var mı??

Trşekkür ederim canımcım.

Teşekkür ederim emeklerini sağlık
Şimdiden mutluluklar

çok teşekkürler ve mutluluklar ikinize

Allahımmm tuğçe ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Ona dönmeli miyim. Adımına karşılık vermeli miyim. Aklım çok karışık.

benimde cok karısık bi yol açmam lazım bunun için işarete ihtiyacım var bi kart daha rica edebilir miyim sizde yogunsunuzdur bu ara ama çekebilir misiniz bi kart daha

Angelim selam gülüm.
Meleklerime sorarmısın lütfen,kocam ve oğlum için yakın gelecek ne gösteriyor?
Bu arada senin avatara noldu:44: gözükmüyor?

Gülüm sanırsam buraya fazla bakmıyorsun.
Senden bir kart kanser hastası olan can dostum için olacak.
Lütfen meleklerine sorarmısın ne yapmam gerektiğini? Canım yanıyor((( metastaz olmuş,canım ağrılar içinde kıvranıyor,ben elim kolum bağlı,ne yapacağımı bilemiyorum.

Canim ben maddi anlamda batmış durumdayım benim için bir kart çekebilir misin? Bu borçlardan kurulabilecek miyim? Nasıl bir yol izlemeli yim.

1,5 yıl gitgeller yaşadığım adam beni aldatarak bıraktı şimdi neler olacak yeniden sevebilecekmiyim böylesi dahamı iyi oldu
Genel anlamda
bi bakarsan cok sevinirim

Son düzenleme:
canım bana da bir kart çeksene

canım kartın dünyana ışık ver diyor. etrafındaki herkese ve her şeye ışık ver. bil ki o ışık senin dünyanı da aydınlatacak.
canim banada bir kart cekebilirmisin? cok rica etsem

canım kartın dua et diyor. Allah'a ve meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle.
Duanı güvenerek teslim et. duan en doğru zamanda ve en hayırlı şekilde cevaplanacak.
Allahımmm tuğçe ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Ona dönmeli miyim. Adımına karşılık vermeli miyim. Aklım çok karışık.

kartın yüreğindeki işi yap diyor canım.

zahmet olmassa banaa bi kart ltfn:)

Canım 2 kart rica edicem senden

Birincisi yaptırmakta olduğum şey için..Bana neler getireceği ve beni nasıl etkileceği..
İkincisi ise şu an düşündüğüm kişi için..

Teşekkür ederim şimdiden

benimde cok karısık bi yol açmam lazım bunun için işarete ihtiyacım var bi kart daha rica edebilir miyim sizde yogunsunuzdur bu ara ama çekebilir misiniz bi kart daha

canım sana bilgelik kartı geldi.
İçindeki bilgeyi dinle. O bilgelik sende var.
Senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor.
canım slm...dileğim ve düşüncem için kart açabilir misin? teşekkürler...

canım ışığı yarat diyor kartın. olumlu düşün.
düşünce ve duygularınla olumlu ol.
bunu yaparsan istediğini yaşaman an meselesi.
Aşk için gelecek için bakar mısın canım :26:

canım aşk konusunda seçenekleri değerlendirmen gerekecek.
sen kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, aşkta da daha büyük güzellikler yaşamına akacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…