- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.601
bi kart rica edebilirmiyimmm
Angelim selam gülüm.
Meleklerime sorarmısın lütfen,kocam ve oğlum için yakın gelecek ne gösteriyor?
Bu arada senin avatara noldu:44: gözükmüyor?
Selam tugcecim bende bi kart Rica edebilirmiyim ask hayatimla ilgili bi gelisme varmi
Gülüm sanırsam buraya fazla bakmıyorsun.
Senden bir kart kanser hastası olan can dostum için olacak.
Lütfen meleklerine sorarmısın ne yapmam gerektiğini? Canım yanıyor((( metastaz olmuş,canım ağrılar içinde kıvranıyor,ben elim kolum bağlı,ne yapacağımı bilemiyorum.
Canim ben maddi anlamda batmış durumdayım benim için bir kart çekebilir misin? Bu borçlardan kurulabilecek miyim? Nasıl bir yol izlemeli yim.
1,5 yıl gitgeller yaşadığım adam beni aldatarak bıraktışimdi neler olacak yeniden sevebilecekmiyim böylesi dahamı iyi oldu
Genel anlamda
bi bakarsan cok sevinirim
zahmet olmassa banaa bi kart ltfn:)
Canım 2 kart rica edicem senden
Birincisi yaptırmakta olduğum şey için..Bana neler getireceği ve beni nasıl etkileceği..
İkincisi ise şu an düşündüğüm kişi için..
Teşekkür ederim şimdiden
herkese iyi geceler selamlar. bende kapatıyordum pc takıldı kaldı bu konuda tesadüf olamaz sanırımm.. rica etsem bana da bir kart açar mısın? Persembe günü asılama yaptırdım bebiş için eşimle meraktan çatlıyoruz olumlu mu olumsuz mu diyee :18::18:
iyi geceler canım...
canım bu konuda bir adım atmışsınız ve yüreğinizin yolunda attığınız bu adım size tüm kapıları açacak diyor kartın.
diğer kartın da yüreğindeki işi yaptığını gösteriyor. bu bebeği çok istiyorsunuz ve bu işin karşılığını da mutlu bir şekilde alacaksınız Allah'ın izni ile.
Sevgili Angelheart eşim ve ben kırmayıp baktıgın icin sana tesekkür ediyoruz. İnşallah. Sevgiler
canım kartın dünyana ışık ver diyor. etrafındaki herkese ve her şeye ışık ver. bil ki o ışık senin dünyanı da aydınlatacak.
canım kartın dua et diyor. Allah'a ve meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle.
Duanı güvenerek teslim et. duan en doğru zamanda ve en hayırlı şekilde cevaplanacak.
kartın yüreğindeki işi yap diyor canım.
canım kartın dünyana ışık ver diyor. etrafındaki herkese ve her şeye ışık ver. bil ki o ışık senin dünyanı da aydınlatacak.
canım kartın dua et diyor. Allah'a ve meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle.
Duanı güvenerek teslim et. duan en doğru zamanda ve en hayırlı şekilde cevaplanacak.
kartın yüreğindeki işi yap diyor canım.
teşekkür ederim inş. herşey güzel olur
canım sana bilgelik kartı geldi.
İçindeki bilgeyi dinle. O bilgelik sende var.
Senin sessiz ve bilge olan parçan doğru yolu biliyor.
canım ışığı yarat diyor kartın. olumlu düşün.
düşünce ve duygularınla olumlu ol.
bunu yaparsan istediğini yaşaman an meselesi.
canım aşk konusunda seçenekleri değerlendirmen gerekecek.
sen kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, aşkta da daha büyük güzellikler yaşamına akacak.
Tuğçegünaydın
Maşallah çok az kalmış düğüne
Benim için kart çeker misin müsait olduğunda bebek istiyorum ama korkularım var onun için istiyorum.
deniz derya yaş26 cnm bir kart çeker misin banada. yakında hayatımda bir değişim olacak mı?
merhaba, iş konusunda bakabilir misiniz?
Ben bir kart isteyebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?