Melek Destesi olan var mı??

bi kart rica edebilirmiyimmm

canım kartın araştır diyor. farklı seçenekleri denemeli ve yeni yollar araştırmalısın.
önünde bir çok seçenek var. kalbini sonsuz seçeneklere açmalısın. bu sayede hayatına da büyük güzellikler akacak.
Angelim selam gülüm.
Meleklerime sorarmısın lütfen,kocam ve oğlum için yakın gelecek ne gösteriyor?
Bu arada senin avatara noldu:44: gözükmüyor?

ne oldu avatarıma bilmiyorum ki canım.
ikisinin de yolları açık gözüküyor.
yolları aydınlık canım.
Selam tugcecim bende bi kart Rica edebilirmiyim ask hayatimla ilgili bi gelisme varmi

Yüreğindekini söylemen gerekecek birine canım.
Kalbindekileri dürüstçe ifade edeceksin ve karşılığını da güzel bir şekilde alacaksın.

herkese iyi geceler selamlar. bende kapatıyordum pc takıldı kaldı bu konuda tesadüf olamaz sanırımm.. rica etsem bana da bir kart açar mısın? Persembe günü asılama yaptırdım bebiş için eşimle meraktan çatlıyoruz olumlu mu olumsuz mu diyee :18::18:

canım o farklı seçenekleri denemeli kendisi için.
senin için ise sevgi yolla diyor kartın. içindeki güçlü sevgiyi ona aktarabilirsin. bu iyi gelecektir.
Allah acil şifalar versin inşallah.
Canim ben maddi anlamda batmış durumdayım benim için bir kart çekebilir misin? Bu borçlardan kurulabilecek miyim? Nasıl bir yol izlemeli yim.

canım bazı konularda önderlik etmen gerekecek. çevrendekilere yol göstereceksin.
ve geçmişten gelen konuları halletmen gerekecek.
bu borçların sebebi geçmişte yaşadığın olaylar ve bunları kökünden çözümlemen gerekecek.
1,5 yıl gitgeller yaşadığım adam beni aldatarak bıraktı şimdi neler olacak yeniden sevebilecekmiyim böylesi dahamı iyi oldu
Genel anlamda
bi bakarsan cok sevinirim

kartın hayatın sana sunduklarını sevgiyle kabul et diyor.
yani bu olay senin hayrına olmuş.
ve bundan sonra bir mucize bekle diyor kartın.
Hayatında her şey mucizevi şekilde gerçekleşecek.
Mucizenin ışığını avuçlarında tutacaksın. bunu bil ve inançla bekle canım.

zahmet olmassa banaa bi kart ltfn:)

canım kartın sabırla bekle diyor.
şu anda sabretmen gereken bir dönem ya da sabrettin ve karşılığını da en hayırlı şekilde alacaksın.
ve halloldu diyor kartın.
sorun olarak gördüğün şeyler hallolacak. bu olayı düzeldi bil.
İlahi planda her şey olması gerektiği gibi gelişecek ve bu durumdaki hayrı göreceksin.

canım yaptırdığın şey için sana güzellik kartı geldi. sonuç güzel olacak ve sana da güzel getirileri olacak.

Düşündüğün kişi ile ilgili dua et diyor kartın.
Rabbinden hayırlısını dile.
ve bu konuda rüyalarına da dikkat etmelisin.
duan en hayırlı şekilde cevaplanacak.

iyi geceler canım...
canım bu konuda bir adım atmışsınız ve yüreğinizin yolunda attığınız bu adım size tüm kapıları açacak diyor kartın.
diğer kartın da yüreğindeki işi yaptığını gösteriyor. bu bebeği çok istiyorsunuz ve bu işin karşılığını da mutlu bir şekilde alacaksınız Allah'ın izni ile.

Sevgili Angelheart eşim ve ben kırmayıp baktıgın icin sana tesekkür ediyoruz. İnşallah. Sevgiler

Tuğçe günaydın

Maşallah çok az kalmış düğüne

Benim için kart çeker misin müsait olduğunda bebek istiyorum ama korkularım var onun için istiyorum.

teşekkür ederim canım sağol

sagol tesekkur ederım ınsallah dualarım kabul olur

deniz derya yaş26 cnm bir kart çeker misin banada. yakında hayatımda bir değişim olacak mı?

hımm teşekkürler canım :26:

merhaba, iş konusunda bakabilir misiniz?

Son düzenleme:
Tuğçe günaydın

Maşallah çok az kalmış düğüne

Benim için kart çeker misin müsait olduğunda bebek istiyorum ama korkularım var onun için istiyorum.

canım sana yardım ediyorlar meleklerin diyor kartın.
Bunun farkına var ve meleklerine güven canım.
ve nefes al diyor kartın.
derin bir nefes al ve bu konuyu meleklerine bırak.
tüm sıkıntıyı endişeyi de güzel bir nefesle bırak ve rahatla canım.

deniz derya yaş26 cnm bir kart çeker misin banada. yakında hayatımda bir değişim olacak mı?

dileğinin olacağını söylüyor kartın canım.
Yüreğindeki gerçekleşecek.
Dileğin sana en doğru zamanda ve en hayırlı şekilde geliyor.
ve inan diyor kartın. inancını tam ve sağlam kıl.
senin içindeki inanç yolunun açacak.

Ben bir kart isteyebilir miyim

canım kartın nefes al diyor.
Kocaman derin bir nefes al ve bu konuyu meleklerine bırak.
Tüm sıkıntıyı, endişeyi de güzel bir nefesle bırak.
Ayrıca kendine nefes alacak fırsatlar da yaratmalısın.
Diğer kartın ise hafifle diyor.
Yaşamındaki yüklerden ve ihtiyacın olmayan her şeyden kurtulduğunda yaşamına da yenilik ve güzellikler girecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…