Melek Destesi olan var mı??

canım kartın güç sende diyor.
Gidişata, kuşkuya ve korkularına dur de.
Yani sen avantajlı durumdasın. Gücünü eline al ve bundan sonraki yaşamın için bunu kullan canım.

canım öncelikle teşekkür ederim hiç kırmadan bakıyorsun cok kıbarsın sagolgüç sende demişsin yani pişman mı demek oluyor bu canım?

canım öncelikle teşekkür ederim hiç kırmadan bakıyorsun cok kıbarsın sagolgüç sende demişsin yani pişman mı demek oluyor bu canım?

Canım yani ilişkiden ayrılmakla karlı çıkan taraf sensin.
Güç sende diyor kartın.
Ve tekrar kart çektim.
Dünyana ışık vermelisin.
Dünyanı karartma. Etrafındaki herkese ve hereşeye ışık ver.
O ışık senin de dünyanı aydınlatacak.

cok tesekkur ediyorum canim benimm

tuğçecan bana bir kart çeker misin yine genel olarak..

Canım kartın diyorki;
Sen elindekilerin güzelliğinin farkına vardıkça, daha büyük güzellikler yaşamına akıcak. Elindekiler için şükret canım.
Kaybettiğin şeyleri düşünme, elindeki güzellikleri gör.
Ayrıca kartın nefes al diyor.
Kocaman derin bir nefes al ve bı konuyu meleklerine bırak.
Tüm sıkıntıyı, endişeyi de güzel bir nefesle bırak.

evet hiç pişman degilim ayrıldıgıma doğru cıkmış cnm ama merak ediyorum o pişman mı diye sadece tşk ederim tekrardan

canim ya nisanlim askerdede bana bi suprizi oldugunu soyluyo bende acaba cikip gelip mi supriz yapicak die supheleniyorum kart onla ilgili bisey soylermi

uzun zaman olduuu ben de bi kart istiyorum tuğçecan:)

Canım kartın güvendesin diyor sana.
Sen ve tüm sevdiklerim tamamiyle güvendesiniz.
Ayrıca yolun açık gözüküyor.
Yolunda uçarak gidiyorsun.
bAZEN yoluna engeller çıkarsada, engelleri atla ve yoluna gülümseyerek devam et canım.
Yolun sonu ışıklı.

ohh süpermişşş:)ağzına eline koluna sağlııık canım :)

canım ya banada bakar mısın ne zaman mutlu olvcam diye

Canım zamanı yazmaz ama yolunun açık olduğunu ve yolun sonunda ışık olucağı gözüküyor senin için.
Ayrıca sabırla bekle diyor kartın.
Güzelliğin gülleri sabrın bahçesinde yetişir.
Sen şuanda sabrı öğreniyorsun.
Ve sabrının mükafatını en iyi şekilde alıcaksın.

ya benim aklımda bi konu daha var o konu hakkında ne yapmalıyım istediğim gibi olması için onun içinde bir kart çekermisin tuğçecan bundan sonra istemiycem uzun süre :)

canım çok sağol hiç beklemiyodum bakılacağını kaynar diye düşünmüştüm beni utandırdın aşk işlerim ne olacak diye sorsam şımarıklık olur mu?

ayy çok güzel çıkmış valla doğru da ayrıca teşekkürlerr..

Bana da bakar mısınız lütfen hoşlandığım biri var bana karşı bi ilgisi var mı ? Ayrıca çok mutsuzum aşk hayatım nasıl olucak?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…