Melek Destesi olan var mı??

canımsınnnn cok teşekkür ederimmmmm harika cıkmış..

Tuğçecim sana nasıl teşekkür etsem az bıkmadan usanmadan bize yardım ediyorsun umut veriyorsun sağol cnm.Bunlardan biride benim seçtiğin kartlar kendimi iyi hissetmemi sağlıyo umut oluyo sayende cnm.Sana yük olmayacaksam kart çekmeni rica ediyorum.Yürüdüğüm yolda hızla ilerlemek istiyorum Allah herkesin kalplerindeki tüm dileklerini gerçekleştirsin.

teşekkürler canım

Canım aşk için;
Karşına biri çıkıcak.
Bu ilişkiye cesurca ve coşkuyla atla diyor kartın.
Yada ilişkin varsa ilişkinin içinde iyi şeyler olucak olabilir.

teşekkür ederim çok sağol bir ilişkim var ama çıkmazın içindeyim ( iyi olur inşallah..

Rica ederim canım.
Benim görevim bu zaten sevgi vermek sevgi almak :) Bana birgün meleklerim öyle fısıldamıştı gece yatarken ben.
Canım şuanda herşey yolunda ve güvendesin diyor kartın ilk olarak.
Sen ve tüm sevdiklerin güvendesiniz.
Karşına bir fırsat çıkıcak, kartın cesaretle ve coşkuyla atla diyor sana.
Gerisi güzel bir şekilde gelicek.

teşekkür ederim çok sağol bir ilişkim var ama çıkmazın içindeyim ( iyi olur inşallah..

İki şekilde yorumlıyabiliriz ya ilişkin içinde iyi şeyler olucak yada ileride farklı bir ilişki fırsatı karşına çıkıcak.
Hayırlısı olsun canım.

canım benim icin kart cekermisin acaba aşk hayatım icin canım

Canım aşk hayatın için güzellik kartı çıktı.
Sen etrafını güzelleştirdikçe herşey senin için güzel olucak.
Ayrıca kartın manevi yüklerini sırtından atıp hafiflemeni istiyor senden.
Sen bunu yaptığında, hayatında güzellikler olucak canım.

yani bu nedemek canım ben herseyi oluruna bırakınca sevdiğim cocugun üzerine gtmeyi bırakncamı hersey güzel olucak yani canm :26:

Canım benim için bir tane kart çeker misin? Eğitim aşk para sağlık her şeyi bilmek isterim

Cnm seninle kalplerimiz aynı tanımasamda senden o elektriği alabiliyorum sevgini güzel bi şekilde bizlere yansıtıyorsun inşallah hep yolun açık olur seninde.Beni sevindirecek bi kart çıktı sağol cnm benim.

bir konuda kafam karışık aşkla ilgili bunun için bir kart çekebilir misiniz...

Cnm seninle kalplerimiz aynı tanımasamda senden o elektriği alabiliyorum sevgini güzel bi şekilde bizlere yansıtıyorsun inşallah hep yolun açık olur seninde.Beni sevindirecek bi kart çıktı sağol cnm benim.
Sağol canım seninde yolun açık olsun hep. :)

Canım benim için bir tane kart çeker misin? Eğitim aşk para sağlık her şeyi bilmek isterim

Canım kartın önderlik et diyor.
Önden git sen ne yapılması gerektiğini biliyorsun.
Işığın yolunda etrafındakilere yol göster.
Ayrıca kabuğunu kırma vaktin geldi.
Olduğun kişi ol hem kendine hem dünyaya karşı.
Artık kendin olma vakti geldi.
Meleklerin mesajları bunlar senin için canım.

tuğçecan nasılsın tatlım
bana bi melek kartı çekebilirmisin lütfen

Merhaba tugcecan:) Rica etsem Aşk için kart çekermisin:)

Canım sana özgürlük kartı çıktı.
Tüm kısıtlamalardan özgürsün.
Kanatlarını açıp uçabilirsin.
Ayrıca bir dileğin varsa olucak inşallah.
Yüreğindeki gerçekleşicek.

tuğçecim bana aşkla ilgili yön gösterici bir kart çeker misin lütfen:26: bir tanede ruh durumumla ilgili bir kart istesem senden ço5k mu şe istemiş olurum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…