Melek Destesi olan var mı??

Meleklerin sadece şükret diyorlar durumun böyle olduğuna :)
Sen elindekilerin güzelliğinin farkına var diyorlar.
Sen şükrettikçe büyük güzellikler yaşamına akacak.
Ayrıca Allah bir şekilde sana gösterir onun pişmanlığını canım.

Cnm çok saol cnm. Seni çok yordum. Hakkını helal et kütfen.
Allah o güzel gönlüne göre versin inş.
İnan zaten şükrediyom yani birçok boşanana göre daha kolay boşandım çok şükür sürekli rahatsız eder durumda değil

Canım inş Rabbim bana o günleri gösterir. Ben onun ettiğini bulduğunu duyduğumda içim daha huzur lu olcak.
Rabbim edenlerin yanına koymaz çok inanıyorum buna ve bunla teselli oluyorum

Tabiki canım kesinlikle onun bedelini bu dünyada ödiyecek. Hiçbirşey bu dünyada karşılıksız kalmaz.
Ama onu affedip onu boşluğa yollasan da şuan huzur bulursun.
Amin canım.
Allah senin de gönlüne göre versin inşallah.
Helal olsun. Zevkle yardım ediyorum. Bir faydam olursa ne mutlu bana.

Cnm onunaffetmmek elimde değil. Olda affederdim ama kendim için bi daha hiç aklıma grlmesin. O sadece bana haksızlıklarını elimden hakkı olmadığı halde aldığı umutlarımı emeklerimi hatırlatıyor. Ama işte ben yapı olarakda birine kırılayım affedemem. Kolay kırılıp geri çekmem kendimi ama çekersem kendimi asla içim affetmiyor

Bana çok faydan oldu. Bazen burnumun dibinde olanları bunalıp göremezlen görmemel vesile oldun, bazen içime su serptin, çok duyarlısın bu bile rahatlatıyor. Çok bunalım elimi herşeyden çekip kendimi battaniye altına sokmuşkan umut oldun dua etmeme şükretmeme o bunalım anlarında vesile oldun.
Hani dua etmek istersin ama bunalımdan onu bile yapamazsın. Öyle zamanlarda meleklerine içini dök demiştin. İçimi döküp çok dua ettim o zamanlar. Bunlara vesile oldun sen. İnanıyorum bu iyiliklerin kate kat dönecek sana inş cnm.

canım sana ve meleklerine teşekkür ederim son bi soru ilişkisi var bu arkadaşımın ilişkisinde mi bunları yaşayacak yoksa ayrılıp başkasıyla mı aşkı bulacak:26:

Duygulandırdın beni canım.
İnşallah hepimiz her zaman mutlu oluruz, hayata güzel gözlerle bakarız canım.
Bu dünyada yalnız değiliz. Koruyucu meleğimiz sürekli yanımızda.
Allah hep bizimle. Dualarımızı, yardım isteklerimizi gerçi çevirmiyorlar.
Ama bazen birşey olmuyor diyelim yada farklı zamanda oluyor bil ki ondada bizi düşünüyorlar.
Herşey ilahi planda en güzel şekilde ilerliyor.
Kötü şeyler neden oluyor dersen de çünkü almamız gereken yaşam derslerimiz var.
Öğrenmemiz gereken şeyler var.
Bu bizim hayatta daha güçlü ilerlememizi sağlıyor.
Geriye bakarak ilerliyemeyiz.
dÜŞÜNCELERini olumlu tutmaya çalış herzaman canım. Bunun çok faydasını görürsün herzaman.
Herşey senin için iyi olucak bu inancını asla kaybetme.

canım sana ve meleklerine teşekkür ederim son bi soru ilişkisi var bu arkadaşımın ilişkisinde mi bunları yaşayacak yoksa ayrılıp başkasıyla mı aşkı bulacak:26:

Canım arkadaşın bu ilişkisinde mutlumu? İstediği ilişkiyi yaşıyor mu?
Bu soruların cevapları önemli.
Eğer cevabı evetse bu ilişkisi için geçerli çektiğim kartlar.
Şimdi tekrar kart çektim. Kartı yüreğindekini söylesin diyor.
Kendini sevgiyle ifade etmeli.

İyi geceler tuğçecan !

Erkek arkadaşımla ayrıldıkta onun için bi kart istiyorum..

Hayırlısı olsun canım hakkında.
Meleklerin sana yardım ettiklerini söylüyorlar. Yalnız değilsin ve kendini öyle hissetme.
Bunun farkına var ve meleklerine güven canım.
Senin içinde güçlü bir sevgi var. Bu sevgi karanlığı aydınlatacak, tüm kalpleri açacak güçte.
Eğer bu ilişkinde bunu yaşıyamadıysan bir sonraki ilişkin de sevginin karşılığını alıcaksın canım.

çoook teşekkür ederim canım aynen ileticem ben ona gece gece zaman ayırdın.. her şey gönlünce olsun

Çok teşekkür ederim canım.İnan ki içime su serptin.Ben ve eşim hiçbir zaman inancımı kaybetmedik.

Çok teşekkür ederim canım:))

cok tesekkür ederim canım :) evet şükretmem gerek burada bile çıktı..

Tesekkur ederim canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…