- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.741
Canım kartın hayatın sunduklarını sevgiyle kabul et diyor. Sen aldıkça hayat sana daha güzel şeyler verecek.
Ve senin amacın dokunduğun herkese ışık vermek, ışığı dünyaya getirmek için buradasın.
Bunu yaptığın zaman bu ışık senin de dünyanı aydınlatacak canım.
İyiyim canım sağol umarım sende iyisindir.
Canım sana yeni bir dünya kartı gözüküyor.
Meleklerin senin için yeni bir dünya yaratıyorlar.
Işık, bolluk, güzellik dolu bir dünya.
Bunu hak ettin.
Tuğçem aşk hayatıla ilgili nasıl harekete geçmeliyim..benim ruh eşim bana mı gellecek ben mi onu bulacağım meleklerimiz ne diyor bu konuda??
tuğçecancım bi arkadaşımın aşk hayatı için bi kart çekmeni rica etsem mümkün mü acaba
Canım kartın rüyalarına bak diyor. Meleklerin sana rüyalarında rehberlik edip, yol gösteriyorlar.
Diğer kartın ise sorunun hallolucağını söylüyor. Bu olayı düzeldi bil.
İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor.
Bu durumdaki hayrı görüceksin.
rica etsem bana da kart acar mısın?
Canım benim içinde bir kart çekebilir misin?
teşekkür ederim canım..sana bi şey sormak istiyorum meleklerle ilgili..bi rüya gördüm de..özel msj atabilir miyim ?
canim meraba.nasilsiniz?yakin gelecegim icin bi kart secebilir misin?
tuğçecan kart için çook teşekkür ederim. çektiğin kartta çocuğa sarıl demişsin. minik yeğenim geldi. onunla oyun oynadık.sarıldım kucakladım. :) senden yarın için bir kart daha istiyorum. iyi geceler.
İyiyim canım sağol. sende iyisindir inşallah.
Sessiz ol diyor kartın canım. Zihnindeki kargaşayı durdurmalısın.
Düşüncelerde, duygularda ve eylemde sessizlik sağlamalısın.
Sessizlikte sana gelen hislere güven. bu meleklerinin yönlendirmeleridir.
Bir süre susup bekleyerek meleklerine sana yardım etmeleri için zaman ve fırsat vermelisin.
ben ben bende istiyorum :)
Cnm merhaba sana bişi sorabilir miyim?
Ben birkaç kere sanırım iki kere rüya gördüm iyi bişidi sanırım ama çözemedim rüyamı. Hatta bayağı düşündüm. Acaba ondan mı bunkart çıktı? bide Acaba ilahi planda olması gereken oluyor derken, boşandığım kişi olabilir mi? Bu günlerde aklıma geliypr hatta adı bazen dilimin ucuna geliyor yahatırlamak istemiyom onu
Canım zamana bırak diyor kartın. Bu konuda kendine ve meleklerine zaman ver.
Zaman herşeyin ilacıdır ve meleklerin mucizelerini mümkün kılar.
Ve de içindeki çocuk kartı çıktı sana. Bebek düşünmüyorsan kartın içindeki çocuğa sarıl diyor.
Senin şevkate, güzelliklere, sevgiye ihtiyacın var. Kendine sevgini akıt canım.
selam tuğçem benim tedavimim aynen tüm güzellikleriyle devam ediyor .eşimin ameliyatı çarşamba yada perşembe günü çok heyecanlıyım mümkünse benim ve eşim için bir kart çekebilirmisin şimdiden çok teşekkür ederim
Canım ilahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor. Senin şuanda gündeminde olan şeyler mesela şuan olmuyorsa bil ki öyle olması senin en yüksek hayrına.
Onun dışında eşinle ilgili şeylerde tabiki ilahi planda gelişiyor olması gerektiği gibi.
Rüyandan sonra kendini iyi hissettiysen hayatında iyi şeylerin olucağını gösterir bu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?