Melek Destesi olan var mı??

tuğçecim bir kart daha rica etsem çok olur muyum??
gelecek olan aşkk için, şaunki duırum için, herbişey için

KIZ Tuğçe kız Hadi banada çek ßir tane gönülden geldiği gibi,neyle ilgili olduğunu sana bırakıyorum sen hislerinle bana içindengeldiği gibi destelerden çek bana
bakalım ne Çıkıcek

Sanki beni tanıyan ve içimi bilen biri gibi öneride bulunmuşsunuz, nası da doğru, şaşırdım :)) Eskiden çooook pozitif ve olumluydum, son 2 yıldır yaşadığım bazı sağlık problemi ve aksilikler beni tedirgin ve heyecanlı, stresli yaptı..Evet, doğadan çok koptum, eskiden günde 1 saat yürürdüm en az Ve bağışıklık dedinz yaa, orda kaldım..! Amelytım sonrası gerçekten bu durumu yaşadım ben..İsteğimin olmamasının altındaki nedeni buna bağladığm bile oldu çoğu zamn.. Çok teşekkürler.. O kadar olgun ve seçilmiş cümleler kullanıosunuz ki, alışılagelmişin dışında yani.. Beğendim tarzınızı..Yaş kaç sorması ayıp ) ?

tuğçecim bir kart daha rica etsem çok olur muyum??
gelecek olan aşkk için, şaunki duırum için, herbişey için

Canım senin için kartın içindeki çocuğa sarıl diyor. Senin güzelliklere, şevkate, ilgiye ihtiyacın var.
Sana bunları verebilecek insanla ol.
Diğer kartın ies bir mucize bekle diyor.
Hayatında bir mucize olucak bunu bil ve inançla bekle.

KIZ Tuğçe kız Hadi banada çek ßir tane gönülden geldiği gibi,neyle ilgili olduğunu sana bırakıyorum sen hislerinle bana içindengeldiği gibi destelerden çek bana
bakalım ne Çıkıcek

Canım senin karşına bir fırsat çıkıcak yada çıktı. Kartın cesaretle ve coşkuyla giriş bu işe diyor. gERİsi güzel bir şekilde gelecek.
Bazı konuları zamana bırakmalısın canım. Bu konuda kendine ve meleklerine zaman ver.
Zaman en iyi ilaçtır ve meleklerinin mucizelerini mümkün kılar.
Beklerken hüzünlenme ve içindeki ışığı arttır canım.

30 yaşındayım ben. :)
Tarih öğretmenliği asıl mesleğim ama ben kişisel gelişim üzerinde birşeyler yapmak istediğim için bu konulara yöneldim.
Size bir kitap tavsiye edicem.
Banada kişisel gelişim hocam tavsiye etmişti. arkadaşada psikoloğu önermiş. :)
Loise Hay= Düşünce Gücüyle Tedavi
Sizi aydınlatıcağını düşünüyorum. Bu kitabın yazarı bayan kanser olmuş. 3 aylık ömrü kaldığını söylemişler. Fakat o tüm tedavileri reddetmiş.
Ve bu konulara atılmış. Kendi içindeki gücü keşfetmiş.
Ve kanseri yenmiş.

BU sözler çok iyi geldi ve anıma zamanıma uydu cuk oturdu diyebilirim,teşekkür ederim çokk !
Çok haklısın herkezin melekleri var zaten bilirim hissederim onları,bizim yardımcı meleklerimiz

Fırsat çıkmadı daha umarım çıkarda değerlendirme imkanım olur inşallah hayırlısı artık diyelim.
Beklemedeyim adım atmam çoğu zaman kadere ve şansa bırakmak en güzelidir,
beklerken üzülmemeyi öğrendim sabırlı oldum sanki artık sabır taşıyım maşallah

SEVGİLER

Rica ederim canım.
Herşey gönlünce olsun.

Canım bi kart daha rica etsem bakar mısın...

Canım sana yardım ediyoruz diyor meleklerin.
Yalnız değilsin. Bunun farkına var ve meleklerine güven.
Diğer kartın ise güç sende diyor. Gücünü eline almalısın.
Gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına dur de.
Olumlu düşün ve olumlu gelişmeleri izle canım.

teşekkür ederim canım herşey gönlünce olsun...

Gofretto canım;
Dileğin olucak diyor meleklerin. Yüreğindeki gerçekleşicek bunu bil.
Dileğin sana en doğru zamanda ve en hayırlı şekilde geliyor.
Ve sana özgürlük kartı geldi.
Tüm kısıtlamalardan özgür olduğunu fark et.
Bir kuş kadar özgürsün aslında.
Sınırlarından kurtul ve mucizelerine izin ver canım.

sağol canım ağzına sağlık. İnşallah rabbim hayırlısını doğrusunu nasip etsin.

Birde sana Loise Hay kitabını sormak istiyorum, bazen özellikle bunaldığım zamanlarda hep sıkıntılı şeyler aklıma geliyor
bu kitap iyi gelirmi pozitif düşünce aşılarmı ne dersin ? :)

İyi gelir canım. Nerde yanlış yaptığını tespit eder ve verdiği yöntemleri uygulayarak ilerlersin.
Yeterki sen değişmek iste.

İyi gelir canım. Nerde yanlış yaptığını tespit eder ve verdiği yöntemleri uygulayarak ilerlersin.
Yeterki sen değişmek iste.

yani okuyabilirsin diyorsun, en kısa zamanda alayım o zaman.
Teşekkürler canım. Önereceğin diğer kitaplara açığım :)

tuğçecim merhaba
ben de bi konuda kart istesem senden
bi dileğim var işin içinden çıkamıyorum
öyle ihtiyacım var ki meleklerin yol gösterişine ve yardımına Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…