Melek Destesi olan var mı??

ıyı akşamlar tugcecan...bır dıleğim var kız kardeşlerım için yakınmı aceba...

Meleklerin bu konuda sana yardım ediyorlarmış canım. Bunun farkına var ve meleklerine güven.
Ayrıca güç sende diyor kartın.
Gücünü eline al. Gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına dur de.
Olumlu düşün ve olumlu gelişmeler yaşa canım.

tuğçee bana da bi kart çekebilir misin ?

Canım sana inan kartı geldi...
İnancını kaybetme istediğin şeye karşı. İnanç çok kuvvetlidir ve önünde hiçbirşey duramaz.
Senin içindeki inanç yolunu açıcak canım.
Diğer kartın bereket...
Hayat sana sevgisini ve tüm bereketini sunuyor ve sunucak canım.
Kollarını aç ve al.

canım ben işitme engelliyim ömss icin yarın tercihlerimi yapıcam kart cekeblirmisin acaba tuğcecancım bunun icin atanabilecekmiyim

Şimdiden başarılar dilerim canım... Allah kalbine göre versin.
Canım güvendesin diyor kartın. Sen ve tüm sevdiklerim tamamen güvendesiniz ve korunuyorsunuz.
Sen korunduğunu bilerek nefes al, adım at ve yaşa.
Herşey olması gerektiği gibi gelişiyor.
Ve elindeki güzelliklerin farkına varıp şükret diyor kartın. Sen şükrettikçe daha büyük güzellikler yaşamına akacak canım.

evet ilk kez okudum bu konuyu benim içinde bi kart çeker misin ?

Canım kartın sana kabuğunu kır diyor. Artık kendin olma vakti geldi.
Ayakların yere sağlam basarak kendini sevgiyle ifade etmelisin.
Yada yapmak istediğin birşey varsa yapmalısın.
Diğer kartın hallolucak diyor. Bu olayı düzeldi bil.
İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor.
Bu durumdaki hayrı görüceksin canım.

tuğçecanım yarın iş var ben yatıyorum artık.. seni saat 10dan beri bekledim iyi ki de bekledim.. kendine iyi bak. Meleklerin seni korusun iyi geceler

teşekkür ederim tuğcecan :))

sağol canımm aminn cümlemize inşallah teşekkürederim tuğcecancım

Ben bir kart isteyebilir miyim

Sana araştır kartı çıktı canım. Farklı seçenekleri ve yeni yolları denemelisin.
Önünde tek bir seçenek yok daha fazlası var.
Evren renkli seçeneklerle dolu.
Sen kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, daha büyük güzellikker yaşamına akacak.
Diğer kartın ise ışığa git diyor. Karanlığı bırak. Düşüncelerinle, konuşmalarınla ışığın dünyasını yarat. Kabusunu değil.
Herşey düşüncelerle alakalı yani.
Düşüncelerini temiz tut.
Bu şekilde istediğin ışığa da kavuşucaksın.

Teşekkürler canım

bu kitabın siperişini verdim bile demin eşime emin olun alıcam, herşeyin beyinde başlayıp orda bittiğini biliyorum,haklısınz. Korkularımızın kaynağıda orası, tedirginlklerinde, acabalarında? Bende "çekim yasası" ve "the secret" diye bi benzer kitaplar okumuştum, hayatıma, bakış açıma farklı seçenekler katmıştı o dönem,hala uyguladığım yönleri var..Ve bende kanser atlattım, 32 yaşındayım :) gülüyorum çünkü bunu bakış açımla, karamsarlığa bi an bile kapılmayarak yendiğimi düşünüyorum.Hamdolsun..Dün akşam 3-5 cümlede olsa yazdıklarınızı düşündüm evde, dedim napabilirim doğaya yönelmek adına, hfsonu gezmelre, koşuya mı çıkayım filan :) içim bi huzur doldu inanın.. Temiz hava,missssss.. çimenler, kuşlar, toprağa yalın ayak basayım filan..Süpper rahatlattı düşüncesi bile :)
Ve kafamı kurcalayan 2.bişey vardı, merak ettiğim onun için bi kart istesem? Ayıp eder miyim? Bİ de bizde bu desteye bakabilir myiiz, temin edip yani? nasıl yapabileceğimzle ilgili bi yorumunuz var mı?

Son düzenleme:
Rica ederim canım...
O zaman birgün karşına al konuş canım.
Kendini sevgiyle ifade et.
kENDinle onu birarada hayal et gözünde hep.
Gerçekmiş gibi hisset.
İmajinasyon diyorlar buna. Ve faydası olur.

canım benim çok sevindim cevabına, gerçekten çok iyi birisin sen, Allah senin gönlünden geçenleri en iyi en hayırlı sekilde karşına çıkarsın inşallah. benim hep şöyle bi ön yargım vardı, hayal edersen olmaz diye, nerden kazınmış bu aklıma bilmem , senin tavsiyenle Allahın yardımıyla hayal etmeye başlıyorum inşallah, senden öğreneceğim çok şey var, teşekkür ederim karşıma çıktığın için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…