- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.001
bu kitabın siperişini verdim bile demin eşimeemin olun alıcam, herşeyin beyinde başlayıp orda bittiğini biliyorum,haklısınz. Korkularımızın kaynağıda orası, tedirginlklerinde, acabalarında? Bende "çekim yasası" ve "the secret" diye bi benzer kitaplar okumuştum, hayatıma, bakış açıma farklı seçenekler katmıştı o dönem,hala uyguladığım yönleri var..Ve bende kanser atlattım, 32 yaşındayım :) gülüyorum çünkü bunu bakış açımla, karamsarlığa bi an bile kapılmayarak yendiğimi düşünüyorum.Hamdolsun..Dün akşam 3-5 cümlede olsa yazdıklarınızı düşündüm evde, dedim napabilirim doğaya yönelmek adına, hfsonu gezmelre, koşuya mı çıkayım filan :) içim bi huzur doldu inanın.. Temiz hava,missssss.. çimenler, kuşlar, toprağa yalın ayak basayım filan..Süpper rahatlattı düşüncesi bile :)
Ve kafamı kurcalayan 2.bişey vardı, merak ettiğim onun için bi kart istesem? Ayıp eder miyim?Bİ de bizde bu desteye bakabilir myiiz, temin edip yani? nasıl yapabileceğimzle ilgili bi yorumunuz var mı?
canım benim çok sevindim cevabına, gerçekten çok iyi birisin sen, Allah senin gönlünden geçenleri en iyi en hayırlı sekilde karşına çıkarsın inşallah. benim hep şöyle bi ön yargım vardı, hayal edersen olmaz diye, nerden kazınmış bu aklıma bilmem , senin tavsiyenle Allahın yardımıyla hayal etmeye başlıyorum inşallah, senden öğreneceğim çok şey var, teşekkür ederim karşıma çıktığın için :)
tuğçe akadaşımın aşk hayatıyla ilgili bir krt çeker misin rica etsem :)
Rica ederim canım. :)
Olurmu hiç hayal etmek kötüdür. Demekki bir şekilde beynine yanlış kodlanmış.
Bir olay yaşadın ve sonra böyle bir fikir oluşturdun sanırım ama artık bu kodu değiştirme zamanı. :)
Herzaman yardıma hazırım canım.
gÜZEL dualarına amin diyorumm. Allah senin de gönlüne göre versin canım.
evliliğim için ve eşim için bir kart rica etsem canım??
merhaba benim içinde bir kart çekermisin? iş hayatımla ilgili..
teşekkür ederim cnm.
Uzun zamandır buraya uğramamışım be Tuğçecim
Benim için de bi kart çeker misin güzelim?
Canim bende bi kart rica etsem
tuğcecim karnımdaki kıpırtı bebekmi acaba bi kart çeksen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?