Melek Destesi olan var mı??

Yeni gördüm canım çok teşekkürler

tuğçecim merhaba, nasılsın?
uzun zamandır kart çektirmiyordum
rica etsem benim için iki kart çeker misin?
biri aşk için biri genel durum için olsun lütfen:18: daha ne kadar bekliycem?

canım benim ya. arkadaslara cektiğin kartları okurken keşke ben de istesem bi kart dedim içimden. sonra bana verdiğin yanıtı okudum. çok sevindim. inşallah senin için herşeyin en iyisi olsun canım benim. Allah yaptığın iyilikleirinin karşılıgını kat kat versin sana. Sen kesinlikle görevlendirilmiş birisin
cok öptum

cancan eşim için bir kart çekermisin acebaaa

Canım eşin için bir değişim gözüküyor. Bu değişimi sevgiyle kabul etsin.
Bilsin ki gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olucak.
Ve akışta olsun. Direnmek onu zorlar ve geciktirir.
Herşeyi akışına bıraksın. Bazı şeyleri oldurmaya çalışmasın.
Herşey akıp, kendiliğinden yoluna girecek.

esım ve benım içinde bakarmısın müsait oldugunda tesekkur ederım

Eşin için;
Güç onda gözüküyor. Gücü kendi içinde ve onu ortaya çıkartması gerek.
İstediğini yapabilme gücü var bunun farkına varsın.
Gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına dur desin.

Senin için;
Meleklerin sana yardım ediyorlar canım kartın öyle diyor.
Yalnız değilsin. Bunun farkına var ve meleklerine güven canım.

tuğçecim merhaba, nasılsın?
uzun zamandır kart çektirmiyordum
rica etsem benim için iki kart çeker misin?
biri aşk için biri genel durum için olsun lütfen:18: daha ne kadar bekliycem?

Merhaba canım iyiyim sen nasılsınn?
Canım aşk için güzellikler olucak hayatında. Etrafını güzelleştir ve güzelliğin AŞK hayatınada yansımasını izle.

Hayatın için;
Dua et kartı geldi. Meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle ve yollarından çekil. Olumsuz düşünüp, korku besleyerek onları engelleme.
Duan en doğru zamanda ve en hayırlı şekilde cevaplanıcak canım.

cansın teşekkür ediyorum canım..
iyimisin sen kendin keyifler yerinde mi

Demekki hissettim canım kart istediğini. :)
Aminn... Allah seninde gönlüne göre versin.
Duygulandım okuyunca.
Öptümm...

hımm ne güzel tarotla ilgilenenleri görmek.ben neredeyse 12 yaşımdan beri bakıyorum severek.ticari anlamda değil tabikide.göçmenim kahireliyim anneannem ,annemde bakar.yani küçüklükden öğrendiğim birşey.tüm tarotları severek öğrendim.ama tarotu fal yerine değil bir meditasyon çeşidi gibi kullanırsanız daha sağlıklı sonuçlar alabilirsiniz.bir nevi yol gösterici,içinizdeki sese cevap verici yanlarını zamanla keşfedebilirsiniz.şimdiki tarot bakanların çoğu oku kitabını -tarotu öğren metodundalar.oysa tabikide kitabını oku ama anlamını sezgilerinle kuvvetlendirmelisin ..neyse uzatmayayım :) buraya yeni üye oldum,böyle bir bölüm görünce hoşuma gitti.eğer sorularınız olursa severek cevaplarım..:)

arkdaşlar merhaba yeni gördüm bu topiği ,çok hoşmuş ya kesinlikleruha iyi geleceğini düşündüm, bende kadınlar kulubünde sadece ei azospermiolanlar topiğne girip çıkıyordum, yaklaşık 3 yıldır tedvi oluyor eşim ama sonuç nafile , krt açan arkadaşlardan ricam benim içinde kart açabilirler mi?

cnm ya senin hakkını nasıl öderim,her istedigimde boş çevirmedin, Allah ne muradın varsa versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…