Melek Destesi olan var mı??

Canimm harika çıkmıs.. mucize bekliyoruz inşallah cok beklemyiz..... cok tesekkur ederimm.....

iyiyim, sağol canım benim, parmaklarından bal damlıyor
inşalah dediğin gibi olur, merakla bekliyorum

tuğçeciğim ilişkim hakkında aklıma takılan ve çok istediğim birşey var.
meleklerimden mesajım var mı bu konuda? :26:

tuğçecim içinde bulunduğum durumla ilgili bi kart seçmeni istiyorum.
şimdiden teşekkürler canım.

Tuğçeee, çok kötü bi gece geçiriyorum.. Bi kart çekebilirmisin benim için, merak ediyorum meleklerim ne diyecek, terk edildim dee

Demekki hissettim canım kart istediğini. :)
Aminn... Allah seninde gönlüne göre versin.
Duygulandım okuyunca.
Öptümm...

canım benim. iyi ki tanıdım seni. senin dediğin gibi zamana bıraktım ve buguün konusabildim onunla şükürler olsun. meleklerim yanımda hissediyorum ve benim meleklerim de ben de seni çok seviyoruz. bugün tavsiye ettiğin kitabı okumaya başlıycam inşallah.

Tuğçem iyi akşamlar!! 2 gecedir çok güzel rüyalar görüyorum leylaklar ağaçlar....meleklerimiz ne diyor yorumları ne acaba?çok çok teşekkür ederim şimdiden

Canım kartın sana ışığı yarat diyor. Düşüncelerinle, konuşmalarınla ışığı yarat. Sonra o dünyada yaşaman an meselesi. Yani düşüncelerini olumluya çevir.
Ve sana güzellik kartı geldi. Etrafını güzellştir ve güzelliğin hayatının her alanına yansımasını izle.

canım bakabilirmisin bana rica etsem

Canım senin ihtiyacın olan gerçek aşk. Ve o sana gelicek.
Gerçek aşkta saf sevgi, tutku, şevkat vardır.
Gerçek aşka ve sevgiye güven canım.
Zamanı geldiğinde aşk senin içinden yansıyor olacak.
Şuanda özgürsün. Tüm kısıtlamalardan özgür olduğunu farket.
Sınırlarından kurtul ve mucizelerine izin ver canım.

rica etsem bana tekrar bakabilirmisin aşkla ilgili olarakşimdiden çok teşekkürler

Sana aşk kartı geldi canım. İlişkin yoksa eğer aşk sana geliyor.
Gerçek aşka ve sevgiye güvenmelisin.
Ve dünyana ışık ver. Etrafındaki herkese ve herşeye ışık ver.
Bil ki o ışık senin de dünyanı aydınlatacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…