- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
- 363
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.561
Ay cnm benim nasılda içimi yansıtan kart çıktı şimdi bende sana bunu anlatacaktım önce kartımın mesajına bakayım dedim emin olmak için.Evet şu anda değişim içindeyim.Ve bu değişime ayak uydurabilmek içinde yeni kitaplar okuyorum şimdiki okuduğum kitap Medine Gül Kendimi tanımak istiyorum çok güzel evreni enerji sistemini düşünce sistemini herşeyi anlatıyo.Bide Şimdinin gücü var onda da yarıya kadar geldim zihnin işleyişiyle ilgili.Değişimi kucaklayabilmem için meleklerim tarafından bu tür kitaplara yönlendiriliyorum.Canım kartın değişimi kucakla diyor sana.
Değişimi sevgiyle kabul et.
Bil ki gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olacak.
Ve yüreğindeki işi yap diyor kartın. Senin yapmayı arzu ettiğin bir şey var.
Bu sana mutluluğu ve bereketi getirecek canım.
Canım kartın değişimi kucakla diyor sana. Şuanda bir değişim sürecindesin ilişkinde.
Ve diğer kartın güç sende diyor. Gücünü eline almalısın.
Gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına dur de.
Gücünün kaynağı senin içindeki sonsuz sevgi ve ışık.
Onu bul ve içindeki sınırsız gücü hisset.
ışığının gücünün farkına var ve onu ışığın ve sevginin yolunda kullan diyor canım meleklerin.
canım meleklerim yaa severim ben onlarıııteşekkür ederimm
Tugcem bana cok güzel bır haber verdin hersey yolunda cok şükür suan için
Beraber çalıştığım arkadasım icinde bır kart cekermisin Cnm
Ay cnm benim nasılda içimi yansıtan kart çıktı şimdi bende sana bunu anlatacaktım önce kartımın mesajına bakayım dedim emin olmak için.Evet şu anda değişim içindeyim.Ve bu değişime ayak uydurabilmek içinde yeni kitaplar okuyorum şimdiki okuduğum kitap Medine Gül Kendimi tanımak istiyorum çok güzel evreni enerji sistemini düşünce sistemini herşeyi anlatıyo.Bide Şimdinin gücü var onda da yarıya kadar geldim zihnin işleyişiyle ilgili.Değişimi kucaklayabilmem için meleklerim tarafından bu tür kitaplara yönlendiriliyorum.
Evet yüreğimde bi iş var doğru bunun için bi mucize istiyorum.Yapmak istediğim iş yaratıcılıkla üretkenlikle ilgili.Sık sık gittiğim reklam ajansı var orada hep hayal ettiğim onlardan biri olabilmek yaratıcılığımı fikirlerimi üretkenliğimi göstermek.Bunun için Rabbimden beynimi en güzel şekilde kullanabilmek,hafıza gücümü zekamı kullanabilmek için yardım istedim ve bu tür konularla ilgili faydalı olacak kitapları okurken buldum kendimi.O iş te bi mucize bekliyorum bi fırsat çıksada atlasam diye bakıyorum.Sezgilerim hep o yöne itiyo beni.Bi kapı açılsada girsem içeri Yarabbim.
Tekrar tekrar teşekkür ediyorum cnm.
Çok teşekkür ederim canım..
eeşey kart isticektim tugcem
Bi kart seçer misin canım bana
bi kartta benim için çeker misin acaba :44:
benım ıcınde ckermısın cnm
merhaba canım bana bi kart çekebilir misin meleklerim ne diyormuş? :)
Canım kartın sana bir adım at diyor. Ufak bir adım...
Yüreğinin yolunda atıcağın bu adım sana tüm kapıları açacak.
Ve güvendesin şuanda. Sen ve tüm sevdiklerin güvendesiniz.
Şimdi ver herzaman...
Meleklerin tarafından korunuyorsun canım. Ve herşey olması gerektiği gibi şuan hayatında.
iki hafta sonra çok önemli bir sınava gireceğim benim içinde bir kart çekebilir misiniz ? :26:
teşekkürler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?