- 8 Mayıs 2012
- 6.297
- 904
- 248
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.601
Meleğim merhaba
Nasılsın bakalım iyisün inş
Ben hem aşk için hemde normal hayatım için bir kart rica edecektim
Tşk ederim tatlım
İyiyim canım sen nasılsın?
Canım aşk için kartın sabırla bekle diyor. Güzelliğin gülleri sabrın bahçesinde yetişir.
EN HAYIRlı zamanda ve en doğru zamanda isteğin sana gelicek.
Normal hayatın için;
Yüreğindekini söyle diyor kartın. Kendini sevgiyle ifade et, yüreğinle konuş canım.
BU sorunun cevabı Evet canım...
Evet kartı çıktı sana.
Çok şükür uzun zaman sonra iyiyim
Dediklerin olcak Allah ın iZniyle inş
Çok umutluyum
Tik ettim tatlım
Canım kartın sana sevgi yolla diyor. Senin sevgin karanlığı aydınlatacak, kalplere sevgi tohumları ekecek.
Ve sonra sevginin pembe gülleri senin için açacak.
Ve güvendesin diyor kartın. Herşey olması gerektiği gibi gelişiyor canım.
Meleklerin tarafından korunuyorsun.
öyle yalnızım ki içimde bazen boşluk oluyor bazen kocaman bi özlem hasret ne yapacağımı bilemiyorum
Tugcecim slm canm benim icin bi ask karti acarmisin :))
30 yaşındayım ben. :)
Tarih öğretmenliği asıl mesleğim ama ben kişisel gelişim üzerinde birşeyler yapmak istediğim için bu konulara yöneldim.
Size bir kitap tavsiye edicem.
Banada kişisel gelişim hocam tavsiye etmişti. arkadaşada psikoloğu önermiş. :)
Loise Hay= Düşünce Gücüyle Tedavi
Sizi aydınlatıcağını düşünüyorum. Bu kitabın yazarı bayan kanser olmuş. 3 aylık ömrü kaldığını söylemişler. Fakat o tüm tedavileri reddetmiş.
Ve bu konulara atılmış. Kendi içindeki gücü keşfetmiş.
Ve kanseri yenmiş.
tekrar merhaba, bu kitabı temin edemedimama "Düşüncenin İyileştirici Gücü" ve "Pozitif Gücün Büyüsü" aynı yazarın diğer 2 kitabını aldım, bulamadım onu ( bunlarda öneriniz mi? Olur mu yani içerik açısından?
Tuğçecim merhaba,uzun bir aradan sonra buradayım yine..Sana satamadığım evim için kart baktırmıştım,dediklerin çıktı,şimdi yeni evimdeyim,o dönem beni çok rahatlatmıştın çok teşekkür ederim...
Şimdi oğlum için kart çekmeni rica etsem bakar mısın...Öss ye girecek,istediği yeri kazanacak mı yorumlarsan çok sevinirim...
slm cnm,benim bir sıkıntım varya,bebek istiyorum günüm geçti ama henüz testte çıkmıyor bişey,bana bir kart çekermisin cnm bu konuyla ilgili bakalım meleklerim bana ne diyor..
benim için kart çeker misin canım.
Canım kartın ışığı yarat diyor.
Düşüncelerinle, duygularınla ışığın dünyasını yarat. Yani olumlu düşün.
Sonra o dünyada yaşaman an meselesi.
Ayrıca önderlik et diyor kartın. Bu konuda önden gidiceksin. Ne yapılması gerektiğini sen biliyorsun diyor meleklerin.
çok teşk ederim cnm içim rahatladı biraz olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?