Melek Destesi olan var mı??

cnm gerçekten moral verdın bana bır tane kuzucuğum var ama bırtane dagha nıye olmasın hayırlısıyla inşallah

senınde ne dileğin varsa versın allah

Tesekkur ederim Tugce. Aynen dedigin gibi cok guzel gecti. Bir gun sana pro uyelik hediye edicem . Zaten aklimdaydi 2 gun once. Benimkiyle beraber hediye etmeyi dusunuyorum sana. Simdi cok yazamiyorum. Iyiki varsin.

Rica ederim canım...
Sevindim güzel geçtiğine. :)
Ayy sağol canımm eksik olma.

Tuğçecim sevgilimle önümüzdeki hafta görüşmek adına bi planımız var ama önümüzde bir kaç engel var acaba istediğimiz gibi olacak mı ? Bunun için kart çekersen sevinirim

Tuğçecim sevgilimle önümüzdeki hafta görüşmek adına bi planımız var ama önümüzde bir kaç engel var acaba istediğimiz gibi olacak mı ? Bunun için kart çekersen sevinirim

Canım kartın ışığı yarat diyor. Düşüncelerinle, duygularınla ışığın dünyasını yarat. Olumlu düşün.
Gözlerinin önüne buluştuğunuz görüntüleri getir, o duyguları hisset.
Sonra o anı yaşaman an meselesi.
Ve hayatın sunduklarını sevgiyle kabul et diyor kartın.
Sen kabul ettikçe evren sana daha çok verecek.

İnşallah çok teşekkürler iyi geceler canımmm

ilk aldığımda o kitabı ve desteyi tereddüt etmiştim kandırmaca falan diye verdiğim paraya değdi bence... denedim kaç kere her defasında o kartlar ne diyorsa o yönde ilerledim ve gerçekten ışık oldu bence...

Evet bana da ve burdaki arkadaşlarımıza da doğru yönü göstermeme yardım etti bu kartlar.
Bende bu yönde ilerliyorum.
Hayırlısı bakalım. :)

tugcecim ben yine istiyorumm

CANIM senin rahatlamaya huzura ihtiyacın var. Bunu meditasyon yaparak sağlıyabilirsin.
İçindeki güç senin dünyanı aydınlatacak.
Diğer kartın ise başarı...
Zirvede olucaksın ve herşey geride kalıcak...
Hak ettiğin pırıl pırıl zirvenin tadını çıkarıcaksın.

dileğim en kısa ama en en kısa zamanda benim için hayırlı olacak bir iş istiyorum.. şöylede denebilir çalışmalımıyım yoksa oğluma mı zaman ayırmalıyım ...

ay INSALLAH tessekurler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…