Melek Destesi olan var mı??

Tugcecan

Hemşerim :44: Ben gene senden bir kart rica edeceğim

Canım sana bereket kartı geldi.
Evren sana sevgisini ve tüm bereketini sunuyor.
Kollarını aç ve al.
Diğer kartın yüreğindeki arzu ettiğni işi yap diyor sana.
Bu sana mutluluğu, coşkuyu ve bereketi getiricek.

Aaa de tabi canım. :)
Memnun olurum.
Canım bu bayanın İlahi Rehberlik kitabını okuyabilirsin.

Bir bakayim yarin. Bu kadinin bir kac CD si ve chakra temizligi var bende. Sevmedim. Melekleriniz yaninizda filan diyor ama samimi gelmedi . Belki yine denemem lazim. Bahsettigin kitaba bir bakayim. Genel degilde, ben daha cok nokta atisi yapan , iste bu benim kitabim diyecegim kitaplari seviyorum.

dileğim en kısa ama en en kısa zamanda benim için hayırlı olacak bir iş istiyorum.. şöylede denebilir çalışmalımıyım yoksa oğluma mı zaman ayırmalıyım ...

Canım sana değişim kartı çıktı.
Bu değişimi sevgiyle kabul et.
Bil ki gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olucak.

merhaba tuğçee.
meleklerim bugün benim için ne diyor bakabilir misin?

Canım kartın dua et diyor. Meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle ve yollarından çekil.
Duan en doğru zamanda ve hayırlı şekilde cevaplanıcaktır.
Diğer kartın ise bir adım at diyor. Ufak bir adım...
Yüreğinin yolunda atıcağın bu adım sana tüm kapıları açıcak.
Meleklerin sana adım adım yol gösteriyorlar.

Meleklerle ilgili kitap istemiyorsan, bilinçaltı kitapları da var canım farklı yazarların.

konuyla ilgili tek kelime dahi yazmadığım halde. yazdıklarının doğru çıkması çok şaşırttı beni şimdi :) çoooook teşekkür ederim

bide şeyy mucukkkk

Meleklerle ilgili kitap istemiyorsan, bilinçaltı kitapları da var canım farklı yazarların.

Aslinda oteki kitap guzelde Turkiye de oldugu icin alma imkanim yok. Daha onceden bilseydim arkadasa getittirirdim.

Ben bir bakayim elimdekilere de ona gore sorarim sana. Sana guveniyorum bahsettigin kitaba da bakicam. Iyi geceler.

Aslinda oteki kitap guzelde Turkiye de oldugu icin alma imkanim yok. Daha onceden bilseydim arkadasa getittirirdim.

Ben bir bakayim elimdekilere de ona gore sorarim sana. Sana guveniyorum bahsettigin kitaba da bakicam. Iyi geceler.

Bir içeriğine bakarsın canım beğenmessen almassın.
İyi gecelerr...

teşekkür ederimmm :)

selam meleğimmm

nasılsın
bugün cuma inş güzel huzurlu bir gün olur ve inş tüm dualarımız kabul olur.

ben senden aşk için bir kart rica edecektim. tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…