Melek Destesi olan var mı??

bu nedir kızlar?nasıl oluyor?rica etsem benim için de çeker misiniz?
Çekerim canım senin için de...
Bu melek kartları...
Meleklerin rehberliğini rica ediyoruz Allah'ın izniyle.
Canım kartın sana bir mucize bekle diyor.
Bu konuda bir mucize olacak.
Bunu bil ve inançla bekle.

Canım yine ben, biliyorum çok oluyorum ama, şu an içimde çok kötü bi sıkıntı var, kart istiyorum, rica etsem bakar mısın canım ?

Canım yine ben, biliyorum çok oluyorum ama, şu an içimde çok kötü bi sıkıntı var, kart istiyorum, rica etsem bakar mısın canım ?

Canım kartın bir adım at diyor.
Ufak bir adım... Yüreğinin yolunda attığın o küçük adım, sana tüm kapıları açacak.
Diğer bir kartın da sabırla beklemeni söylüyor.
Bunun sonucunda herşey iyi olucak içini sıkma canım.

Attım canım ben o adımı çoktan atmıştım biliyor musun, çok oldu atalı, ama olumlu bi karşılık alamadım canım, kapılar açılacak diyorsun, hiç sanmıyorum canım, o kapı çoktan kapandı çünkü bana, bekliyorum canım hemde nasıl bi sabırla bekliyorum bi bilsen, başkası olsa şimdiye kadar çatlardı, amin canım inşallah çok çok iyi olsun, ayy bu kartları çok sevdim ben, çok teşekkür ederim canım, çok sağol.

Rica ederim canımm...
Bir kart daha çektim sana güzellik çıktı.
Hayatında güzellikler olacak.
Bir kapı kapanırsa diğer kapı açılır canım.

Rica ederim canımm...
Bir kart daha çektim sana güzellik çıktı.
Hayatında güzellikler olacak.
Bir kapı kapanırsa diğer kapı açılır canım.

Çok teşekkür ederim canım, uzun zamandır hayatımda güzellikler yok, en son yaşadıklarımdan sonra olmadı, olamadı, bi an önce olsun bu güzellikler, sabırla bekliyorum, devam edeceğim beklemeye, inşallah gönlüme göre olur herşey, o kadar umutsuzum ki, çok sağol tatlım tekrardan.

Son düzenleme:
canım, misaitsen ve bir sakıncası yoksa eğer bir kart da hayatımdaki insan için çeker misin?

Canım erkek arkdaşın için yeni bir dünya kartı çıktı.
Meleklerin erkek arkadaşın için güzellik, bolluk dolu bir dünya hazırlıyorlar.
Sıkıntıları son bulacak canım.

Son düzenleme:

Birşey değil canımm...
Her son yeni bir başlangıçtır.
Belki eskisinden dahada iyi olur herşey.

Evet canimm evimden uzak,yani ben ıstanbul istiyorum çok çok fazla..

Of valla kendimi çok yalnız hissediyorum ya ama meleklerime güveniyorum onlar hayirlisini yaparlar benim icin :)
cook teşekkür ederim canım ya..Şey dicem,meleklerim istediğim bölümü kazanabilmem icin mi ugrasiyorlar ? :)

İstediğin şey özgürlük... Özgür olabileceğin seninde istediğin bu iş için uğraşıyorlar canım :)
Kanatlarını aç ve uç diyor kartın zaten. :)
İstanbul'a uçuyorsun herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…