Melek Destesi olan var mı??

başın sağolsun canım mekanı cennet olsun...

Canım çok teşekkür ederim..
Başın sağolsun bu arada Allah sizlere sabır versin,dayınada bol bol rahmet eylesin..

Teşekkür ederim canım.Dayın için üzüldüm.Başın sağolsun.Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşallah.

TUGCEM benim için de aşk için bir kart çekermisin cnmmm

tuğçeciğimm benim çin de bi kartın var mı caınm..
içimde bi sıkıntı var nedenini bilmediğim
belki kartım iyi gelir :26:

Müsaitsen bir kart rica edebilirmiyim ?

Birde unutmadan, pozitif düşünce gücüyle tedavi kitabını okudum, önerebileceğin bu tarzda başka kitap varmı ?

Sevgiler.

Canım arkadaşın için;
sabırla bekle diyor kartı. o şuanda sabrı öğreniyor ve onda bu erdem var.
Sabrının karşılığını bu hayatta mutlaka alıcak.
bir de rüyalarıan dikkat etsin. Melekleri ona rüyalarında doğru yolu göstericek. Niyet edip yatsın.

Kardeşin için;
hayatta yolu açık. karşına şuan bazı tümsekler çıkmış olabilir ama öğrenmenin bir parçası. Hayat derslerini alıp yoluna devam etmeli.
Ve affedemediği insanlar var hayatında o yüzden bu durumda.
Hayatında kızdığı kırıldığı kişileri affedip, ruhunu özgür bıraktığı zaman herşey yoluna girecek.
Artık önüne baksın.

canım bende bir kart isteyebilir miyim?
sevgilim ve benim için

Canım sevgilin için;
meleklerin yardım ediyorlar ona. bunun farkına varsın ve meleklerine güvensin.

Senin için;
yüreğindekini söyle diyor kartın. İçinden geçenleri sevgiyle anlat sevgiline.
Sen kendini sevgiyle ifade ettiğinde karşındaki de seni tam anlaması gerektiği gibi anlayacak. ve sevginin pembe gülleri senin için açacak canım.

merhabalar.
ben ve eşim içinde birer kart açarmısınız lütfen. kalbimdeki olacakmı acaba ?

Canım benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Bu arada başın sagolsun Rabbim kalanlara sabırlar versin,dayıcıgın gittigi yerde rahat etsin mekanı cennet komşusu efendimiz olsun

Bana da bakar mısın tuğçecim sevgilime bi konuda kızıyorumda.Bu akşam konuyu dile getirmeyi planlıyorum

Canım kendini iyi hissettiğinde, eski erkek arkadaşım ve durumu için bir kart çeker misin?

canım eski erkek arkaşın için akışta ol diyor kartı.
Bırak seni gideceğin yere akış götürsün.
Direnmek seni zorlar ve geciktirir.
Bazı şeyleri oluruna bırak.
Herşey akıp kendiliğinden yoluna girecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…